0 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (16 puan) tarafından
Merhaba hanımlar ben 31 haftalık hamileyim afedersiniz sabah bir iki damla pembemsi kanamam geldi peceteye sildim ardından da az önce lavaboya çıktığımda kahverengi bı akıntı geldi yine az şekilde bu şekilde izlemleyip sonra eşime haber vermek istiyorum ama endiselenmeli miyim bu haftalarda gelen birşey mi bu arada bebeğimin hareketlerini hissediyorum.

10 Cevaplar

0 oy
(3,599 puan) tarafından
Hamilelikte kanama. Normal değildir nişanında gelmiş olabilir. Başka şeylerde olabilir
-Reklam-
0 oy
(635 puan) tarafından
Kanama malesef hiç bir zaman endişe edilmeyecek birşey değildir hemen doktor kontrolü gerekir. Ne okur ne olmaz gecikmeden haber verin sakin kalın 
0 oy
(12,314 puan) tarafından
acile gitmelisin 
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Mümkün olduğu kadar ayakta durmayın uzanın ne olur ne olmaz. En hizlisindan hastaneye gidin kontrole 
0 oy
(37 puan) tarafından
Bende o haftalarda hep lekelenme yaşadım. Bebeğim ters olduğu için ayaklarıyla rahime baskı yapıyor oda kanama yapıyor demişlerdi ama ben 2-3 kere doktora gittim riske atılacak bir şey değil mutlaka acile yada doktora gidin 
0 oy
(1,996 puan) tarafından
Hamilelikte çok dikkat etmeniz gerekiyor nişan bile olsa siz hastaneye gidin mutlaka haftaniz erken daha 
0 oy
(351 puan) tarafından
Ne bekliyorsunuz hemen acile gidin 
0 oy
(12,942 puan) tarafından
Kanama her türlü sıkıntı canım acile git
0 oy
(83 puan) tarafından
Canım nasılsın son durumun nedir ? 
0 oy
(391 puan) tarafından
Sabah ilk lekeyı görür görmez gitmeliydi n acılman olmus olabilir. Hemen hastahaneye gıtmelısın haftan daha çok erken 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 19 göst.
0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
6 cevap 48 göst.
0 oy
4 cevap 143 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,390 soru

12,228,444 cevap