0 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar normalde saat 23.00 da içiyorum çocuklar geç uyuduğu için unuttum az önce içtim bir sıkıntı olur mu aynı saatte içmen gerek demişlerdi hiç aksatmadım ama bugün mi dalgınlığıma denk geldi 1 saat geçince içsem bir sıkıntı olur mu 

5 Cevaplar

0 oy
(8,346 puan) tarafından
Ben de bazen geciktiriyorum ama şuanlık bir sıkıntı yaşamadım bende alarm kuruyorum ama bazen kapatıp unutuyorum daha düzenli almakta fayda var tabi bende 1-2 saat geçirdiğim oluyor
tarafından
Normalde 5 dk dışında geciktirmem hiç olmadı ama bugün çocuklar geç uyuyunca bir de diziye beynim akınca unuttum gittim dediğin gibi bende alarm kurdum ama bugün kapatıp unuttum :)
Bir de ben crezzetts kullanıyorum ama lekelenme çok oluyor bu durum sende de var mı canım
(8,346 puan) tarafından
Emzirirken bende 2 ay cezarette kullandım sonra bıraktım leke felan olmadı canım adeti m'de gayet düzenliydi sıkıntı yaşamadım herkes de farklı etkiler yapıyor şuan kullandığımıda 9 aydır kullanıyorum bundan da memnunum sorun yaşamadım :) alarm kapatıp unutuluyor evet bazen dalgınlıkla
tarafından
Şu an hangisini kullanıyorsunu canım bana sağlıkocağındaki ebeler 6 aydan sonra hepsini kullanabilirsin dedi ama eczacı sadece cerezzetta kullanabilirsin dedi
(8,346 puan) tarafından
Sen emziriyomusun canım
-Reklam-
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Sıkıntı olmaz ama aynı zaman da geri çekilme veya prezervatif kullanın daha temkinli olursunuz.
tarafından
Tamam canım öyle yapıyoruz garanti olsun diye :)
0 oy
(944 puan) tarafından
Olmaz diye düşünüyorum bir defaligina canım bende bazen saatinde aksatiyordum unutuyordum içmeyi ama sonrasında kaç saat sonra içiyordum işe yaramıştı 
tarafından
İlk defa bugün unuttum 5 dk dışında hiç geciktirmem olmadı canım bugün çocuklar geç yattı dizi vardı derken alarmı kapatıp unuttum :)
(944 puan) tarafından
Anladım canım bişey olmaz
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Hangisini kullaniyosunuz ben sağlık ocağından aloyodum sanki sisirdi beni geri bıraktım 
tarafından
Valla canım ben sağlıkocağındaki ebelere sordum bebek 6 aylık olduktan sonra hepsini kullanabilirsin dedi eczaneye gittim emziren anneler sadece cerezzetta kullanabilir dedi bende onu aldım bi şişlik falan olmadı daha başlayalı 10 gün oldu zaten sonrası için ne yapar bilmiyorum ama spiral taktırmak istemedim cilt altı implantts biraz pahalı gibime geldi iğne ve hap kalkmıştı seçenek olarak ebelerde hepsi aynı etkiye sahip sadece vücuda veriliş şekli değişik dedi hap alıp kullanmaya başladık bakalım ;)
0 oy
(167 puan) tarafından
Alarm kurun en etkili öyle bnce yoksa unutuluyor
tarafından
Kurdum canım aslında hep saatinde içtim ama bugün çocuklar geç yattı dizi vardı derken alarmı kapatıp unuttum ;₺
(167 puan) tarafından
Bişi olmaz bnce 1 saatten

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
5 cevap 120 göst.
0 oy
7 cevap 187 göst.
0 oy
2 cevap 39 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,963 puan) tarafından soruldu