0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (963 puan) tarafından
Kizlar bişey danışmak istiyorum öncelikle 35+2 haftalık hamileyim iki çocuğum var küçük biri 3 biri 1 buçuk yaşında bı arkadasim geçen gün yazmış sana gelmek istiyor kardeşim diye bende kardeşini tanımıyorum etmiyorum diyen arkadaşımı da bı kaç hafta önce eşiyle beraber evimde agirladim davet ettim daha alışverişimi yapmadım bu hafta yapmayı düşünüyorum birde ev temizliğimi haliyle de agirlastim bende ayıp olmasın diye tamam dedim ama sonradan düşününce yani ben hamile ve çocuklu olarak onların düşünmesi gerekmiyormu zorluk çekmesin son ayları diye bir de arkadaşımın kardeşi yani gelmek istemiş bı sohbetimiz muhabbet imiz de yok anlamadım yani o kısmını da nasıl reddedebilrim sizce ayıp olurmu 

7 Cevaplar

0 oy
(1,091 puan) tarafından
Baştan kabul etmemen gerekiyordu cnm kabul ettikten sonra ciddi bi durum olmadıkça reddetmek yakışık almaz neden baştan kabul ettin ki
(963 puan) tarafından
Ne bilim kardeşim gelmek istiyor diyince bende yok gelmeyin demedim ayıp olur diye sadece dedim eşim şuanda işten ayrıldı yeni işe başlayınca o zaman davet edebilirim.suanlik.evde dedim zaten dogumuma 3 hafta kalmış yani kardesini de tanımam etmem sadece memelektten geldi ablasının evine gezmek amaçlı bana da mi gelmek istiyor anlamadım ama düşünmesi gerekiyordu sonuç olarak son haftalarim zorluk olur diye zaten doğumdan sonra gelecekler
(1,091 puan) tarafından
Bazı insanlarda maalesef düşünce yok doğumdan sonta kabul etme o hakka zaten sahıpsın doğuma kadar oyala sende
(963 puan) tarafından
Öyle yapicam gibi çünkü daha bebeğimin alışverişini ve son ev temizliğimi yapmadım birde iki küçük çocuk var agirlastim uğraşmak istemiyorum gerçekten o anlık ayıp olmasın diye kabul ettim ama sonra dan kendi kendime düşününce ayıbı ben yapmıyorum dedim dusunmemezliktwn geliyorlarsa onlar yapıyorlar dedim çünkü onlarda çocuk yok sadece arkadaşım hamile şuan da ilk gebeliği ama bende iki çocuk üstüne 3 haftam kalmış gelinmez yani
-Reklam-
0 oy
(796 puan) tarafından
Gelediginde bı çay bide hazır bisküvi kurabiye fln köy inune yeter. Hamile halinle hazirlik beklemez heralde senden. Benim kızım üç yasindaydi ben hamileyken. Ramazanda bile gelmedi xagirdiklarim hamiilesin cocugun var deyip. Baya duşuncesiz biriymiş ben olsam işim var kusura bakma fln derdim. Hatta arayip müsait olamicam bı yere gitmem gerekiyor fln dd
(963 puan) tarafından
Evet çünkü arkadaşımi eşiyle birlikte davet ettim evime o zaman da 30 haftalık hamileydim hem yemek hem çay herseyleriyle ilgilendim arkadaşım dedi gel sende bize eşinle beraber 2 aylık hamile kıyamadım dedim yok kalsın sen doğum yapınca gormene gelirim zaten sonuçta o zorluğun ne olduğunu biliyorum anlıyorum yani bu kdr düşündüğüm ilgilendiğim için mi dusunmemezliktwn geliyorlar anlamadım bende ayıp olmasın diye tamm dedimde kardeşi ne alaka tanımıyorum bana gelmek istiyor bende sonra dan sorarsa eğer müsaitmisin ne zmana gelelim diye desem hani doğuma az kaldı temizliğine girdik doğumdan sonra ziyaret e gelseniz olurmu desem ayıp olurmu geçen hafta teyzem beni görmeye geldi bırakmadı bı çay koyayım yani izin vermedi beni ugrastirmamak için
0 oy
(882 puan) tarafından
niye ayıp olsun canım onlarda az anlayışlı olsun 
(963 puan) tarafından
Yani sonradan sorsa mesela müsaitmisin ne zaman gelelim diye desem hani alışveriş temizlik 3 haftam kaldı doğumdan sonra gelseniz desem yani normalde arkadaşım da hamile kendinin düşünmesi lazım biliyor beni ben gitmiyorum oraya bana kaç defa gel.dedi hamile diye kıyamadım yok dedim sen istersen gel.diyince hemen.tamam diyor hahaha yani arkadaşım 2 aylık ben ise 9 aylık oldum anlamiyor mu keyfi mi haraket ediyor anlamadım ama bu sefer reddecem mecbur yani
0 oy
(2,609 puan) tarafından
Aynen onun düşünmesi lazımdı ya hamile birine hele de az zamanı kalmış birine nasıl misafirliğe gidiyorlar ya rahatsızım falan de ayıp olur diye bu halde hizmet mi edeceksin senin değil onların yaptığı ayıp 
(963 puan) tarafından
Bende gelmek istiyor kardeşim diyince gelmeyin diyemedim ayıp olur diye sonradan düşündüm onların düşünmemesi ayıp sen neden ayıp edesin diye sorarsa eğer müsaitmisin diye o zaman anlatsam inşallah yanlış anlamaz gitmemizi istemiyor diye filan çünkü zaten kaç hafta önce eşiyle arkadaşımı davet ettim yani son haftalafim yine tekrardan gelmenin bı anlamı yok eziyet yani gerçekten çocuklu hamile anneye de
(2,609 puan) tarafından
Şimdi bu strese girme sıkma canını yanlış anlayan da anlasın sen hamilesin şimdi sadece kendini ve bebeğini düşünmen gereken bir zamandasin zaten gerçek arkadaşsa yanlış anlamaz
(963 puan) tarafından
