0 oy
295 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Yılbaşına az kaldı malum ve konseptleri çok seven biriyim eşim bazen gereksiz olduğunu gözleriyle söylese de takmıyorum.. Bu sene kızım ben ve kocam aynı pijamalarda olalım ve ağacın karşısında fotoğraf çektirelim istiyorum 4senedir bir gün bile pijama giydiğine şahit olmadım ama çok heveslendim sabah fotoğraf gösterdiğimde sadece baktı alalım demedi ne gerek var der gibi baktı 

Siz hiç yaptınız mı? Ya da başka bir fikriniz var mı? 

7 Cevaplar

+3 oy
(7,208 puan) tarafından
Ailece birebir aynı değilde renk olarak uyumlu giyinmeyi severim özellikle özel günlerde ama yılbaşına özel böyle şeyler yapmam  canım 
tarafından
Anladım ben bazen eşimle uyumlu giyinmeye çalışıyorum onda bile bakışı değişiyor
(7,208 puan) tarafından
Ha yok benim eşim sever kardeşimin düğünü nişanında kızımla bana bej elbise aldım eşimde bej rengi gömlek ve pantolon giymişti yine düğünümde ikimiz siyah giyindik kızımı nar çiçeği yaptım fotoda tam aramızda çok tatlı duruyor nişanlılık zamanı aynı kazakları vs giyerdik artık onu yapmıyoruz ☺️
tarafından
Ne güzel❤
Alalım demedi pijamayı ben alsam giyinicek birşey demez ama onunda isteiği olsun isterim
-Reklam-
+1 oy
(2,846 puan) tarafından
Kızmayın bana ama ben çok komik buluyorum maaile aynı takımı giymeyi :/ Eşimle tesadüfen aynı renk giydiğimde bile değiştirmek istiyorum. Çok çakma geliyor bu kombin takıntısı :(
tarafından
Kızmam zaten kocamda öyle düşünüyor:(Ama kocama kızarım
(2,846 puan) tarafından
Ona kız :)) Ya bu kombine vereceğim parayla gidwr güzel bir balık yerim diyorum mesela :))
tarafından
Karadenizli olan eşim bunu beğendi)
Ama kızımızda büyüdüğünde ona güzel hatıralar olmaz mı?
(2,846 puan) tarafından
Benim gibi bir kızınız olursa peki :)))
tarafından
:)) artık o da idare etsin annesi o kadar düşünmüş konseptler yapmış
0 oy
(13,561 puan) tarafından

güzel bir fikirmiş. biz de ilk defa ağaç süsleyeceğiz :)benim eşim de pek sevmez böyle şeyleri.

haftaya doğum günü, sakın ha sakın özel bir şey yapma, sürpriz falan istemiyorum pasta da istemiyorum diye önceden uyardı :) 

tarafından
O zaman bence yapın hatıra kalsın
(13,561 puan) tarafından
benimki de çok istemez bir yolunu bulayım ben :) olmazsa tek renk sweat falan giyeriz
0 oy
(2,767 puan) tarafından
Aynı pijamaları alıp gitsek bile eşim asla paylaşmama izin vermez üstümde pijama olduğu için, o yüzden uğraşmam. Ama bayramlarda falan kıyafet alırken aynı renk almaya çalışırım. Yeşilin tonlarında falan giyiniriz. Elinde alırken fark etmez genelde bayram günü anlar hepimiz giyinince. Onu da hep yapmıyorum, başka hoşuma giden kıyafet oluyor onu alıyorum
tarafından
Zaten pijamayla dışarı çıkmayacaz ki sadece fotoğraf için
(2,767 puan) tarafından
Yapın o zaman
0 oy
(13,386 puan) tarafından
Eskaza aynı renk giyinsek len bu ne diyip üzerimizi değiştiren bir çiftiz:) bizden bu çıkmaz. Sadece eşim değil ben de sevmiyorum. 
tarafından
Benimde kocam böyle ama birşey diyemiyor yani alsam yatağın üstüne bıraksam hoşuntusuz ifadeyle giyer
0 oy
tarafından
Bana göre çok varotik bi aktivite:))
tarafından
:) size göre
0 oy
(181 puan) tarafından
Pijama değilde ben eşimden hediye istiyorum ne zaman aldım ki bu yıl da alayım diyo(dalgasına söylüyor yılnbaşı hariç diğer günler alır) alması için napiyim
tarafından
Hiçbirşey almasını bekleyin
(181 puan) tarafından
:))))

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 288 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 118 göst.
+2 oy
6 cevap 105 göst.