0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
Kızlar ınstada tesadüfen bir video gördüm balıktan parazit çıkarıyordu somondan. Yorumlarda da her balıkta var iyi pişirmek lazım falan diyordu çoğunluk. Ben şu an balıktan tiksindim pişirdiğim balıklarda hiç öyle bişey görmedim ama herkes tüm balıklarda var yazmış. Canım hamsi çekiyor bu yüzden yemek istemiyprum. Doğruluk payı nedir 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sağol bizide tiskindirdin 
(398 puan) tarafından
Okumasaydın içerik gözükmüyor başlığa tıkladıysan demek ki
tarafından
Sjsjsjsj
Bibersik ..azcık pozitif ol canim boyle negatif cevaba gerek yoktu oysa sjjs ..
(398 puan) tarafından
Kime göre neye göre negatif. Al gülücük attım :)
tarafından
Oh şimdi oldu.. gülücük olmayinca negatif anlasiliyor sjsjs
-Reklam-
+1 oy
(3,894 puan) tarafından

Canım benim senin bedeninde de parazit var 

Valla olsun olmasın ben yerim balık hastasıyım şahsen :D 

Hem çin çan çunlar çiğ çiğ yiyorlar ve Allah'ın hikmeti 110-120 yaşına kadar yaşıyorlar :wassat:

(398 puan) tarafından
Bağırsakta olan zaten temizlenince gider benim gördüğüm etindeydi. Ben de çok seviyorDUM
(3,314 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin hemi canım ya ne güzel yorum olmuş
(3,894 puan) tarafından
Denizden babam çıksa dahi yerim sjsjsjsjs.
Bide teşekkürler yaprak dökümü valla doğruya doğru konuştum :D
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Sadece bikaç gün önce bunu düşündüm doktorun verdiği listede bebek için hamsi somon yemem gerektiği yazıyordu bn hayatımda balık ellemedim ki 12 yaşından beri yemek yapıyorum nefretlik yani bnm için balıkta sevmem.Geçen somon ye bari dedi kardeşim sırf parazit yüzünden yiyesim gelmiyor yiyemem bn :((( 
(398 puan) tarafından
Benim de yiyesim yok valla artık
0 oy
(2,451 puan) tarafından
Ay onlar parazit miydi yoksa. Geçen sene iki defa balık aldım ikisinde de krem renk ince iki cm uzunluğunda hareket eden birşeyler vardı tiksindim daha almadım bu sene de başka tür balık aldım 
(398 puan) tarafından
Valla ben denk gelmedim ama merak ettim gerçeklik payını demek ki gerçekmiş o zaman
(2,451 puan) tarafından
Ben o kadar balık temizledim hiç denk gelmemistim ta ki geçen kışa kadar. O kadar tiksindirici ki iyyy iğrenç
(398 puan) tarafından
Etindeydi demi canım
(2,451 puan) tarafından
Hayır sanmıyorum etinde değildi
0 oy
(3,182 puan) tarafından
En sağlıklı et balık eti haftada 2 3 kere yiyin deniyordu bu dediğin haberden öncesi. Ve ben hiç şaşırmadım. Daha neler görcez duycaz. Yararlı denip arkasından bişey çıkarmalarına. Zararlı diyip engelleyip aslında yararlı olan şeylere.. 
(398 puan) tarafından
Haklısın 3 öğün diş fırçalayın da diyırlardı flörür alalım diye sırf. İnek sütü zararlı diyorlar. Gerçekten kim belirliyor bunları aklım almıyor
(3,182 puan) tarafından
Evet ben artık çocuk dahi yetiştirme psikoloji vs kimseye inanmıyorum. Ha dinlerim ama mantıklı geleni uygularım. Çocuk ağlayınca git odada ağla deyin diyor bir kısmı, bir kısmı da yanlız bırakmayın diyor aynı bölümü okuyan insanlar :)) Allah yardımcımız olsun
(398 puan) tarafından
Nadir doktorlar var böyle itibar süikastı yapılmış onların dediği benim kafama yatıyor genelde. Ama hayvanların genetiğiyle oynadıkları için zaten güven kalmamış sebze meyveyi bile arı ya da böcek varsa almaya çalışıyorum. İlaçlı şeye gelmiyor onlar.
(3,182 puan) tarafından
Evet organik kurtlu oluyor meyveler

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Berna_ (1,657 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anneymben (687 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 274 göst.
+1 oy