Iyi akşamlar herkese nasılsınız? Burasi benim için birbirimizi hiç tanimasakta içimizi döktüğümüz, yeri gelince dedikodu yaptığımız, çoğu zaman birşeyler öğrendiğimiz çok giremesemde kafa dağıttıgım güzel bir platform.
Uzun zamandır düşünüyorum da günlerim belki de çoğumuzun günleri, kalk kahvaltı hazırla çocukları yedir okula gönder evi topla, çalışan kadınlar varsa birde ise git, gel temizlik yap yemek hazırla çocuk koca derken günümün böylece sona erdiği şekilde geçiyor, genelimizin de böyle.
Sonra geriye dönüp bakıyorum elimde koca bir hiç bugünde kendime faydalı hiç bişey yapamamış oluyorum oysaki daha gece uyumadan bir takım şeyler yapacam diye söylemiştim kendime ama yok yani inanın kalkıp saçımı toplamaya bile isteğim yok yaşadığım hayatı sürekli sorguluyorum, ya herşey başka olsaydı diye, şükür sebebi olacak birçok şey söyleyebilirim fakat aynı zamanda şunları da yaşayabilirdim diyeceğim coook keşkem var. Ya ben en son ne zaman hayal kurdum bilmiyorum yada ne istiyorum ne seviyorum en son ne zaman içten gerçek bir kahkaha attım yada en son ne zaman kitap okudum film izledim sadece tek başıma kendime kahve ısmarladım, ya ben hayatımda hiç tatile gitmedim deniz görmedim başka şehre çıkmadım, kendimi kalıplara sığdırmaktan başka bişey yapmadım evet imkanlar kısıtlı evet şartlar uymuyor bu saatten sonra birşeylerin değişeceğini de sanmıyorum ama kendimi söyle de bir hayat yaşayabilirdin sözünden alıkoyamiyorum
Sahi ben kendime iyi gelecek şeyleri neden yapmıyorum anneyim kadınım eşim ablayim herşeyim ama ben Hülya değilim, her kimliğe girdim ama kendim olamadım unuttum kendimi bu çok büyük haksızlık ama inanın neyi nasıl yapacağımı da bilmiyorum değişmekten de korkuyorum
Ya yine çok uzun yazdım ama okumasaniz dahi bunları buraya yazmak bile benim için birşey
Öyle işte bu kadar uzun yazıyı okuyup cevap verene şimdiden teşekkürler ❤️