0 oy
254 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,329 puan) tarafından

Kızlar dayanamayıp kızıma bunları aldım daha doğmadı bile ama indirim vardı aldım yatak örtüsünü battaniyesini falan kullanmasına yıllar var ama görunce dayanamadım bunlar ilk aldığım şeyler daha kıyafet falsn hiçbişi yok ortada ne zaman başlim almaya bunları almakta da hata mı yaptım acaba

image

image

image

image

image

image

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Cok güzel hepsi ..cok tatlı. .

Ben ilk kiyafetini cinsiyeti ogrendigim gun almistim ..12 haftamda yani ..emin bile degildik kiza benziyor demisti doktor..

Ondan sonra da yavas yavas her begendigim gordugum seyleri aldim ..en iyisi bu bence ..cunki zaman su gibi gidiyor sonra yuk oluyor hepsini birden almak 

Sağlıkla kucagina al bebisi ❤️❤️☺️☺️
(1,329 puan) tarafından
Bugün 18+4 olduk teyzesi☺️♥️
Çokkk teşekkür ederiz♥️
Annem kızdı ne gerek var şimdiden bunlara diyince afalladım bi
tarafından
Yok yok gerek oluyor inan ..en güzelini yapmissin ..hevesin kirilmasin ..insan her gördüğünü almak istiyor .. kendine lazim olanlari unutuyorsun bebegi dusunuyorsun sadece❤️
Ooyyy minik prenses yarisini tamamliyor
(1,329 puan) tarafından
Off bi doğduğu kucağıma aldığım günler gelseydi zaman geçmiyo bana onu düşündükçe heyecanlanıyorum ☺️
tarafından
Ayyy bende ayni sen gibiydim :)
Her saniye kizimi hayal etmekle geciyordu :)
Acaba kime benziycek ..nasil olucak ..off off en guzel dusunceler en tatli heyecan yaa☺️
(1,329 puan) tarafından
Ayy bide kızımı yoruyomuşum gibi geliyor :((
Sana en son yazdım yarın annem gelicek temizlik yaptım o yüzden.duştan çıkıp daha Yeni oturdum şimdi işte böyle iş yapınca vicdan azabı çekiyorum:((
Bı doğduğu günler gelseydi sağ salim kucağıma alsaydım başka bir şey istemiyorum Allah'tan
-Reklam-
+1 oy
(12,615 puan) tarafından
indirim varken ne bulursan al. ebebek outlete gitmiştim neler neler aldım, 2 yaş 3 yaş kıyafet. o sayede bu kış hiç kıyafet almadım 
(12,615 puan) tarafından
10 yaşında oynayacağı oyuncağı, okuyacağı kitapları bile aldım ben :) heves ediyoruz napalım :))
(1,329 puan) tarafından
Yaaa ☺️ sesli güldüm bu ben işte
Kardeşim abla kızın çeyizine de başla istersen diyo ahahhs
(12,615 puan) tarafından
canım valla hem heves hem de ekonomi biraz da. her geçen gün fiyatlar artıyor. ben gebeliği öğrendim bebek arabası arayışına girdim. 2 aylık hamileyken bebek arabası ve yatağını almıştık. sonuçta bunlarda cinsiyete gerek yok. yine cinsiyet belli olmadan unisex kullanılabilecek kıyafetler battaniye vs almıştım. 31 haftalıkken de hastane çantasını hazırlamıştım. ha iyi ki hazırlamışım erken geldi hanımefendi :)
eşim de benden beter kitap ve oyuncak aldı :) almak da çok keyifli. bi de birden lazım olunca strese girmiyorsun elinde var işte :)
(1,329 puan) tarafından
Ya işte burda kalbi durdu vs olumsuz postlar da var bn onları görünce çok etkileniyorum açamıyorum bile artık kaygı bozukluğu yaptı bnde.Nolur nolmaz iyice geçsin aylar öyle al diye de düşünülüyor keza annem bile öyle.Ama bn bunları düşünüp daha fazla işkence yapmak istemiyorum kendime aslında onu kırmak için de aldım bunları beni motive edicek güzel şeyler düşünmeme sebep olacak şeyler bublar.Çünku bn cidden psikolojik olarak hamilelik hormonlarıyla da beraber kötü oluyorum
(12,615 puan) tarafından
canım her şey Allahtan. doğarken ölmeyeceğinin garantisi var mı? bir arkadaşımın başına geldi bu. Allahım korusun hepsini, kimseye yaşatmasın. gebe bir insanda risk her zaman vardır. tabi risk var diye de sürekli bunu düşünmek de olmaz. biz alabildiğimiz önlemi alıp gerisini Allah'a bırakacağız.
hazırlık yapmak da mutluluk veriyor. bir gebenin ihtiyacı olan en önemli şeylerden biri moraldir.
hiç ölmeyecekmiş gibi yaşa, yarın ölecekmiş gibi ibadet et gibi bir söz vardı. hayat tam olarak böyle :)
+1 oy
(11,371 puan) tarafından
Yatak örtüsü linki lğtfennn çok güzeller
(1,329 puan) tarafından
Yaa teşekkür ederim ♥️
https://www.lcw.com/urun-o-4325803
(11,371 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım güle güle kullansın minik büyüyünce
(1,329 puan) tarafından
Amin inşallah çok sağolun:))
+1 oy
(810 puan) tarafından
Alacak durumun varsa alabilirsin tabi indirime girdikçe
(1,329 puan) tarafından
Eşim başta kızdı tabi gösterince aldıklarımı içi eriyor kızını düşününce ☺️ ama işte dediğim gibi o da çok erken buldu yıllar sonra kullanıcak çünkü
+1 oy
(17,914 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin ben daha hamile değilken daha doğrusu olduğumu bilmiyorken bebek battaniyesi almıştım içime doğmuş dedim sonradan oğlum doğdu bir yaşına kadar o battaniyeye sardım :) 
(1,329 puan) tarafından
Anneler hisseder bnde rüyamda gördüm ☺️ biliyodum hamile olacağımı erkek kardeşimin kucağında dünyalar tatlısı kızım vardı ☺️ inşallah gelir o günler biran önce düşündükçe içimde kelebekler uçuyor:)
(17,914 puan) tarafından
Sağlıkla kucağınıza alın :)
(1,329 puan) tarafından
Aminnn♥️
+1 oy
(13,567 puan) tarafından

