Olayları baştan anlatamicam çok uzun sadece bı iki şey suyleyin fikrinizi almak istiyorum kafanızı yormadan
Şimdi eşimin ailesiyle senelerdir bı sıkıntım olmadı fakat eltilerimle fazla gorusmezlerdi bnde eşimde insanlik ettik eltimle aralarını yaptık baya bı yıla yakın konuşup görüştüler fakat bu arada bnle eltimde görüşmeye başladık bnm bı tanede görümcem var fazla hazetmez eltimde sanki mecburiyetten gorusuyo gibilerdi neyse öyle böyle derken eltimle termosa çay koyduk sahile çay içmeye gittik hem gorumcemi hem kaynanamı aradık sizde gelin beraber gidelim diye ikiside yok dedi tm dedik bu arada bnde taşındım onların mahalesinden geçim derdinden bı saatlik yola taşındım eşim calisiyo çalıştığı içinde bı hafta gidemedik kaynanama eşime dedim gidelim annene yoksa laf yapar yok dedi dediğim gibide oldu eşimi zorla goturdum daha girdik eve kaynanam başladı senle eltim iş karistiriyonuz arkamızdan konusuyonuz defolun evimden mezarima dahi gelmeyin diye tm o sırada şansa eltimlerde oraya geldi bana döndü senin dostun geldi sen çağırdın demeye vala anne ben cagirmadim dememe rağmen inanmadı iftira attı bildiğin görümcem ağzıyla konuştu aynı hem oğlunu hem torunlarını hem beni evden kovdu bedua etti eltimi kocasinida öyle geldik geleli iki aydır ne ariyoz ne soruyoruz
Ara sıra eşime anneni babanı ara bn konuşmasında konuş diyorum yok diyo görümcem içinde o karıştırdı ortalığı bilerek yaptı diyo ne kaynanamla ne gorumcemle gorusmuyoruz siz olsaydınız napardiniz gorusurmuydunuz