+1 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (734 puan) tarafından
Banyo isinmadigi icin odada yaptiriyorum. Kuvetin altina naylon ortu seriyorum. Bebegim henuz ayakta duramiyor. Onu kuvetten cikaracagimda bastan asagi bi su dokmem gerekiyor ama bunu beceremiyorum ayakta durmuyor bi elimle tutup diger elimle de su dökemiyorum.  Cocugu su kovasinin icine koyuyorum suyu orada döküp cikariyorum tabi naylonun her yeri su oluyo. Kolay yolu yok mu ya siz nasil yapiyosunuz

12 Cevaplar

0 oy
(2,315 puan) tarafından
Sol koluma aliyorm canm kavriyorm guzelce dokuyorum suyu bisi olmuyor kolay aslinda.sadece azcik benm ustum islanio oyuzden oda dusmesn diye guzel kolumla sarildgm icin.
(734 puan) tarafından
Bunu yapmayi denedim kac kez ama 9 kilo cocuk ve islak oldugu icin elimden kayiyor dusecek diye korkuyorum bi yandan
(2,315 puan) tarafından
Kaymaz canm kendine dogru sar cocugu bedeninlede yani sadece ustun islanir.12 kilo cocugu tutuyorum ben tek elle
(5,833 puan) tarafından
nekadarlik ki 9 kilo olduguna gore bir 7 bucuk 8 ayliktir en az. oturur kafadan ayagi su dök beline kadar durulanir zaten . bide ayaga kalfir basar . kendi dengede duramazda kollarinin altina kolunu gecirip tutundur kendi dengede duramasada oyle durur. belden adagi da oyle durula. ben delikli camasir sepetinde yikadim iturmaya basladi beri. deliklerden su akiyor zaten dusakabinin ivinde. dus basligindan da su akio zaten legen yada kuvet olmadigi icin kirli suyun icinde oturmamis oluyor zaten durulanio delikli camasir sepetinden akio ya si en sin koluma tutundurup durulayip cikardim hep
-Reklam-
0 oy
(10,882 puan) tarafından
Ben ayakta durana kadar file uzerinde yikamistim 
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Ben oturana kadar bebek filesinde yıkadım öyle daha kolay 
0 oy
(4,747 puan) tarafından
Bir koluma alıyorum diğer kolumda su öyle serpip çıkarıyorum 
0 oy
(183 puan) tarafından
İki kişi birlikte daha kolay yapar diye düşünüyorum 
0 oy
(689 puan) tarafından
eşofmanını çıkar bacağını bebek küveti içine koyup bebeği dizine oturtarak denesene bide belki işe yarar. denemedim ama aklıma şuan öyle geldi gerci su çok sıçrarmı emin değilim ama.

ben hep banyoda yıkadım ısınıyordu şükür banyom küçük olunca. 
tarafından
Bende banyom.kucuk olunca hemen yıkıyordm hem sıcak suyla hemde havlupan açık olurdu
0 oy
tarafından
Çocuğu kendine yaşla su dok maşrapayi kovanim içine atarsın hemen refleksle çocuğu iki elinle tutucaksn çok basit iki çocuğumuda hep kendim yıkarım iki kişiyle yıkayınca belim ağrıyor kızım kış bebeğiydi banyomuz küçüktu sıcak su hemde havlupan açık banyo duman altı yapıyordum çocuğu çıkarmadan eşime seslenirim ısınmış havlu getirir verirm hemen odaya götürür maşallah hiçte hasta etmedim 
0 oy
(696 puan) tarafından
En kolayı file üstüne ters düz cevır dok suyu 
0 oy
(517 puan) tarafından
Banyoya küçük ısıtıcı var onu açıyorum ben canim öyle bişey alsan senjn için daha mantıklı sanki 
0 oy
(3,902 puan) tarafından
File almalısın bebek küvetleri için file satılıyor.Cok kolaylaşır yikaman
0 oy
(51,052 puan) tarafından
ben banyoya elektirikli sobayi goturup onden isitiyordum kuveti biraktigimizda 

isininca yikiyodum çıkınca sıcacık oluyordu
0 oy
(727 puan) tarafından
Biz hiç küvet vs yikamadik hep banyoda yıkadık ya ben yıkadım yâ eşim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 69 göst.
23 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kaavi (2,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
13 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifnur06 (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
13 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifnur06 (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
28 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (548 puan) tarafından soruldu

406,293 soru

12,181,488 cevap

36,681 kullanıcı

...