Kızlar size bı sorum olacak Benim şuan oturduğum ev kiralık ve Eşimin Erkek kardeşi ile Aynı bahçede oturuyoruz Yani oturuyoruz derken evlerimiz ayrı ve Elektrik ve su Ödeme parası ortak Ve biz bu eve taşındigimiz zaman Evi adresi alamamıştık bu evde bı tek adres gözüktüğü için eltim gitti Kaymakamlığı imza attı öyle adresi aldık çünkü İmkansız di Bı kişi gidip atması gerekiyordu ve Gelelim soruya bu elektrik suyu Ortak bahçeye dahil Ortak Ve eşim kaymakamlığa gittiğinde kömür yardımı başvuru bulunmak istiyorum demişti oradakiler biri gelip imza atması gerekiyor dediler yani İlk adres almaya gittigi zaman söylemişti neyse Biz tamam dedik gittiler imzaya attılar adresi aldık kömürü Başvuru oldumu olmadi mi bilmiyoruz ama E devlete girdik baktık bişi çıkmıyor Bundan bı kaç gün önce kömür geldi Ve kaynima dedik kömür Yardımdan mi geldi dedik hyr iş yerinden verdi dediler ama tabi yalan çünkü öyle bişi olmadığını biliyorduk neyse Bu kömür yardım için ortak mi olmalli yoksa onların mi çünkü bu evde oturduğumuz halde herşey ortak kömür ortak olmalimi olmamalımı bide ayrıca kaynım sigorta iş çalışıyor durumları iyi diyelim eşim günlük çalışıyor sigortası yok ve durumumuz yok ve öyle böyle de gecinmeye çalışıyoruz Ve bana hiç yardım gelmiyor onlara geliyor sigortası varken nasıl oluyor bilmiyorum ve bu evden cikicam zaten ve eltimle kavgaliyız ve aşırı derecede kıskanç herşeyi ne benim eşyalarım dahil kiskaniyor bide diyor bahçeye dahil hiç bişi kullanmayın diyorlar biz sesimiz cikartmiyoruz Sonuçta eşimin Kardeşi diye kızlar Kusura bakma çok uzun oldu yani sonuç ne cevaplarınız bekliyorum