0 oy
333 göst.
Aile kategorisinde (95 puan) tarafından
Kizlar çok kötüyüm esimle tartisdik konu şöyle oldu üç gundr kaynanam gildeydm rahatszdi eşim tek bizim evde kaliyrdu kendinisi bekar kardeslerine kus olduğu için gitmiyor bu gece eve gelecektm sözde eşim bana mesaj attı dedi barkona açık birakmsm sabah ev şimdi buz gibi olms bebeği alıp gelme bende sinirlendm aradm bunu ne demek gelme gelecem ben dedim bebeğin bezleri kalmams ne yapacam bu gece dedim ben sana alırım bez marketten dedi bide saat 11 gece dedim yok eve gelecem üstüm kirli kaç gün orası da Kalabak bunalmstm bagirdm buna tm dedi in aşağı gelecem dedi öyle işte geldik eve Barkon açık değilmiş bu bana yalan söylemiş pislik niyeti ne olabilir di bende buna saldrdm nasıl yalan söylersn işte niyetin ne istemiyormsn eve gelelim defol gitt dedim bu evden onu itekledim çok sinirlendm oda işte dedi ben saka yaptm ama şaka değildi tam anlattığım şekilde oldu herşey sonra gitti evden kızım 5 yaşında onun yanında oldu herşey ağladı işte içim ona gitti babasını aradı telefonunu kapatms kızım çok düşkün ona işte dedj babayı kovdun bir daha gelmicek mi agliyrm hala niyeti neydi bunun böyle yalan söyleme gereği duydu çok üzüldüm 

8 Cevaplar

+1 oy
(174 puan) tarafından
En iyi sen bilirsin eşini ,acsba eve kızmı atcakti
(95 puan) tarafından
Bilmiyorum gelmesini istemiyorum Allah bilir nereye gitti arabada uyur eve gelmz kenfini haklı cikariyr çocuklarim için üzülüyorum düşkünler ona yatana kadar onu sordular
(174 puan) tarafından
Kiyamam ya cocuklara:(
(95 puan) tarafından
Suçlu ben oldum onlar için babamızı kovdun diye
(95 puan) tarafından
Ağlıyorm hala 3 aylık bebeğim var sütüm kesilecek diye korkuyorum
(62 puan) tarafından
Milletin kafasını karıştırmayın sende kocana kötü sözler söylemeyi bırak belkide annesine yardım et diye getirmemiştir sen kendin demedin mi orası kalabalık diye
-Reklam-
0 oy
(46 puan) tarafından
Annesi hastaysa annesine baktırmak için öyle yapmıştır benim eşimde öyle yani yeni doğum yaptım sezeryanliyim doğumdan çıkar çıkmaz kaynanam benden iş bekledi ameliyatliyim ya halim yok yürüyem iş yapam eşim de dio benim annem yaşlıdır nasıl sana bakacak öyle tartıştık daha ben dedim oğlumu alır giderim babamın evine öyle eşim annesine dedi iyileşene bak sonra o kendine bakar bunlar hep diolar bizim annelerimiz yorulmasin hasta olmasın onların hizmetlerini yapan gelinler var nasıl olsa benim düşüncem bu yani 
(62 puan) tarafından
Ben sabah kalkarım kaynanamla yaşıyorum kaynanamın odasını toplarım kendi odamı toplarım kayınpederimin kıyafetlerini ütülerim evde 20 yaşında kaynım var onun kıtafetşerini ütülerim evi toplarım 1 yaşında oğlum var onunla ilgilenirim yemek yaparım akşama kadar canım çıkar millet akşam gelimce yemek yeriz sofrayı toplar bulaşıkları tezgaha koyarım kaynanam mutfağa gittiği gibi eşim hemen kalk annem günah iş yapmasın der bende banane yapsın bem sabahtan yapıyorum bende insanın benimde dinlenmeye hakkım var birazda o yapsın yapsa herneyse ama yapmazda akşam millet gelince belki yapar erkekler anacıdır anacı olmayan erkek yoktur
(46 puan) tarafından
Anacı olmayan erkek var bacım bize anacı olanlar dusmus
(95 puan) tarafından
Bende 10 yıl onlarla yasadm baktm ama boş deymiyorlar bide benim eşim anacı değil umursamz biri anacı olsaydı gelirdi annesini görmeye
(62 puan) tarafından
Ne kadar umarsız olsa bile analık başkadır ya benim düşüncem bu yönde asla milletin kafasını doldurmana izin verme
(46 puan) tarafından
Canım 1 yildirli evliyim çocuğum yeni doğdu kaynanam doğum yaptığım gün benden temizlik bekledi eşimde annesini savundu
0 oy
(17,451 puan) tarafından
Bana evde bir haltlar karıştırmış da düzeltmek için bahane uyduruyor gibi geldi ama bilemedim evde normalmiş 
(95 puan) tarafından
Evet bilemiyorum yine
0 oy
(1,048 puan) tarafından

