0 oy
95 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,370 puan) tarafından

image

kizlar ya vücudunda böyle biseu çıkan var mı önce yanık gibi nokta kadar di kaşınıyordu başta ben yağ falan sıçradı faln sandım sonra büyümeye başladı tatlı tatlı kaşınıyor üstelik büyüyor ne bu ya :( 

4 Cevaplar

0 oy
(568 puan) tarafından
Egzema hatta bi çeşiti. Cildiyeye gidersen bi krem yazarlar sana uygun. Ama tabi istersen biraz daha bekle belki başka bişeydir geçer. 
(2,370 puan) tarafından
Pzt günü gitcem çok kaşınıyor artık
(568 puan) tarafından
Bende hamileyken olmuştu. Böyle simit gibi bozuk 1 tl boyutlarında vücudumun bir kaç yerinde çıktı. Kuru bi leke gibi. Sonra cildiyeye gittim egzema dendi la rocse posay ın atopik kremi var onu kullan dediler. Baya pahalı trendyol dan aldım. Sonra zamanla geçti bays uzun süre sonra geçti ama. Hatta size bi dram ımı anlatayım. Teyzem kırıkkalede, neyse orda bi kadın var neymiş efendim bunları okuyup kalemle çiziyormuş geçiyormuş. Annemde deneyelim dedi iyi dedim kırılmasınlar gittik kadın sırtımı açtı ilk, sonra demesin mi ben tükürerek çiziyorum... Bildiğin göz kalemine benzer mavi bi kalem kaleme tükürüyor kalem boyuyor lekenin üzerini çiziyor :D dedim tamam. O kadar yol gittik ankaradan krııkkaleye. Eve döndüm ama duramıyorum her yerim oldu tükürük. Bunun egzama olduğunu biliyorum, temiz ve nemli tutmam gerektiğini de tabi... Sonra sı böyle iğrenç bi anı. Bak hatta biri temra temra demiş :D hahhsha
-Reklam-
0 oy
(1,432 puan) tarafından
Temre temra derler buna 
(2,370 puan) tarafından
Nasil geçer peki :(
(1,432 puan) tarafından
Valla kuzumm okutman lazim bizim burda farkli
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Mantar bu canım eşimdede var birkaç yerinde cildiyeye git krem veriyor 
(2,370 puan) tarafından
Geçici mi peki :( bulaşmaz demi oglum sürekli koynumda çünkü
(6,974 puan) tarafından
Kızımda babası ile sürekli temas halinde ama bulaşma yapmadı tabi aynı tür mü bilmiyorum gidip göstermekte yarar var kremleri kullanırken geçti ama bir ikisi tekrar çıkmış onunda boyun ve göğüs bölgesinde var
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Annem de vardı bugün akşam gösterdi sinek desem değil pire desem değil beni birşey ısırıyor niyeti de hemen geçmiyor dedi annemde beş altı tane vardı 
(2,370 puan) tarafından
Ya küçük noktaydi hatta o ara çok kızartma yaptığım için yandi diye düşünüyordum sonra göz göze oldu büyüyor etrafı kırmızı içi böyle domur domur yayılıyor ve kaşınıyor kasiyinca da acıyor :( o kadar sinir stres adami hasta eder derler vücut artık tepki veriyor demek ki
(1,541 puan) tarafından
Canım geçmezse bi cildiyeye görün

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 57 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zehraao (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 166 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
6 cevap 81 göst.
8 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hemdemm (116 puan) tarafından soruldu

408,632 soru

12,279,389 cevap

37,842 kullanıcı

Kategoriler

...