0 oy
140 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,007 puan) tarafından
Dün gece uyanıp durdum duvarlar dönüp durdu midem bulanıyor başım dönüyor emzirmiyorum spiral takıyorum adetim düzenli oluyor yarın adet günüm olacak mıyım bakalım 1 gündür çekiyorum gündüz ayağa hiç kalkamadım resmen akşama doğru biraz durdu şimdi yatağa yattım gözümü açınca dönüyor az hızlı çevirsem gözlerimi dönüyor 

Ha geçti ha geçecek diye bekledim zaten saglik ocagi da grevdeydi hastane uzak b12im bi kaç ay oldu gayet iyiydi tansiyonum 10a 7 çıkıyor genelde neden olur bilgisi olan var mı berbat durumdayım bi de afedersiniz sanki ishalmişim gibi karnım gazla sıkışıyor gibi ama ishal yok

9 Cevaplar

0 oy
(1,007 puan) tarafından

En İyi Cevap
Nerdesiniz hanımlar help meee!!!
-Reklam-
+1 oy
(51,051 puan) tarafından
vertigo olabilir
0 oy
(1,489 puan) tarafından
Benim en son bu şekilde döndüğünde hamileydim .d.d ilk belirtisiydi
(1,489 puan) tarafından
3 haftalıktı :)) adetin gecikirse yap şuan yapma.
(1,007 puan) tarafından
Adetim kaç gün gecikirse yapmam gerekiyor
Spiralle hamile kalanı çok duydum ama onlar arasında ben de olmak istemiyorum:Ddd
(1,489 puan) tarafından
1 2 gün geçerse erken gebelik testi yapabilirsin. Ötekilerini de 1 hafta sonra falan yap bende testlerden çok anlamıyorum.
(1,489 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı artık :))
(1,007 puan) tarafından
Anladım canım teşekkürler:(
0 oy
(18,991 puan) tarafından
Hamile olabilirsin. Ben de basın donuyordu. Midem bulaniyordu. Hamilelik düşündüğüm halde hiç aklıma gelmemişti hamile olduğum. Kardeşim dalga geciyodu abla hamile olmayasın diye. Öyleymiş hakikaten yarın gelmezse test yap 
(1,007 puan) tarafından
Yarın olmazsam adet testte çıkar mı yapsam
(18,991 puan) tarafından
Valla ben pek anlamam bu işlerden. Ama çıkabilir bence
(1,007 puan) tarafından
Bi kaç gün daha durayım bari de olmazsam test yapicam herkes hamile misin diyip duruyor psikolojimi bozdular sjdjfjk
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Canım hamilelikte önce vertigo olabilirmi banada aynısı oldu kaç kere test verdim sonra doktor sende vertigo var dedi özellikle basımı hızlı çevirince hızlı hareket edince eşim uyu derdi gözümü kapayıp açınca sanki dünyam dönerdi
(1,007 puan) tarafından
Evet onu da araştırdım ama ilk defa oldu ne bileyim vertigo neden olur ki hastaneye gitmek lazım pazartesiyi beklemek zorundayım aynı dediğin gibiyim uyu diyor uyuyorum gözlerimi açtığımda başım midem berbat oluyor
(2,933 puan) tarafından
Pikachu canm nasıl geçti vertigo ben yıllardır çekiyorum bıktım
(1,909 puan) tarafından
Geçmiyorki ilaçla biraz hafifliyor o kadar ben 1 ay iiysem sonra bedeli çıkıyor suanda bile
(2,933 puan) tarafından
Hangi ilaç
(1,909 puan) tarafından
Vasoserc ve dramamine
(2,933 puan) tarafından
Bunlar bana iyi gelmedi ya
(1,909 puan) tarafından
Banada pek yaramıyor
0 oy
(2,101 puan) tarafından
Bu bana vertigo gibi geldi. Bendede var çünkü.
(1,007 puan) tarafından
İlk defa oldu ama
(2,101 puan) tarafından
Olabilir kulaktaki kristaller oynayınca oluyor genelde. Gün içinde geçmediyse ve hafif gözünü oynatsan bile başın dönmeye başlıyorsa şiddetti vertigo belirtileridir
(1,007 puan) tarafından
Kalıntıları var hissediyorum her an midem bulanacak başım dönecek gibi  gözlerimi.hizli çevirdiğimde evet iyi olmuyor
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Hamilelik yoksa devam ederse vertigo olabilir cnm
(1,007 puan) tarafından
Mide bulantısı geldim gelecem diyor anı hareket edince başım gözüm dönüyor bugun adet olmam gerekiyordu olmadim test de yapicam
(1,502 puan) tarafından
O zaman regl sıkıntın canım
0 oy
(12,801 puan) tarafından
Enfeksiyonun olabilir, ani bir dönüşle kulak kristalini oynatmış olabilirsin. Her şey gebelikten olmuyor yahu
(1,007 puan) tarafından
Ya biliyorum zaten internetten vertigo olabilir mi diye baktım diyorum ya arkadaşım
(12,801 puan) tarafından
Kız sana demedim gebelik olayını zaten gebesindir diyen olmuş ya ondan yazdım :) ben aniden dönünce yatakta sağdan sola 3 gün toplanamıyorum
(1,007 puan) tarafından
Anladım canım bilmiyorum ya
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Vertigo geldi aklima cnm. Gun icinde hic gecmediyse vertigo olabilir ama bilemedim yine de
(1,007 puan) tarafından
Benim de aklıma o geldi bilmiyorum şuan kalıntıları kaldı adet olmazsam test alicam

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 87 göst.
0 oy
1 cevap 68 göst.
28 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyazgul47 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
15 Aralık 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,234 soru

12,180,067 cevap

36,676 kullanıcı

...