Yani kalrsa chat sohbet kurmuş olablir bı sitede belkide ondan istemedi seni yoksa niye bu kadar yalan söyledin yani sonra şaka yaptım yersen oda pislik yaa karın orda annene bakmaya gitmiş ne güzel sende gel karnın dibinde dur tek evde kalana kadar benciller

(95 puan) tarafından
Bende ondan supheliniyrm
(1,048 puan) tarafından
Sen Google hesabına gir bak orda varsr öyle bsey yaptysa geçmiş vardır yada olay storede aramada aradysa site ordan indrdigini görürsün
0 oy
(290 puan) tarafından
Son durum ne cnm eve geldimi baksaydin telefonuna kurcalasaydin 
(471 puan) tarafından
Aynen bende merak ettim
(95 puan) tarafından
Yok eve gelmedi
0 oy
(4,057 puan) tarafından
Bence sadece yalnız kalmak istedi o kadar baskad birsey yok.Ama yalni kalmak istiyorum demeye de utandı doğru bulmadı bahane uydurdu.
(1,048 puan) tarafından
Çok saçma bı yorumun olmuş adam zaten 3 gundr evde tek yetmezmi yalnız kalmak yalnız kalmak istiyorsa başka odada yalnız kalsn o zmn karisina gelme demek nedir ya ben bez alır getirirm ne demek ya hayırdır utanmış mis mis neyinden utanacak sinir bozucu yorumun
(4,057 puan) tarafından
Aslında çok normal bir yorum bir insan bazen pek çok şeyden uzaklaşmak isteyebilir. Nasıl biz anneler bazen herseysen elimizi ayagimizi çekmek istiyoruz ama çocukları bırakacak biri olmuyor yada yeteri kadar güvenemiyoruz aynı şey.(şartlar olgunlaşsa pek çoğumuzun yapacagi birsey )
Davranış biçimi doğru demedim ama anlaşılabilir bir durum gereksiz fiseklememek lazım diye düşünüyorum.
(1,048 puan) tarafından
Tmm haklisn o konuda ama fiseklemek değil bu o zmn güzellikle tatlı dille ben evde kafa dinlemek istiyorum dese daha iyi böyle şüphe uyandırir normal olarak kocasının konuşma biçimi çok yanlış  kızda normal olarak tedirgin oldu o gidip annesine bakıyor bu kızda yoruluyor ediyor bide üstüne annesine bakmaya gdiyor yani eve gelmek istemiş artk oda o şekilde tavır yapiyor
(4,057 puan) tarafından
Canım güzellikle evde kafa dinlemek istiyorum cümleside pek çoğumuza batar bunu hepimiz biliyoruz tabiki böyle dese daha iyi diye düşünebiliriz saçmalamaktansa diye, ama sonuç değişmez.Sen bizden mi rahatsız oluyorsun benimde kafa dinlemeye ihtiyacım var ne demek kafa dinlemek vs bir sürü şey yine yaşanır.Kocasi zaten 3 günle yetinmeliydi 72 saat iyi bir süre ama daha fazlasını isteyerek  şansını denedi ve sacmaladi o kadar bahaneleri de uydurmaydi .Arkadasimiz bu duruma fazla anlam yükleyip sağa sola fazla çekmesin kendini gereksiz üzmesin diye yazdım.
Ben bu durumun altında öyle başkaları ile iletişime geçme vs gibi birsey olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Gereksiz uzatmasinlar..Velev ki öyle hatalı davranış sergiledi emin ol yine önüne gelir hayat gözüne gözüne sokar insanın.
(1,048 puan) tarafından
Doğru canım haklısın inşallah da sadece kafa dinlemek içindir ne diyelim Rabbim doğru yoldan ayırmasın
0 oy
(680 puan) tarafından
Senin yerinde olsam eşime he tamm derdim, birisine biraktirrdim yada taksiye atlayıp giderdim eve, hem evin içinde küs yada çocuğun yanında kovma çocuklar çok çabuk etkileniyorlar 
0 oy
(792 puan) tarafından
Sen neden üsteledinki tamam deseydın binip taksiye evine donseydin bak bakalım derdi neymiş ogrenirdin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 279 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 262 göst.
0 oy
4 cevap 57 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nur29 (250 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 163 göst.

407,061 soru