0 oy
385 göst.
Aile kategorisinde (114 puan) tarafından
Olayları baştan anlatamicam çok uzun sadece bı iki şey suyleyin fikrinizi almak istiyorum kafanızı yormadan 

Şimdi eşimin ailesiyle senelerdir bı sıkıntım olmadı fakat eltilerimle fazla gorusmezlerdi bnde eşimde insanlik ettik eltimle aralarını yaptık baya bı yıla yakın konuşup görüştüler fakat bu arada bnle eltimde görüşmeye başladık bnm bı tanede görümcem var fazla hazetmez eltimde sanki mecburiyetten gorusuyo gibilerdi neyse öyle böyle derken eltimle termosa çay koyduk sahile çay içmeye gittik hem gorumcemi hem kaynanamı aradık sizde gelin beraber gidelim diye ikiside yok dedi tm dedik bu arada bnde taşındım onların mahalesinden geçim derdinden bı saatlik yola taşındım eşim calisiyo çalıştığı içinde bı hafta gidemedik kaynanama eşime dedim gidelim annene yoksa laf yapar yok dedi dediğim gibide oldu eşimi zorla goturdum daha girdik eve kaynanam başladı senle eltim iş karistiriyonuz arkamızdan konusuyonuz defolun evimden mezarima dahi gelmeyin diye tm o sırada şansa eltimlerde oraya geldi bana döndü senin dostun geldi sen çağırdın demeye vala anne ben cagirmadim dememe rağmen inanmadı iftira attı bildiğin görümcem ağzıyla konuştu aynı hem oğlunu hem torunlarını hem beni evden kovdu bedua etti eltimi kocasinida öyle geldik geleli iki aydır ne ariyoz ne soruyoruz 

Ara sıra eşime anneni babanı ara bn konuşmasında konuş diyorum yok diyo görümcem içinde o karıştırdı ortalığı bilerek yaptı diyo ne kaynanamla ne gorumcemle gorusmuyoruz siz olsaydınız napardiniz gorusurmuydunuz

4 Cevaplar

0 oy
(17,451 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Şükür namazı kılardım Rabbim gerçek yüzlerini eşime de göstermiş diye :) 
-Reklam-
0 oy
(398 puan) tarafından
Birde soruyor musun bunu cevap belli kovulmuşum hayatta gitmem görüşmem kendi demiş cenazeme gelme asla gitmem
0 oy
(167 puan) tarafından
Seni takdir ediyorum bu olaylar bu şekilde gelişti ise ki bu senin anlatımın kovulduğun yere gitmeyi düşünmen bile takdire şayan yani genelde gelinlerin işine gelir ama sen bunu lehine kullanılmamışsın gerçekten kaynanan demekki biliyor seni ondan öyle demiş gönül koymaz küsmez diye mecbur bir gün gidersin bayramda bile olsa 
0 oy
(4,203 puan) tarafından

Sana tavsiyem bizde buna benzer şeyler yaşadık ve ne olunuze ne olumuze dedik ben yıllardır konuşmuyorum evine gitmem evime sokmam oğlumu bile göstermiyorum 15 gun sonra doğumum var yine göstermiycem sen karışma 2 gün sonra sen kötü olursun senin yaptığını bende yaptim adam ara annendir adam git annendir adam para bırak annendir annendir diye diye ben eşimle kötü oldum ve eşim birgün sinirle bana döndü ve tek kelime etti bir daha baristirmaya çalışırsan ara dersen ara bulmaya çalışırsan boşarım seni dedi ben kötü  oldum simdi karışmıyorum arada konuşurlar arada kuserler naparsa yapsinlar benden uzak Allah'a yakın 

(2,165 puan) tarafından
Post sahibinin neyi bu kadar dert ettiğini cidden anlamadım. Her gittiğimde mutlaka banada laf sokuldu arkamdan konuşuldu hele eşimin teyzesi kayınvalidemi doldurdu hep. Eşime defalarca söylememe rağmen beni üzdüklerini umrunda değilmiş gibi davranıyor.  Analık babalık yaptılar birşey diyemem diyor. Kimsenin seni üzdüğü yok diyor. En sonunda hepsini Allaha havale ettim.
(4,203 puan) tarafından
Rahatlık rahatsız etmiş canim
(2,165 puan) tarafından
Sanırım... Biran önce kaçıversin.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 336 göst.
+2 oy
9 cevap 220 göst.
0 oy
5 cevap 174 göst.
27 Ekim 2024 Aile kategorisinde Biriiii (141 puan) tarafından soruldu