+5 oy
973 göst.
Diğer kategorisinde (234 puan) tarafından

image

image

image

selamun aleyküm kızlar sobanın borusu çıkmış tesadüfen boruyu silerken fark  ettim yoksa ya ev yada cocukalrim yanacaktı Allah'ım korudu bin şükür ben de sobayı söktüm borusunu kisalttim sağlam kurdum eşim kurmuştu diğerini TV nin oldu yerde koltuk vardı koltuğun oldu yerde TV vardı yerlerini değiştim mavi perdem de yeni evliyeken almıştık o zamn modaydı bende onu ortadan kesip fon yaptım sizce fonlu hali mi fonsuz halı mi güzel duruyor ha bide bebeler duvarı kirletmisti duvarın birçok yerini kalan boyamla boyadım koltuğun yerini değişince salon daha geniş oldu ferah oldu nasıl olmuş kızçelerim farklılık olsun istedim sarı poşet oyuncak bu arada cocukalr o köşede oynadı için kaldıramadim birde birşeyler doküyor bebelerim savan serdim makineye sığıyor halım temiz kalsın dedim bugün ful salonla uğraştım aşırı yoruldum ama değdi eşimde yardım etti Allah razı olsun ❤️ ☺️ 

16 Cevaplar

+2 oy
(1,787 puan) tarafından

image

image

Rabbim korumuş sizi aman dikkat edin canm evde tertemiz mış gibi olmuş fon daha çok yakişmis ama ortasına asılan aksesuarlar var onlalrdan bul biraz ortadan bağla veya yukarı çek çok güzel durur dur resim atayım öyle yap daha şık durur 

(234 puan) tarafından
Gerçekten öyle sobayı kaç günlerce öyle yakmişım ya biz uyurken düşse yangin çıksa Allah korusun iyiki farketmisim Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sizin attığız daha güzel duruyor bende öyle bir deniyim bakalım güzel olursa öyle kullanırım ☺️
-Reklam-
+1 oy
(6,684 puan) tarafından

Fonlu güzel bence 

Allah korumuş çocuklarını 

(234 puan) tarafından
Aynen öyle verilmiş sadakamız varmış teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ❤️
+1 oy
(114 puan) tarafından
Verilmiş sadakaniz varmış geçmiş olsun fonlu daha güzel duruyor
(234 puan) tarafından
Gerçekten öyle Allah'ım razı olsun inşallah çok teşekkür ederim bende fonlu beğendim ❤️☺️
+1 oy
(3,038 puan) tarafından
Fonlu güzel olmuş uyum içinde salonun çok güzel. Duvarlar niye okadar koyu boyamışlarki sevgi. Ev sahibi yaptırdı büyük ihtimalle 

Hani kirlenmesin die felanmı
(234 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ben bu rengi seçtim ama evi karanlık gösterdi ev sahibim beğenmedi ama çocuklarım oldu için bı kaç sene boyamamak adına daha temiz kalır diye ama. Bu ev kesinlikle açık renk gidiyor
(3,038 puan) tarafından
Anladım canım mantık olarak koyu renk istemişin. Nus böylede güzel Allah huzur versin
(234 puan) tarafından
İlk defa böyle koyu renk seçtim ama açık renk her zamn daha güzel birdahakine Allah'ım nasip ederse açık renk boyarım bunuda ben boyadım komple 2 günde
+1 oy
(1,502 puan) tarafından
Mis gibi huzur kokan tertemiz bi ev ve aile görüyorum maşallah sübhanallah Rabbim evinde eşinle çocuklarınla sağlıkla oturmayı nasip etsin güzel kardeşim fon olmuş yakışmış bacım bu arada tansiyon un nasıl oldu baş ağrın nasıl
(234 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ilaç kullanıyorum ama baş boyun ağrım geçmedi 1. Ay kullanıp tekrar ölçüp gidecem bakalım bende merak ediyorum ne diycek
+1 oy
(523 puan) tarafından
Fonlu daha iyi olmuş güle güle sağlıkla oturun :) 
(234 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bende çok beğendim Allah razı olsun inşallah ☺️❤️
(523 puan) tarafından
Rica ederim canım Allah senden de razı olsun inşallah ❤️
(234 puan) tarafından
Amin cümlemizden inşallah ❤️☺️
+1 oy
(10,882 puan) tarafından
Ellerine emegine saglik canim cok guzel olmus cok begendim fomlar guzel de biraz kalin duruyo sanki tul ortads kucuk kalmis az topla kenara mukemmel ben cok begendim 
(234 puan) tarafından
Gündüz kenara topliycam bunu akşam çektim akşam tüm perdeleri çekiyorum ☺️ çok teşekkür ederim banada çok güzel geldi gözüme farklı oldu
+1 oy
(7,045 puan) tarafından
Fonlu güzel duruyor canim güle güle sağlıkla oturun 
(234 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim amin inşallah Allah razı olsun ablam❤️☺️
0 oy
(4,745 puan) tarafından
Ben sibetri hastalığı var kizinin üzerinde olan kanepeyi biraz ortala çok köşeye gitmiş cnm ama evin temiz  maşallah 
(234 puan) tarafından
Haklısın ama ortalarsam beton açık kalıyor cocukalrim koltuğun arasına giriyor buz gibi evimiz ama yazın dediniz gibi ortaliyorum daha güzel oluyor yarın yine bir deniyim çok açık kalmassa yer öyle yaparım çok teşekkür ederim canım ❤️☺️
(4,745 puan) tarafından
Ozaman yapma cnm yazın yaparsın beton açık kalıyorsa
(234 puan) tarafından
Çocuklarım çorap giymeyi asla sevmiyor nerde beton özellikle gidip basıyorlar aynen yazın yapıyorum zaten daha güzel oluyor ☺️
0 oy
(717 puan) tarafından
Çok güzel olmuş fakat kışın karanlık günler zaten fonlar daha da ışığı düşürür 
(234 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Eşim de dedi ev karanlık daha da karanlık olacak gündüzleri iyice kenara çekerim çok karanlık olur mu bilmiyorum fonu bu akşam taktım bakalım yarın bakacam ☺️
0 oy
(2,605 puan) tarafından
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim 

