0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (966 puan) tarafından
Yani ne yapacagimi şaşırdım kaldım her gece istisnasız uyuduktan 3 saat sonra uyanıp ağlıyor çok ağlıyor ben bu çocukla ne yapcam nasıl yapcam bilmiyorum artık apartmanda kimseyi uyutmuyor..gündüz de çok ağlıyor uyuyunca da uyanıp ağlıyor allahim sabır ver:( bu nedir başına gelen var mı..9da yatirmistim simdi uyandi ağlıyor çişim var dedi tuvalete oturttum ağlıyor kalkmayacam diye..bütün apartmanı ayağa kaldırdı.. kizsak olmuyor sussak olmuyor çok sevsek olmuyor cocuk sürekli ağlayacak bir şey bulup ağzını ayırıyor ya

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Yatağına 7 kadir surwsi 7 tane ayetel kursu 7 Felak 7 nas oku yatmadan önce 
tarafından
Size dedim çocuğa değil ama ne yazikki annesi elinden gelen birseye inanmayinca olan çocuğa olacak ben hayrima burdan 7şer tane okuyup göndereyim yavrucak rahatça uyusun..

77 kere okunmuyor 7 kere okunuyor
(966 puan) tarafından
Fatoo...sadece okumak değil okuduğunu anlamayı da diliyorum senin için..
Ben dua okumak hurafe demiyorum.kadin boş yatağa 7 kere okuyun demiş.. ben buna hurafe diyorum..ben duamı Allaha ederim 7 kere değil bir kere okurum ya da 3 kere okurum içimden nasıl geliyorsa..bu benim inancım.ve sizin gibi inanmıyorum diyip yine de teşekkür ederim dedim.. din tüccarlığı yapmaya gerek yok burda
tarafından
Boş yatağa değil çocuğunuzun yatağına o uyurken üstüne okuyun yani ...
(966 puan) tarafından
Esma bence sen kendine bol bol oku..Allah önce kalbini temizlesin sonra 777 kere yatağa duvara kanepeye falan okursun
tarafından
Senin kalbine 777 kere okuyabilirim,istersen senin o kalbine 7777 kere hafizlara da okutabilirim :)))

He sana değermi orasida muammaaaa
-Reklam-
0 oy
(922 puan) tarafından
Canım yatarken korkuyorolabilir izlediği şeylerden benim kızımda 3 yaşında kaç defa uykusun da ağlayıp sayikladı yutubeden izlediği vidyolar aklında kalmış bende izletmedim daha önceden hayatta korkmazdi karanliktan şimdi ise karanlık ben oraya gitmem diyor eskiden tek yatardı şimdi uyuyana kadar yanında kalıyorum bu şekilde baya etkilendi 
(966 puan) tarafından
Evet galiba korkuyor artık korkuyu öğrendi..ve dediğin gibi sayıklıyor sürekli.. cok az video izliyor ama kreşe gidiyor kresten gelince ben hızlı canavarım falan diyor öyle soylemlerden etkilenmiş olabilir:(
(922 puan) tarafından
Evet benim kziimda anne maskeli var bizi kaçıracak kardeşimi kaciricak diyor ama babam gelsin onu öldürsün dövüsün diyor baya etkilendi izlediği vidyolardsn ve artık korkuyor buda beni üzüyor çünkü eskiden hicbirseyden korkmazdi oda oda gezerdi karanlık bilee olsa
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Birşeyden korkmuş ya etkilenmiş olabilir bence bir yeri ağrısa söylerdi diye düşünüyorum kıyamam ya tez zamanda geçer inşallah 
(966 puan) tarafından
Amin inşallah..teşekkür ederim
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Geçecek canım inan bana benim kızımın da 3 yaşında basldi kaç ay sürdü hatırlamıyorum ama uykular haramdi bana gece terörü yaşıyorduk iki saat boyunca sebebsiz ağlardı şükürler olsun geçti ama ne zaman geçti tam hatirlamiyorum
(966 puan) tarafından
Benimki de 2 3 aydır böyle.. panik atak başlangıcı oldu bu sebepten bende..inşallah geçer tüketti beni vallahi..teşekkür ederim cevap için
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Canım korkuyordur gün içinde ne izliyor kontrol et.
0 oy
(789 puan) tarafından
canım benim komşumun kızı öyleydi hoca türbe ne varsa götürdü dedikki abla bide doktora götür çocukda karnında bağırsağında parazit çıktı ve gece huzursuzluğu o yapıyormuş ilaç kullandı şuan öyle bi sorunu kalmadı
(724 puan) tarafından
Benim oğlumda öyleydi her gece ağlardı bi öğrendik ki parazit varmış ilaçları kullandığımız gibi çocuk ağlayıp kalkmadı asla
0 oy
(2,093 puan) tarafından
Biseyden korkuyodur mesela benimki odasınin kapısını Aralık biraktirir ordan da duvardaki anahtarlığı kafaya takmış hergun agliyodu bı kere laf arasında kapının arasından biri bakiyo gibi sanki dedi kaldırdım yataktan ne bakiyo gel bı bakalım diye götürdüm anahtarlığı gösterdi . Ordan kaldırdım bende çok şükür o günden beri rahatız 
0 oy
(630 puan) tarafından
Kızım da 3 yaş olacak. Uyutmadan önce rahat yarım saat ışıklar kapalı şekilde sarılır, kitap okur, biraz konuşur ya da oyun oynarız. Sonra yatağına koyarım. Hemen pijamalarını giydirip yatırınca mutlaka bir kaç saat sonra ağlayarak uyanıyor. Benimle yeteri kadar vakit mi geçiremiyor yoksa tüm günün yorgunluğunu o yarım saatte dağıttığımız için mi rahat uyuyor tam bilmiyorum ama çözümü bu şekilde buldum. Siz de belki bu şekilde deneyebilirsiniz. Uyku öncesi yarım saat, bir saat ikinize özel bir zaman ayırarak. 
0 oy
tarafından
Uyku arkadaşı var mı? 
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Uyandigi saat belli uyanmadan 5 dk önce git yavaşça konuşmadan dokun minnosa.Guvende olduğunu orda olduğunu bilsin 4-5 gece yap nasıl sorunun çozuldugunu göreceksin.Birde gözünde büyütme hiç birseyi.Rabbimden kolaylık iste bak nasıl her işin daha kolay çözülüyor.

Unutmadan ağlama olursa bol sevgi dolu temas sıfıra yakın iletişim.Burdayim seni seviyorum güvendesin diye fısılda..

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 105 göst.
0 oy
4 cevap 72 göst.
0 oy
5 cevap 111 göst.

408,336 soru

12,267,613 cevap