+1 oy
130 göst.
Aile kategorisinde (745 puan) tarafından
Memnunbmusnuz baya pahalı ama saçımı emn ellere emanet etmek istiyorum İst yasiyorum 8 bin diyor baya pahalı ama daha öncesinde saçım yandı boyadan başka yerde o yüzden korkuyorum 

3 Cevaplar

+1 oy
(46 puan) tarafından
Evet pahalı ben de boyatmak istedim 8 dediler aynı şekilde. Ben de Kocaeli'de yaşıyorum. Ama gerçekten başarılı işler yapıyorlar. Temiz ve profesyoneller. Müşterilere ilgi ve alakaları da çok güzel. Yani oturduğum yerde ki şube öyle en azından diğer şubelerini bilmiyorum.
-Reklam-
0 oy
(5,837 puan) tarafından

valla her sarisinlik hevesimde gtmeye niyetlenip pahali diye baska yere gdiorum sonra bin pisman oluyorum . bu yaza dogru yine geldi sarisinlik hevesim busefwr kiyacam paraya sana gidecem baska yolu yok keain eminim bnde :)pendik yada maltepe şube yakin bana necati. sacini ombrede sarida tonlamasinda gozum kapali emanet edebilecegim tek yer . yanmasi yakmasi yada istemedigin ton cikarmasi imkansiz bence

(5,837 puan) tarafından
hangi sube 8 bin diyor sacinin boyu nekadar . ben fiyat sormadim ama teee yillar once en son niyetlendigim donemde mahalle arasi dandirik kuaforler 300 tl idi san  bin tl idi. aligür serifali subeye gtmiatim teeee 1 bcuuk saat yol tepip. 500 tl vermistim hicte istwdigim gibi olmamisti memnun olmamistim.
suan mahalle arasi dandirik kuaforler 3 ten basliyo zaten. san a gitsem on binden assa cikamam diye dusunuyorum. sacim gogus hizamda
(745 puan) tarafından
Kesnlikle ayni ben
(745 puan) tarafından
Bende İstanbuldaym banada 8 dediler
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Saçınızin uzunluğu ne kadar? Benim omuzlarda ve yazın 2500 lira fiyat almıştım ombre için. Fiyat bana çok pahalı geldi açıkçası. Ayrıca yaptircagim yerin işlemlerine baktım çok güzel yapılmış. Saçıma hafif kat attirmistim çok memnun kalmıştım.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 179 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Damla... (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 542 göst.
19 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hamzammm (276 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 213 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 733 göst.
30 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Ö.B❤️A.C.A (582 puan) tarafından soruldu

406,362 soru

12,184,828 cevap

36,688 kullanıcı

...