0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından

Kulağımda böyle bisey vaf sivilcemi yağ bezesi mi başka bisey mi bilmiyorum ama çok aciyo başına gelen var mı 

image

4 Cevaplar

0 oy
(13,836 puan) tarafından
sivilcedir o. illa kulakta böyle saçma sapan yerlerde çıkarlar
(125 puan) tarafından
Kiz sivilce ağrısı bu kadar oluyor mi flasla çektim tam çıkmadı ama acısı sezeryandan beter ya
(13,836 puan) tarafından
çok fena acır o inşallah kendiliğinden geçer, patlatmak da mesele yani onu
(125 puan) tarafından
Evet hemde ne mesele  duş sonrası kurutamsdim bile  çok acıyor
-Reklam-
0 oy
(1,809 puan) tarafından
Icten sivilcedir. Patlamaz da. Gecene kadar acir maalesef
(125 puan) tarafından
Hayatımda böyle  bisey görmedim ya kırmızı pis bisey nasıl aciyor tarif edemem
(1,809 puan) tarafından
Evet cnm anliyorum sicak birseyler koy olmadi. Ici doluysa olgunlasir bi an once patlar
0 oy
(1,119 puan) tarafından
Ben olsam oynar durdum şuan bile patlatasim geldi o nasıl bı sivilce ucu var gibi ama o yarına falan beyazlaşir patlatırsın
(125 puan) tarafından
Kizz bende yara kazarm  siyah nokta sivilce ama  elletmiyo bile bu çok acıyor üstüne yatmışım dün sabah kalktım felç gibi sol kulak
(1,119 puan) tarafından
Yaramii .?bende sivilce siyah nokta gördümuü. Daynamiyom ama ayırır kızarmış bu o tarz sivilceler acıtıyor
(125 puan) tarafından
He kiz böyle yaralar kabul tutiyo ya sertlesiyo onlaru soymayi seviyorum. Bu tuhaf bisey
(1,119 puan) tarafından
Ay benim bende öyleyim ama özelikle sivilce şimdi 9 bende eşimde olsaydı ben bugün gidip gelmiş ugrarşmistim sen bekle o çıkar yarın bugün patlatirsin
0 oy
(4,484 puan) tarafından
Cok asiri agri yapan bir sivilce bir kac gun bekle ucu iyice ciksin mutlaka patlat yoksa gecmiyor ama patlatinca artik agri falan kalmiyor bndede bir kere olmustu felegim sasti

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 58 göst.
0 oy
5 cevap 263 göst.
27 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busra61 (92 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 78 göst.
0 oy
1 cevap 73 göst.

412,168 soru

12,407,927 cevap

44,691 kullanıcı

Kategoriler

...