selamun aleyküm kızlar sobanın borusu çıkmış tesadüfen boruyu silerken fark ettim yoksa ya ev yada cocukalrim yanacaktı Allah'ım korudu bin şükür ben de sobayı söktüm borusunu kisalttim sağlam kurdum eşim kurmuştu diğerini TV nin oldu yerde koltuk vardı koltuğun oldu yerde TV vardı yerlerini değiştim mavi perdem de yeni evliyeken almıştık o zamn modaydı bende onu ortadan kesip fon yaptım sizce fonlu hali mi fonsuz halı mi güzel duruyor ha bide bebeler duvarı kirletmisti duvarın birçok yerini kalan boyamla boyadım koltuğun yerini değişince salon daha geniş oldu ferah oldu nasıl olmuş kızçelerim farklılık olsun istedim sarı poşet oyuncak bu arada cocukalr o köşede oynadı için kaldıramadim birde birşeyler doküyor bebelerim savan serdim makineye sığıyor halım temiz kalsın dedim bugün ful salonla uğraştım aşırı yoruldum ama değdi eşimde yardım etti Allah razı olsun ❤️ ☺️
Fonlu güzel bence
Allah korumuş çocuklarını
Rabbim korumuş sizi aman dikkat edin canm evde tertemiz mış gibi olmuş fon daha çok yakişmis ama ortasına asılan aksesuarlar var onlalrdan bul biraz ortadan bağla veya yukarı çek çok güzel durur dur resim atayım öyle yap daha şık durur
Bu evin rengine bayılıyorum yafonlu çok güzel olmuş
Kardeşim niye bilmiyorum ama senin postlarına bakınca huzurlu mutlu oluyorum ne güzel bir insansın evinde senin kalbin gibi tertemiz ve çok güzel Rabbim evinden bereketi bolluğu sağlığı eksik etmesin çoğaltsın inşallah şu salonunun güzelliğine bak buram buram huzur mutluluk kokuyor yemin ederim bir zamanlar ben gecekonduda oturdum o sobanin dibindeki mindere oturup ayaklarını uzatmanın heleki soba yanarken o sıcaklıgın mutlulugun tarifi yok hele bide çayı eline alcan miss miss ozledim o gunlerimi birde soba gümbür gümbür yanarken belin minder atardım dibine uzanırdım belimin agrisi falan hic kalmazdı kız sen nickini değiştir mutlulukpostları yap :))))
1,490,797 soru
24,363,496 cevap
347,313 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın