0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından

24 yaşındayım eşimle iliskiye çok az giriyoruz fakat son şu 2 3 aydır göbeğim gittikçe şişiyor hiç bir şey yemiyorum ekmek tuketmiyorum fakat şu göbekten nasıl kurtulucam çok sıkıldım artık bu göbekten dolayı hayattan soğudum bana çözüm bulabilir misiniz arada böle sag tarafımda kalp nasıl atar bazen öle bişey oluyor anlamadim

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız hamile falan olabilirmisin gobusun aynı hakir gobusu hemideee erkek
(60 puan) tarafından
Karnımın üstü sert yukarısı sis olan sert orta tarafı sert yanlarda sert kasığımda sert :)
(60 puan) tarafından
2 cocugumdada çok test alıp yaptım ama 1 tanesinde bile çıkmamıştı yada çok azla görülebilen silik çizgiler çıkmıştı yapsammiki
tarafından
Kiz bekleme ypp tabi
Hamileykm diye post aç
(60 puan) tarafından
İçime şüphe düştü şimdi bulaşıkları yerlestirir yerlestirmes gidip test Alacam
tarafından
İlk ben dedim bence hamile diye sjsj
Önce bana soyle
-Reklam-
0 oy
(188 puan) tarafından
Bugün bu konuya bakıyordum ameliyatı var . Ama ben  bunu daha önce yendim  evde şarkı açıp dans ediyordum 45 dkka ve günde 3bucuk litre su iki ayda 20 kilo vermiştim su aralar yine baslicam....
(188 puan) tarafından
İdeal kiloya varırsan gider gobis
  Boyun kısa sanırım kilona göre o yuzden bölgesel yağlanman
tarafından
Kız biz diyoruz hamile sjsjs
(188 puan) tarafından
İnsan bu kadar büyüğüne kadar anlamazmi ben 5 aylıkken bu kadardı göbeğim
tarafından
Ama bazılarının iç göbeği küçük oluyor
(188 puan) tarafından
Bilemedim bide benim iç göbeğim küçükdu 6  aydan sonra üçüzlere hamile gibiydim gaz falandır ya arkadaşın yada kesin hamile kendide supelendi hayırlısı olsun baklim öyleyse post açar öğreniriz test yapsin
0 oy
(11,177 puan) tarafından
Cnm hamile olabilir misin acaba 

Bende de göbek var ama böyle değil yani ;) hamile göbeği gibi her tarafı oranlı :)
(60 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum şuan şuan tedirgin oldum esimlede çok nadir ilişkiye gireriz ama geri çekilmeye korunuruz o şekilde tutarmi bilmiyorum
(11,177 puan) tarafından
Ooo tutar yani
Bence sen bir test yap
Çünkü bende diyetteyim göbeğim orantısız yani bu orantılı ;) anlatabilmisimdir umarım
Test yap haber et kız ;)
(60 puan) tarafından
Yandık desene yapar yapmaz hemen buraya aticam :)
tarafından
Bencede hamile :D
(11,177 puan) tarafından
Sakin unutma kız
Ama ne gülerim.ya
0 oy
(17,888 puan) tarafından
Hamile olsan göbek bu kadar olana kadar ay takibi vs olurdu herhalde değil mi ? Sitenin postları gittikçe tuhaflaşıyor 
tarafından
1 ay olup 1 ay olmuyormus birde adetler 2 gün sürüyormuş
Bir akrabamız 3 ay adet gördükten sonra öğrendi hamile olduğunu ki bu kizzz olmuyormus zaten
(17,888 puan) tarafından
Ben sadece şaşkınım ilişkiden bahsettiğine göre şüphesi var ama hiç test yapmamış ve kilo olduğunu düşünüyor. Hiç mi belirti vermez diye hayretlerdeyim Aslında istenen bir hamilelikse süper  olur ben aylarca kustum bir anda o evreyi geçip cinsiyet falan öğrenmeye gitsem hiç fena olmazdı
tarafından
2 kız bebesi varmış istemiyor ama son zamanlarda uyku hali varmış:D
Valla böyle bir suprize bende hayır demezdim :D
0 oy
(109 puan) tarafından
Regl düzenli olmuyoraan o şişlik ondan da oluyor.su tüketimine dikkat et .odemini atarsın en azından.ama göbek bende de var kocaman sporla desteklenen gerekiyor yoksa gitmez cnm.
(109 puan) tarafından
Ama herkes hamile olma ihtimalini düşünmüş.eger öyle olursa post atsana merak ettim.yarin bir test al bakam

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 251 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 33 göst.
0 oy
3 cevap 115 göst.
+1 oy
3 cevap 99 göst.

408,340 soru

12,267,741 cevap