Aynen canım bende öyle düşünüyorum kendilerinin düşünmesi lazım çünkü 30 haftalıkken arkadaşımla eşini davet ettim oda arkadaşım dedi bana gel bende hamile diye kıyamadım dedim sen gel müsaitsen direk tamm.yarin geliyoruz dedi geldiler neyse yaptım ettim ama şimdi son haftalarim hiç ugrasamam yani biliyor ben gidemem iki çocukla hamile halimle zor olur diye o yüzden gel diyor bende yok gelemem diyince o zmaan ben geleyim diyor hahah valla insanlari bazen düşündükçe bu sefer saf yerine koyup dusunmemezliktwn geliyorlar
(2,609 puan) tarafından
Bu arkadaş yanlış anlasa da hiç umrumda olmaz sen onu düşünüyorsun o seni düşünmüyor boşver
(963 puan) tarafından
Demi aynen o yüzden sorarsa söylerim sormasa da zaten doğumdan sonra görmeye gelir
0 oy
(18,295 puan) tarafından
Kardeşin ben ne alaka derdim :) yavrum ayıp olmasın diye herkese peki demen asıl kendine ayıp biliyorsun iyice ağırlaştım iki çocuk üzerine hamilelik ayakta zor duruyorum doğumdan sonra bir zaman gelin en iyisi deseydin ayrıca kardeşi ile seni niye görüştürmek istiyor ?  İstiyorsa neden seni kendi evine davet edip orda görüştürmüyor ? Bize dediğinizi karşınızdakine de deseniz keşke alınan alınsın küsen küssün 
(18,295 puan) tarafından
Kabul etmende sana ayıp karnı burnunda temizlik yap karnı burnunda ikramlık yap servis yap hizmet et bunların ayıbını düşünen yok
(963 puan) tarafından
Aynen öyle birde iki küçük çocuk var o anlık ayıp olmasın diye kabul ettim ama sorarsa bu sefer durumu anlatırım yapacak bişey yok yanlış anlarsa da anlasın şuan arkadaşım hamile belki doğumdan sonra anlar diye düşünüyorum çocuklu hayat nasıl diye
(18,295 puan) tarafından
Kız benim tek çocuğum var ona hamile ikende kayinvalidemler bizde idi ilk aylarım bulantım oluyordu hamileyim diye kendimi geri çektim kimsede kalk iş yap şunu bunu yap demedi tabiki hamilelik hastalık değil ama çok yorucu
(963 puan) tarafından
Canım valla hamilelik hastalık gibi bişey şuan o kdr bel.agrisi çekiyorum ki 1 aydır anlatamm en azından hastalık 1 hafta sürüyor bu kaç ay bulantısı biter yanması başlar biri bitiyor diğeri başlıyor Allah'tan doğuma az kaldı yoksa belim ve bacaklarım bitirdi beni
(18,295 puan) tarafından
Son aylar gerçekten fena  Rabbim kolay doğumlar nasip etsin
0 oy
(769 puan) tarafından
En başında buraya yazdığını söyleyebilirsin canım ama tmm dedikten sonra reddetmek hoş olmaz bence bi gün diyip idare ediceksin artık onlarda gebe olduğunu çocuklarının olduğunu biliyor sonuçta yeni gelin sunumuda beklemiyorlerdır yani sonuçta
(963 puan) tarafından
Yani sonuç olarak gelecekler ya biseyler yapmak zorundayım yani öyle bı çay bı bisküvi olmaz valla o anlık ayıp olmasın diye kabul ettim sonradan düşününce ayıbı kendime yapmışım dedim
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Arkasına hiç düşme eşin evdeymiş sonrada rahatsızım dersin zaten son haftan rahat olacak halin yok ya memleketten gelmiş gezecek yer arıyor görmek istiyor sa seni kendileri de cagırabilir değilmi ben artık böyleym maalesef böyle oldum bende memleket e gidince herkes anneme beni görmeye gelir bende hizmet ederim kimse çağırmas ama küssrler bide
(963 puan) tarafından
Aynen canım memlektten geldi gezmek için konusmuslugum yok tanışmışlığımda beni görmek istemiş güya ilk ayıp.olmasin diye kabul ettimdr sorarsa ne zaman müsaitsin diye söylerim o zaman yanlış anlamaz inşallah
(1,244 puan) tarafından
Anlasn ya bosver   kim yanlış anlıyorsa  ne kalma surda beni oturmaya çağırslar da gitmiyordum ben rahatsızım diyordum daha sonra kendimi de çağırmak zorunda kalacağım biliyorum insanlar bekliyor karşılık hamileyken kimseye gitmedim o yüzden
(963 puan) tarafından
Bende gitmiyorum sırf bu yüzden ama gelmek istiyorlar orası da ayrı saçma zaten illa zorluk yasatacaklar yani
(1,244 puan) tarafından
Yok demeyi öğren zaten 3 cocukla anca aksam edersin ben 2 cocukla kimseye ihtiyaç duymuyorum yeni geldim  bulunduğum şehire Bir kuzenim var bide karşı komşum  gün yetmiyor
(1,244 puan) tarafından
Zaten eşini evdeymiş eşini muayene edersin sonra da rahatsızım dersin belim ağrıyor kalkamıyorum falan dersin bir şekilde kabul etmezsin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 201 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Aytenli07 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Aytenli07 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 789 göst.
2 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (1,207 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 231 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,458 puan) tarafından soruldu

410,553 soru

12,350,906 cevap

40,504 kullanıcı

Kategoriler

...