0 oy
145 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (802 puan) tarafından
Sizde de öyle mi görümcem diyo ilk defa böyle bir sene gördüm hem hastalık geçmiyor hem burunlari tıkalı nefes zor alıyorlar resmen diyo kime sorsam öyle nasıl bir dönem geçen yil hiç böyle değildi kızım bu sene eylülden beri hastalıklarla baş ediyoruz iyi olmuyor geçmiyor burnu tıkalı boğuk ses var hava falan kullanıyoruz ama neden böyle sizde nasıl durumlar 

10 Cevaplar

0 oy
(14,613 puan) tarafından
Gece uyurken terliyordur veya gündüz 
(802 puan) tarafından
Terliyo zaten hep
(14,613 puan) tarafından
Çocuklar da hastalığın ilk sebeplerinden biri de terleme
Oğlum ilk uydururken çok terler bazen bende dalıyorum onlarla sırtına bez koymazsam hemen burnu tıkanıyor öksürüyor
-Reklam-
0 oy
(12,583 puan) tarafından
hava soğuyunca artması normal. e ara ara salgın da oluyor 
0 oy
tarafından
Bizde geçen sene bu durumdaydık bu sene bişey yok şükür bende aynı şeyi geçen sene için diyorum bir de oğlumda bademcik vardı bi üşütsün boğazına iner ordan da kana enfeksiyon geçer ateşlerde yanardı havale geçirecek gibi olurdu kaç kere iğne vuruldu çocuğum geçen sene bu sene bağışıklık anlamında biraz daha güçlü 

Terliyor yazmışsın canım hastalık zaten terlemeyle başlar ben üşütecekler diye sarıp sarmalardım ama anladım ki soğuktan değil asıl mesela sıcaktan eğer çok terleyen bir çocuksa sırtından havlusunu eksik etme benimki gece yatarken aşırı terler hemen sırtına havlu koyarım baktım olmuyor üstünü değiştiririm sende bir sene terlediği zaman hemen atlet değişimi yap ya da sırtına yetecek kadar bir havlu kes sırtına kog 
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Burnu tıkalı sadece gece yatmadan bağrına viks sürüyorum yakasına cold mixs damlatiyorum petegine de su koyuyorum geçen gece tıkandığı için uyuyamadı böyle yaptım iyi uyudu
0 oy
(881 puan) tarafından
Aynı canım bizim de. Oğlum sabaha kadar kaç kere hırıltısına uyanıyorum 2 buçuk yaşında özellikle geceleri nefes alamıyor. 
0 oy
(577 puan) tarafından
Komplo teorileri are loading  :D
(802 puan) tarafından
Komplo değil vallahi bu sene ben yildim artık Eylülden beri hiç hastalığı bitmiyor bu kadar hasta olmamıştı geçen yil böyle degildi
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Oğlumun da oluyor hatta 2 gündür sadece burun akıntısı var. Havalara yoruyorum ben. Özellikle Ankara'da yaşayanlar bilir üstümüzde gökyüzü değil de azot atmosferi var gibi. Havada azotdioksit artınca hava sisli gibi beyaz oluyor ve bu da çok fazla üst solunum yolu semptomuna sebep oluyor 
0 oy
(3,222 puan) tarafından
Benkm oglum 7 yasinda onda da ayni problem var biz doktora goturduk acaba geniz de mi sıkıntı var diye yok dedi bir şey cikmadi mevsimsel dedi oyle kaldi bu sene gercektende oyle 
(802 puan) tarafından
Bizde de geniz eti için kötü demedi baktırdık onada
0 oy
(1,142 puan) tarafından
1 aydır aynı durumdayiz imkanı yok geçmiyor ne yapacağımızı artık şaşırdık hele gece nefes alamadığı için ağzı açık uyuyor sonra oksurup midesi bulanmaya başlıyor hırıltı gitmiyor.. kaldı 1 aydır bu durum resmen ilk defa böyle oluyoruz
(802 puan) tarafından
Vallahi yildim isyan etmek istemiyorum ama bünyem çöktü
0 oy
(2,067 puan) tarafından
Nemden dolayı havaya birşeyler saliyorlar birde oda etken benimde oğlumun malesef öyle kış boyunca zor nefes alıyor çocuğum birde uykudan uyanıyor
(802 puan) tarafından
Geçen yilda benim aynı odaydi havaya ne saliyorlar kimse neden bir şey demiyor
(2,067 puan) tarafından
Virüs salgin hastalik uçaklar geçiyor ya onlardan işte....

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 51 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (541 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 325 göst.
0 oy
3 cevap 86 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (476 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,613 cevap

37,512 kullanıcı