0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (239 puan) tarafından
Kızlar doğum çantasındaki eksikleri hazırlıyorum yavaş yavas. Doğum sonrası fotoğraf çekimi için nasıl bir şey tercih etmeliyim? Coğunlukla gecelik tercih edilmiş. Sade düz bir elbise mi daha iyi olur? Siz ne giymiştiniz? Bizim paket içeriğinde fotoğrafcı saç makyaj dahil. O yüzden güzel hatıra kalacak bir çekim olsun istiyorum. 

2 Cevaplar

0 oy
(5,976 puan) tarafından
valla normal digumsa kolay suslenip hazirlanirsi. .sezeryan olursan tuvalete gdip ihtiyacini giderirsen aglayip sizlamadan  lux bile. yat kalk sukret makyaj sac gozu gormuyo insanin. sokaktaki kagit toplayici cingene ablalar gibi dogim fotograflarim var dunya yansa umrumda degildi can pazari yasanio sonucta.
(12,533 puan) tarafından
Kız sacmalama be :D 2sezeryan oldum. İlkinde hatta oğlumu ellerimle havaya kaldırmış bi fotomuz var yengem aradı kız nazar deyecek kaldır görende normal yaptın sanar dedi :D
(5,976 puan) tarafından
anam yok ikkncide evet iyiydim spinal oldum diye. ilk dogumda 8 saat suni sanci cekdim . sonra genel anestezi yapmislar.  beni odama getirdiler gozum yari acik yari kapali kizim aglio morarmis cadi gibi gordum. kendim akca pakca renkli gozluyum ya sari beyaz bebek bekliyorum. bu benim
 kizim olamaz cok cirkin goturun bunu kara böcük bu ne arap gibi benim vocugum degildir bu  dedim daha da bisey hatirlamiyorum ilk gun . ben dogumdayken esim odaya balon malon cockle donatmis . ikinci gun aksam farkettim ucan balonlar ucmaktan vazgecmis:)) yatak perdesinin cekildigi kornis gbi bisey vardi tepede onun ustune balonlari ardiverdik . resim cekilelim bari diye. avize gibi bas assa balonlar sallanio ucan balonlar:) ayagimda hastanenin verdigi tek kullanimlik kagit gibi terliklerden. pijama birinin alti digerinin ustu. sacma sapan.  fitografci cenazesi varmis o gun hemsire cekmis dogum fitolarini. onlari da unuttuk almayi o can pazari o kaosda. kendi telefnumla cektikleri resimler var iste sacma sapan pozlar
-Reklam-
0 oy
(417 puan) tarafından
Ben beyaz gecelik takımı alacağım sabahlıklı birde taç takacağım yani öyle buldum araştırınca 
(239 puan) tarafından
Hangi marka alacaksın canım? Ben internetten getirdim bi takım denedim babaannemin entarilerine benzedi :) geri gönderdim.
(417 puan) tarafından
Trendyoldan araştırıyorum sen nerden aldın
(239 puan) tarafından
Ben de trendyoldan almıştım ama beğenmedim malesef
(417 puan) tarafından
Hangisıni aldın bende almayım kötüyse
(239 puan) tarafından
Özelden yazıyorum canım bir kaç sayfa daha keşfettim bakmak istersen
(417 puan) tarafından
Tamam canım

İlgili sorular

0 oy