0 oy
182 göst.
Aile kategorisinde (38 puan) tarafından

Oğlum 3.5 yaşında eşimin ailesinde geç konuşma vardı ben de bunu bildiğim için belli yaşa kadar sıfı ekran büyüttüm sürekli kitap okudum konuştjm onunla şimdi çok güzek konuşuyor ama biraz fazla konusuyor önümüzdeki yıl kreşe göndermeyi düşünüyorum acaba bu bir sorun olur mu eskiden benimle etkinlik yapardı ama şimdi yapmak istemiyor son 2 3 aydır baya inatçı bir çocuga dönüştü kreşte ayak uydurur mu yapar mı laf dinler mi bunlar hep aklıma takılıyor tecrübeli anneler beni aydınlatabilir mi bu konuda rica etsem :)

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kardeşim de cok konusurdu ..cok soru sorardi ..herseyi merak ederdi..

Ve şu an 8 yaşında..aşırı cok biliyor .. yaşı geride kalmis kendi büyümüş gibi
(38 puan) tarafından
Ben çok seviyorum konuşmasını bazen çok çok konuşuyor babası ile ben konuşamıyoruz o derece ama olsun öğrenmeye çalışıyor hayatı diyorum ama bu durum bana hoş geliyor okulda başkalarına da hoş gelir mi bilmiyorum :)
tarafından
Başkalarına hos geleceğini pek sanmiyorum sjsj ..cunki kardesime cok konusan bebe diyorlardı
Bizede cok tatli gelirdi
(38 puan) tarafından
Ahhahah yandık o zaman:)
-Reklam-
0 oy
(12,355 puan) tarafından

Valla ekranda vardı bizde yalan yok ama genetik bence iki çocuğumda çok erken ve çok güzel konuştular. Oğlum 2 yaşındayken büyük adam gibi oturur muhabbet ederdik. Şuan 4yadını gectı. Kızımda 22 aylık baya muhabbet ediyo herkesle nasılsın napıyosun iyiymişim bende iyiyim teşekkür eder rica eder eline sağlık anneciğim demeden sofradan kalkmaz yada kim hazırladıysa. Ezan okununca AzizAllah celle celalühü der :angel: birazda yetiştirmeye bağlı. Oğlum geçen sene kreşe gitti tam gün bu senede gidiyor seneyede kızımı vereceğim 3 yaşını doldursun bi sıkıntı yasamadık

(38 puan) tarafından
Ay inşallah bizde sıkıntı yaşamayız benim oğlumds çok sosyal çok kibar bir çocuk :)
(12,355 puan) tarafından
Benim oğlum aşırıda hareketli o biraz konuşmasının önüne geçiyo artık :D
(38 puan) tarafından
Hepsi aynı demek ki benim oğlumda hareketli :D
0 oy
(3,491 puan) tarafından

Ay benim oğlanda geç konuştu şimdi de susmuyor oğlum 2 dk sus ne olur diyorum hayıyyy susamammm diye bana çemkiriyor :D

(38 puan) tarafından
Benimki de neden susacakmışım diyor :)
(3,491 puan) tarafından
Haha bunlar bizi aklımızdan eder :D
0 oy
(408 puan) tarafından
İlk zamanlar biraz durmaya bilir ama ordaki cocuklara alisinca ona güzel gelir 
0 oy
(1,146 puan) tarafından
Dinlenildigi için Belkı benmkide geç konuştu ama çok konuşuyor bazen kafam yoruluyor kreşe bırakıyorum kapıda başlıyor ama uyum sağlar dinlemeyi de biliyor deneme suresinde takip etmiştim  odaklanıp dinliyor  
0 oy
(512 puan) tarafından
Ay kızım 3.5 yaş senin gibi uğraşmadım ama fil pabuç gibi beynim yanıyor sürekli bı soru sürekli bı konuşma bazen duyamıyorum bile bı bakıyorum beni dürtüyor beni dinle diye . :) 
0 oy
(13,521 puan) tarafından
Cok konuşsun canım bisi olmaz okulda disiplini öğreniyorlar. Benim yeğen çok.aksi her şeye ağlayan kimseyle de konuşmayan bi tipti şimdi maşallah çok değişti 2. Senesi bu sene kreste
0 oy
(1,795 puan) tarafından

Benim kızda 3 yaşına yeni girdi 2 yaşından beri konuşuyor massallah gecenlerde artık yorulmadinmi biraz sus dedim yo yorulmadim devam edebilirim diyor :Dbazen öyle şeyler söylüyor ki ben bile diyorum bu çocuğa nazar değecek ama yalan yok ben TV de açtım telefon da verdim ara ara çünkü burda tekim kimsem yok misafir geleceği zaman asla durmazdi ayağıma yapişirdi onu durdurmak için yarım saat bile versem bütün işlerimi hallederdim geçen istedi vermedim çok yanlış yapıyorsun ben bunu haketmiyorum diyor oturdum öyle yüzüne baktım kaldim:D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 278 göst.
27 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Aslicikk (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 732 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 377 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 493 göst.