+1 oy
215 göst.
önce Aile kategorisinde (281 puan) tarafından
Eşimin dünki hareketi yüzünden hiç bişey yapasım kalmadı evlilik yıl dönümü için sinirlerim bozuldu ne yapsam sakinlerim 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (4,296 puan) tarafından
Sofra hazurliycaktim ..esim sabah erkenden tebrik etmedi diye hazırlamadım

Sende bir şey yapma
önce (281 puan) tarafından
Bende otel ayarlayacaktım tam bir öküzle evlenmişim sinirlerime hakim olamıyorum balayında oda süsletmedi gerek yok gül olunca ne oluyor diye hamile çekimi yaptırcam g*tün başın kocaman olmuş yakışcakmı dedi zaten 6 aylık hamileyim oda süsletsemde bişey olmayacak tavrı moralimi bozdu
önce (802 puan) tarafından
Geç uyu bacım değmez zahmete bu hamile halinle düşünmeyeni sende dusunmuceksin
-Reklam-
+1 oy
önce (123 puan) tarafından
Aman sen ne düşünüyorsun bunları erkekler düşünsün Sende umursamaz davran kendine odaklan ya böyle hamile hamile takarsan ani tansiyon yükselmesi falan olur Allah korusun gerilme gerek yok hamileliğin tadını çıkart bırak sal ister g.tün büyüsün ister göbeğin ki muhtemel bir şey git güzel çekimini yap anı olarak sana kalsın eşin de belki pişman olur umarım 
Haklısın gitcem güzelce yaptırcam ama sonrasında otel ayarlamayı planlamıştım ama ileri hafta gebelikte pek güzel olmaz galiba
Otel için mi diyorsun biraz yorucu olabilir senin için yani ama güzel bir akşam geçirebilirsiniz en azından bir dans edebilir yada güzel bir yemek sonra sarılır uyursunuz :)
O zaman gerek yok zaten hak etmiyor
Peşin kara verme sonuçta eşin bugün yarın doğum yapacaksın zaten bu kadar germeye gerek yok kendini akışına bırak
Tamam bakacağım nasıl davrandığına
+1 oy
önce (17,103 puan) tarafından
Hak ediyorsa yaparım etmiyorsa parmağımı bile kıpırdatmam 
+1 oy
önce (1,988 puan) tarafından
7..yılımızda ne evlilik nede doğumgünü kutlamamaya karar veren ben kafam rahat en azından strese girmiyorum:)) telaşe etmiyorum eşimde zaten benden ses yok artık oda bıraktı neden hep biz kadınlar düşünüyoruz??
+1 oy
önce (13,367 puan) tarafından
Assadaki yorumunu okudum esin hak etmiyor öyle eşe hiç bisi yapılmaz.

Ben doğum gününde gittim pasta aldım hediye aldım güzelce hazırlandım ettim yemekten sonra mum yakıp yanına gittim gereksiz gördü pastayı tezgah üzerine koyup gidip pijamalarımı giyip hediyesini de kucağına fırlatıp koltuğa geçip telefonuma gömüldüm bir daha da kesinlikle supriz de yapmadım onun için de hazirlanmadim.  Bazı erkelerhic bi şeyi hak etmiyor
+1 oy
önce (125 puan) tarafından
Sen düşünme ondan bekle eğer odun değilse yapmak zorunda
+1 oy
önce (3,891 puan) tarafından
Birseyler yapınca sen mutlu olacaksan kesinlikle yapmalısın.Ben yaptim o yapmadı değil ama.Bazen sırf kendimizi iyi hissetmek içinde olsa yaparız ya onun gibi.Soyle dedi böyle dedi vs takilmayacaksin.
önce (3,891 puan) tarafından
Buna oda susletme fotoğraf çekimi dahil pek çok konu olarak düşün.
Ben kendimi iyi hissedeceğim kendim için istiyorum yapicaz diyeceksin yani.Ve o bubduruma dahil olmak istemedikçe keyif kaçırmaya çalıştıkça bu seni etkilemeyecek eğer kendin için istiyorsan

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 129 göst.
0 oy
2 cevap 40 göst.
0 oy
7 cevap 263 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mybaby01. (1,019 puan) tarafından soruldu

405,687 soru

12,156,028 cevap

36,591 kullanıcı

...