0 oy
195 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (754 puan) tarafından
Kızlar ilk defa saçımı sarı yapcam baya oldukça beyaz var saçımda boyamda aktı ama korkuyorum yakışır mı beyaz tenli ve oval yüzüm var. Yanlız yakismazsa üzülürüm bide zor yönü nedir

8 Cevaplar

0 oy
(13,781 puan) tarafından
Zorluğu dip gelmesi sürekli 
-Reklam-
0 oy
(6,112 puan) tarafından

sariyi kap kara esmerler bile kendine yakistirip yapipyorlar:))) beyaz tenli herkese yakisir sari bence.  zor yani dibin gelir dip boyasi gerekir. beyazin olmazsa taban rengini kendi renginden yapar yine sac uzayana kadar bes alti ay dip boyasi da gerekmes ombre gibi kullanirdin ama beyazin varsa ayda bi iki ayda bi dip boyasi lazim  . bede beyaz ten sari sac haSta gibi soluk oluyor yüzüm.en azindan bir goz kalemi bir rimel falan gerekio yani yuzun canli gozuksin diye. yani minnacik bi makyaj sart oyle badana boyama gibi yapmak sart degilde bi goz kalemi bi rimel yetti gitti. bide sari sac yipranik oldugu icin duzleatirici yada masa kullanmiyorsan oyle banyodan yi ka ve cik yaparsan ipek gibi bakimli gozukmez çali supurgesi misir puskulu gibi gözükur. kremleyip bakimini yaparsan saglikli guzel gozUkur  maşa duzleatirici kullanmasan bile. kremleyip sac kurutma makinei ve firçayla gelisi guzel bi fönleywrek kurutman lazim dus sonrasi. yoksa dayak yemis gibi yoluk yoluk durur . yani bakim şart oyle yika cık yapmak olmaz sarida

(8,021 puan) tarafından
Beyaz olmasa da olmuyor öyle ombre gibi dip çok keskin geliyor çirkin duruyor
(6,112 puan) tarafından
sac tonuna bagli tabi benim
mesela acik kumral sacim. beyaz olmasa zaten ombrenin alt tonu normalde. ama beyaz var bendede
(8,021 puan) tarafından
Benim de saçım açık renk kendim zaten beyazım ama saç ne kadar açık renk olursa olsun tamamen sarı yapınca uzadikca ombre gibi durmuyor. Hem ombre yaptırıyorum hem de tamamen sarı da kullandım ombrede geçişler var fakat sarı saç uzadıkça tabiri caizse dipten çizgi çizgi gibi geliyor
0 oy
tarafından
Bende beyazım sarı alt tonlu değilim saçımı bı hata yapıp sarıya boyayinca o kadar iğrenç olduki sana anlatamam bence uygulama var bu şekilde onunla bir bak boyamadan önce canım siyah candır diyorum
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Bende renkli gözlü beyaz tenliyim yapmaya cesaret edemiyorum uğraşması bakımı zor olur diye. Kolestonun küllü kumral boyasını alıp evde saçımı boyuyorum rengi çok güzel oluyor. Ablam kuaföre gidip sarı yaptı yakışıyor ama saçı çok yıprandı açıcı kullandıkları için.
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Sarı saç beyaz tenli insanları hastalıklı gösteriyor onun için tavsiye etmiyorum.
0 oy
(8,021 puan) tarafından
Beyaz tenliyim ve sarı kullandım 6 ay kadar aşırı zor 15 günde bir dip boya istiyor, biraz sert oluyor saç bakım istiyor, makyajsız ölü gibi duruyor insan makyaj istiyor
0 oy
(2,268 puan) tarafından
Bacım yaşlı gösteriyor koyu renge nazaran. Bide çok çabuk dip geliyor. Benimde gitmem lazım çocukları bırakack kimse yok bekliyorum öyle. Kendine görede mor şampuan kullanman gerekiyor. Boyadığıma pişman değilim bi süre devam ederim böyle. Ama eski halim daha genç. Her mor şampuan da senin isteğini karşılamıyor ona görede iyi araştır
0 oy
(2,064 puan) tarafından
brushlight tekniği var onunla böyle ışıltı veriyorlar kuaföre söylersen bilirler sosyal medyadan da bakabilirsin ben beğeniyorum komple saçı açtırmak çok zor beyaz tenliyim saçlarım koru kumral bir kere ombre yaptırdım bin pişman oldum. akınca çok kötü oluyor sürekli cila yaptırmak zorunda kaldım. saçlarımın şekli şemali mahvoldu 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,502 göst.
26 Eylül 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde MaviJatun9632 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 96 göst.
21 Aralık 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 1996 Anne (1,911 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 246 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Seherl (881 puan) tarafından soruldu

409,932 soru

12,325,275 cevap

39,079 kullanıcı