0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Kızlar arkadaşımın oğlu benim kızla eş aralarında 1 ay var ama arkadaşım bugün dert yandı çok saldırgan çocuğu ailesi de gayet mutlu anne babası bir sorunları yok yani maddi manevi iyiler ama oğlu gerçekten bişey fırlatıyor saçımızı çekiyor annesi anlatıyor anlamıyor ceza verdi oyuncağını aldı ama anlamadı kız en sonunda ellerine vurdu ama gerçekten insanı çığrından çıkarıyor dökmesi yaramazlığı değil çocuk can yakıyor 3 yaşında bu durumda ne yapılmalı ellerine vurduğu için arkadaşım çok ağladı çok üzüldüm ya anne sonuçta çocuksa bebek sayılır ama bi değişik 

3 Cevaplar

0 oy
(1,053 puan) tarafından
Benim oğlumda pamuktu şuan aynı anlattığın gibi yapacak bişey yok büyüdükçe huy degisiyo daha neler gorcez her çocuk aynı olacak diye bişey yok
-Reklam-
0 oy
(114 puan) tarafından
Her çocuk bir olmaz ki benim büyük çok uysalkucuk kız 1 buçuk yaşında çok saldırgan ve  bu yasa anlatamazsin ogretemezsin. Benim şahsı görüşüm ilgi odağı olmak istiyor 
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Arkadaşına söyle hepsi geçici dönemsel benim oğlan daha beterdi hatta yanlış anlama kızı olan annelere imrenerek bakardım ne kadar naif diye benim ki vurur kırar saçımı yolar ağlar zirlar di şimdi tam tersi oldu :) büyüdükçe duruluyor kendini üzmesin çocukluğu şımarık olan büyüdükçe durulur 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 284 göst.
0 oy
21 cevap 463 göst.
9 Aralık 2024 Aile kategorisinde Latte (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 390 göst.
10 Kasım 2024 Aile kategorisinde BALCOCUKLARIM (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (42 puan) tarafından soruldu