0 oy
69 göst.
Aile kategorisinde (114 puan) tarafından
Merhaba Bebeğim 50 günlük Ankara dan antalyaya girmek zorundayım 7-8 saat yol sürüyor iki koltuk alsam pusetini yanıma alsam bişey olur mu acaba Bi tanıdığımızın bebeği ölmüş otobüste giderken çook yıllar önce. Bi tanıdığımızın da yolculuk bitip eve geldikten sonra ölmüş otobüsten inince yani. Oda beni korkuttu baya ne yapsam bilmiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(495 puan) tarafından
Ben 21 günlük bebekle 14 saat otobüs yolculuğu yaptım şükürler olsun oğlum sapasağlam Annem de vardı tabi yanımda 
-Reklam-
0 oy
(994 puan) tarafından
Canım ben otobüs ile yapmadım ama doğumdan bir hafta sonra 18 saatlik yola gittim sonra iki aylıkken de gittim geldim pusetini almıştım içinde uyudu zaten araba otobüs sesi ile uyuyorlar sık kontrol et emzirmeni yap mümkünse durdukça rahat edemezsen kucağında gidersiniz 
0 oy
(404 puan) tarafından
Otobüsle yapmadım ama arabayla 30 günlükken uzun yolculuk yapmaya başladım sürekli mola verdik pusette durmadı hep kucağımdaydı uyurken de kucağımda uyudu. Uçak yolculuğu yapsanız daha iyi olur otobüste zorlanırsınız
0 oy
(516 puan) tarafından
Ben özel arabam yoksa gitmem. Güvenli değil. Puseti sabitleyemiyorsun
0 oy
(1,079 puan) tarafından
Hiç bişey olmaz  Allah'ın izniyle kimseyi dinleme olacak varsa yazılmışsa olur zaten boşluğu doldurur sun cam tarafında ayak yerini yarı puset sabitlenir sallanmiyoda öle bende gittim cokda rahat geçti kötü şeyler dusunme
0 oy
(3,707 puan) tarafından
İki koltuk alma niyetin varsa uçak yolculuğu yap canim bebeğine koltuk almıyorsun sadece 100 tl odeme yapiyorsun
0 oy
(68 puan) tarafından
Ya şimdi ölmüş diyorsun da yolculuktan mı hani onun altına yatan sebep nedir böyle şeyler düşünüp korkma vardır bir hastalık bir şey ona bakarsan yolculuk dışında evde yattığı yerde ölen bebekler var bende  3 aylık bebekle 12 saat yol gittim pusete koydum yol boyu hep uyudu hatta çok sevdi yolcuğu ondan sonra hep arabadaydik hep gezdik başka şehirlere de gittik hiç de bir şey olmadı şükür korkulacak bir Şey yok

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 106 göst.
4 gün önce Aile kategorisinde Kbranur (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
3 cevap 89 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.

407,066 soru