Oğlum 3.5 yaşında eşimin ailesinde geç konuşma vardı ben de bunu bildiğim için belli yaşa kadar sıfı ekran büyüttüm sürekli kitap okudum konuştjm onunla şimdi çok güzek konuşuyor ama biraz fazla konusuyor önümüzdeki yıl kreşe göndermeyi düşünüyorum acaba bu bir sorun olur mu eskiden benimle etkinlik yapardı ama şimdi yapmak istemiyor son 2 3 aydır baya inatçı bir çocuga dönüştü kreşte ayak uydurur mu yapar mı laf dinler mi bunlar hep aklıma takılıyor tecrübeli anneler beni aydınlatabilir mi bu konuda rica etsem
Valla ekranda vardı bizde yalan yok ama genetik bence iki çocuğumda çok erken ve çok güzel konuştular. Oğlum 2 yaşındayken büyük adam gibi oturur muhabbet ederdik. Şuan 4yadını gectı. Kızımda 22 aylık baya muhabbet ediyo herkesle nasılsın napıyosun iyiymişim bende iyiyim teşekkür eder rica eder eline sağlık anneciğim demeden sofradan kalkmaz yada kim hazırladıysa. Ezan okununca AzizAllah celle celalühü der birazda yetiştirmeye bağlı. Oğlum geçen sene kreşe gitti tam gün bu senede gidiyor seneyede kızımı vereceğim 3 yaşını doldursun bi sıkıntı yasamadık
Ay benim oğlanda geç konuştu şimdi de susmuyor oğlum 2 dk sus ne olur diyorum hayıyyy susamammm diye bana çemkiriyor
Benim kızda 3 yaşına yeni girdi 2 yaşından beri konuşuyor massallah gecenlerde artık yorulmadinmi biraz sus dedim yo yorulmadim devam edebilirim diyor bazen öyle şeyler söylüyor ki ben bile diyorum bu çocuğa nazar değecek ama yalan yok ben TV de açtım telefon da verdim ara ara çünkü burda tekim kimsem yok misafir geleceği zaman asla durmazdi ayağıma yapişirdi onu durdurmak için yarım saat bile versem bütün işlerimi hallederdim geçen istedi vermedim çok yanlış yapıyorsun ben bunu haketmiyorum diyor oturdum öyle yüzüne baktım kaldim
407,061 soru
12,217,094 cevap
36,808 kullanıcı