0 oy
150 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (417 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Otel odasına süsleteyim dıyecem 28 haftalık gebe oluyorum ne yapabilirim dışarı yemeğemi götüreyim hamile çekimi yaptıracaktım o güne denk gelsin istedim hafta içi oluyor kuaför yetişmez ne yapcağımı bilemedim zaten oda g*tün başın kocaman oldu bişey yakışmaz diyip duruyor ama kendim için istiyorum bi şeyler yapmak düğünde ve tatilde yapamadıklarım içime dert oluyor 

6 Cevaplar

+4 oy
(4,091 puan) tarafından
Bu kocaya hiçbir şey yapma. Eline bi ot ver sen gibi öküze yıldönümünde bu layık de 
(417 puan) tarafından
Ramak kaldı onu yapmaya sinirimi bozuyor
(4,091 puan) tarafından
Gtn başın büyümüş yakışmaz diyen adama bir şey yapmana gerek yok. Ona harcayacağım parayı kendine harca :D
(417 puan) tarafından
Evet tatile gittik oda süsletmek için bahşiş verecekti ne kadar sarhoş olduysa onu demeyi unutmuş balayımda öyle oldu geçti tek eksiği oda süsletemedi onada canım sıkıldı şöyle gül yapraklı bir yatak istiyordum içme o kadar dedim söyle süslesinler dedim bahşişi verdi geldi
(5,976 puan) tarafından
bende postu acana dikkatbettim . sana ole diyen adama pasakli bir pijama cok bile . sen niye supriz yapasinki hi zahmet o sena supriz yapsin. boyle pohpohlarsan agani pasani daha cok hakaret yersin koca kicin gibegin de  der igrenc suratin les kokun da der yani hakediyorsunda bence bole pohpohlarsan. birak o seni el ustnde tutaun sen niye kulu kölesi oluyosunki
(417 puan) tarafından
Doğru yapmayacam bişey hamile çekimi yapıp eve gelcem
-Reklam-
0 oy
(4,296 puan) tarafından

Bunu diyen kocaya mi bu ozen boşver bacım keyfine bak saçının telini bile hak etmiyor

(417 puan) tarafından
Doğru valla
0 oy
(44 puan) tarafından
Eğer şimdi bir şey yaparsan bunun sonu gelmeyecektir. Onun sana yine bu tarz laflar etmesine müsaade edeceğin anlamına gelir. Ben senin yerinde olsam hiç bir şey yapmam evlilik yıldönümüne ekstra hazırlık dahi yapmam. İlla ki bir şeyleri anlayacaktır. Yani umarım anlar. Tamam her şeyi de erkekten beklemek olmaz ama yemeğe de o çıkarsın bir zahmet. Biraz olsun eşin tarafından iyi hissettiğinde yapmalısın bence bunları. Yoksa sonu gelmez bu söylemler devam eder.
(417 puan) tarafından
Doğru ben direk hamile çekimini yaptırıp eve geleyim
0 oy
(4,746 puan) tarafından
Hiç birşey yapmayın devrin g.tünuzu yatın yemek bile yapmayın sorarsa koca g.tumle yapamadım dersiniz hak etmiyor 
(417 puan) tarafından
Doğru hamile çekimini yaptırıp eve gelmek mantıklı çünkü anlamayacak zaten
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Yanlış davranışın üzerine yapılan böyle bir jest yanlış davranışı pekiştirip teşvik eder iyice ayarsız ayarsız konuşmaları başlar naçizane tavsiye :)
(417 puan) tarafından
Bişey yapasım kalmadı zaten hamile çekimini yaptırıp eve gelmek daha mantıklı
0 oy
tarafından

Tam fikir vericektim kocanızın o düşünceli lafını okudum.. 

Ya ama siz hamilesiniz ama an'ı kalsın diye hatıra biriktirmeye çalışıyorsunuz o neden bozuyor ki? 
Yat'da bir yemek ve deniz eşliğinde güzel fotoğraflar ola bilir mesela 
(417 puan) tarafından
Ankara'da yat imkanı yok ama dünden sonra benimde bişey yapasım kalmadı hiç

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 41 göst.
0 oy
5 cevap 126 göst.
0 oy
1 cevap 170 göst.

408,336 soru

12,267,613 cevap