Ohhh bee vallahi billahi bakınca benim bile içim açıldı canısı ellerinize sağlık müko olmuş ❤️❤️
(2,605 puan) tarafından
Valla perde koltuk ve halı ve savan hepsi tam yerli yerinde olmuş bide ne demek rica ederim canısı ❤️ veee amin ecmain (⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)⁠♡
(234 puan) tarafından
İlk yeni evlendimde koltuklarım maviydi bu perde 7 yıl önce eşim almıştı şimdi de bu koltuklarım da mavi olunca kullanmak istedim tüm renklerin uyması tesadüf kısmetim de mavi koltuk var renk uyumunu bende çok beğendim güzelim seviliyorsun ☺️❤️
(2,605 puan) tarafından
Sende Allah için seviliyorsun canısı bide ne güzel rabbim şimdi nasip etmiş sana ve unutma ki... Sizin şer bildiğiniz de hayır, hayır bildiğiniz de şer vardır siz bilemezsiniz ben bilirim... Diye buyurmuş cenabı hak...❤️
(234 puan) tarafından
Aynen öyle binlercekez şükürler olsun Rabbime o herşeyin en güzelini en hayırlısını bilir ❤️
(2,605 puan) tarafından
Amenna ❤️❤️
0 oy
(2,508 puan) tarafından
Sobanın nasıl bir tehlikesi oldu canm onu anlamadım

Bu arada güle güle oturun çok güzel olmuş salon
(234 puan) tarafından
Şimdi boru böyle direk içine girmiyor da borusu fazlaydi eşim de tam sıkı takamamais borular
Birbirinden çıkmış elime almamla çıkması bir oldu minikcik bisey tutuyordu bende o boruları çıkardım böyle direk bacaya soktum en azından düşme riski olmasın diye korktum çünkü cocukalrim çoğu zamn sobanın yanında oturur oynar Allah korusun bişey olur diye korktum çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ❤️
0 oy
(795 puan) tarafından

Bu evin rengine bayılıyorum ya<3:)fonlu çok güzel olmuş 

(234 puan) tarafından
Aynen öyle insanlara beğendirmek de çok zor Bu eve krem gider dediler ama 2 bebeyle ben cesaret edemedim ilk boyadım da morelimi bozan çok olmuştu ama eşim sağolsun dedi onlar mı oturacak biz oturuyoruz herkes kendi evini istedi renge boyasın dedi sonra ben alıştım ben açık griy alacaktım bu renk çok farklı geldi bianlik oldu karar vermem ama iyiki bu olmuş ☺️
(795 puan) tarafından
Açık gri de güzel Grej diye bir renk duydum gri ve bejin karışımıymis bana o da çok iddialı geldi görmedim hic ama güzel olduğundan eminim .Herkes kendi istediği renge boyamali doğru sonuçta bissuru renk bu yüzden var :)
(234 puan) tarafından
Şimdi baktım da çok hoş duruyor çok beğendim aklımda bulunsun benimde ☺️
(795 puan) tarafından
Peki ')hayırlı geceler:))
(234 puan) tarafından
Hayırlı geceler kardeşim ❤️☺️
0 oy
(3,028 puan) tarafından
Savanına bayıldım canım çok güzel güle güle otur sağlıklı huzurlu eşinle evlatlarınla 
(234 puan) tarafından
Amin inşallah Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah rabbim size daha güzellerini nasip etsin inşallah ❤️
0 oy
(4,870 puan) tarafından
Ohh mis gibi huzur kokan ev canım çok güzel ferah olmus. Hele şu minderin yeri bambaşka soba yanında çay içeceksin ki orda sıcakta.. Böyle samimi ortamlara bayılırım huzur verir bana 
(234 puan) tarafından
Yorumunuzu okuyunca daha da içime sindi biz de genellikle minderde oturuyoruz koltuktan dsha güzel huzur veriyor insana yemeği çayı hep minderin yanında yerde yeriz☺️ misafir geldi zamn koltukta oturuyorum sanki diken üstünde bende misafir gibiyim yerdeki rahatlık yok yakınsan buyur gel beklerim ☺️❤️
(4,870 puan) tarafından
Annemde böyle senin gibi tertemiz dayar doserdi sobadan kirlenmesin hali diye savan şererdi. Cocuklugum geldi aklıma en güzel günlermiş. Çocuklarında unutmaz senin emeklerini.. Bızde yeri severiz canım. Çok tatlısın teşekkür ederim gelmiş kadar oldu. Rabbım evinizde huzuru bereketi eksik etmesin, sağlıkla oturun inşallah ❤️❤️
(234 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim ❤️ çok teşekkür inşallah unutmazlar hayırlı evlat olurlar rabbim senin evinede huzur  bereket mutluluk versin inşallah ❤️☺️
(4,870 puan) tarafından
Amin canım ❤️ cümlemize inşallah
0 oy
(336 puan) tarafından
Sobanın dibindeki minderlere dikkat!
(234 puan) tarafından
Normalde tek bırakmıyorum ama soba yanarken cocukalr dokunmuyor tâbi yinede çocuk bu sürekli gözüm üzerlerinde teşekkür ederim ☺️

İlgili sorular

+2 oy
17 cevap 672 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Eslem 01 (234 puan) tarafından soruldu
+3 oy
28 cevap 927 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,538 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde annesanati (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 974 göst.