+2 oy
495 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,475 puan) tarafından

Kızlar ben kızımı WhatsApp da ve instagram da paylaşıyorum. Ama annem çok kziiyor. Biliyorsunuz meme kanseriym. Annem nazardan oldu sana diyor. Şimdi kızına da nazar değdireceksn diyor. Üniversite den arkadaşm dün dedi ben hiç paylaşmıyorum. Ne zaman paylaşsam kızım ya hasta oluyor ya uyumuyor dedi. Artk paylasmamaya karar verdm bende. Bilmiyorum nazara inanirm ama o kadr insan paylaşıyor onların çocuğuna niye bisey olmuyor düşüncesndeym. Siz paylaşıyor msunz fotoğraflarıni.?

28 Cevaplar

+1 oy
(1,206 puan) tarafından
Sadece WhatsApp ta paylasirim
-Reklam-
0 oy
(1,931 puan) tarafından
Ben de hep paylastım çoğu zaman. Ama eşimin tarafıyla küsünce onların görmeyecegi şekilde paylaşıyorum. Kötü bir hisle, enerjiyle hasetle bakarla çocuğa bir şey olur diye. Yoksa insta takipcilerimiz 2 saniye bakıp geciyorlardir 
0 oy
(4,350 puan) tarafından
O zaman evden de cikmamak gerek, sonucta disarda da goz edicek insan var. Duani et, Allah a sigin tamam. He ama su acidan dusunursen etrafta sapik cok o konuda evet paylasilmamasi daha dogru. Ben paylasiyorum, profilim kapali ve sadece tanidiklarim var diye. Zaten guvenmedigim kisiyi kabul etmem akraba bile olsa. Cocugumu gec bana bile kotu gozle bakar.
0 oy
(2,516 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyordum bitek WhatsApp ta paylaşırdim ama oğlumu her paylaştığım da ya da ailece paylaştığım da illa bişey oluyor ya eşimle kavga ediyoruz ya oğlum hastalanıyor o yüzden paylaşmıyorum artık 
0 oy
(1,817 puan) tarafından
Hiç paylaşmam ayda yılda belki 1 kez paylaşsam çocuk hasta oluyo. Nazar Allahın amrini bozar demişler. Deveyi kazana insanı mezara sokar. Mezarda yatanların birçoğu nazardandir. Hemde ne gerek varki paylaşmaya kendi ailemle grubumuzda paylaşıyorum başkalarının görmesine gerek yok. Hemde devir çok kötü 
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Artık hiçbir sosyal medyam yok ama bu konuda çok hassastım insta kullanırken. Hesaplarımız ne kadar gizli olursa olsun profillerimize sızıp çocuklarımızın normal fotoğraflarını bile deep wep gibi mecralarda karaktersiz hasta ruhlu pedofililere pazarlayabiliyorlar. Onun harici nazarada inanıyorum. 
0 oy
(825 puan) tarafından
Bende paylaşıyorum valla çocuğumu profilim herk se açık değil tanıdıklarım görebiliyor sadece niye saklıyım çocuğu sakınan göze çöp batarmis
0 oy
(637 puan) tarafından
Asla paylaşmadım paylaşmayı da düşünmüyorum. Artık AI denen birşey var. Dijital ayak izi bırakmamak çok önemli. 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 605 göst.
0 oy
38 cevap 556 göst.
2 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 280 göst.
27 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 532 göst.

409,899 soru

12,323,718 cevap

39,043 kullanıcı

Kategoriler

...