Güzel günlerde kullansın canım neden hata yapasın yıllar var diye düşünme benim kız 16 aylikti büyük yatağa geçti besik istemedi  :)

(1,329 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ♥️ ya işte bnde öyle düşünüyorum almışken büyük şu ahşap yere sıfır olan yataklarda almak istiyorum beşikten sonra ona geçsin direkt bn bile yanında uyurum hatta öyle ☺️
(13,567 puan) tarafından
Ben onlardan aldım valla iyi oluyor yanında uyuyup kalırdım gece kalkar yerime geçerdim hemen oda yaptım ben şuan 2.5 yaşında :)
+1 oy
(1,970 puan) tarafından
Cinsiyet belliyse al birşey olmaz ben ikinci gebeligimde doktor kız dedi diye bir kaç kıyafet aldım eşim aldı zatn ilk clcugumda kızdı yeterliydi dedim sonra baktım erkek denildi mecbur aldığım kıyafetler hepsi durdu teyzeme verdim kızı için 

Neyse cinsiyeti sonra al yoksa elinde kalır 
(1,329 puan) tarafından
18+4 olduk bugün geçen hafta öğrendik cinsiyeti.Benim ilk çocuk bide yaşım geçmiş gibi hissediyorum 29 yaşındayım belki de o yüzden bu kadar heyecanlıyım eşim kızmass neler alıcam daha ☺️
+1 oy
(1,799 puan) tarafından
Yok ya niye hata olsun çok iyi yapmışsın elinde varsa al al koy emin ol hiç zarar etmezsin bı ara bende pazara bebek eldiveni ve çorabı gelirdi 3 lu paketler 5 TL di ozaman aldım aldım koydum bazanin altına gelen gidene hediye koydum bebeği olacak kisilere hediye götürdüm sonra bebeğim oldu 3 pakette ona kalmıştı ve aldiklarin çok güzel çok tatlı rabbim zamanı gelince ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah ❤️
(1,329 puan) tarafından
Çok çok teşekkürler♥️ evettt bnde baktıkça içim gidiyo ☺️ rabbim evlatlarımıza sağlık versin güzel günlerde kullansınlar herşeyi
+1 oy
(10,508 puan) tarafından
İyi yapmışsın kuzum hayırlı olsun bebişin sağlıkla kullansın 
(1,329 puan) tarafından
Çokk teşekkürler ♥️ amin inşallah
+1 oy
(7,464 puan) tarafından

Ben son aylara doğru birseyler aldım. Neolur neolmaz diye . Allah sagsaglim kucağına almayı nasip etsin inşallah 

(1,329 puan) tarafından
Aslında bnde öyle düşünuyodum hatta totemim vardı ama 18+4 olduk bide çok evhamlı bi insanım bebekle ilgili korkularım var artık kötüyü düşünmek kendime çekmek istemiyorum.Çunku burda bebeğin kalbi durdu yazanları gördükçe Kendime eziyet ediyodum resmen düşüncelerimle.Bu şekilde birşeyler alarak güzel şeyler düşünerek güzel bi hamilelik geçirmek istiyorum artık
(7,464 puan) tarafından
Hayırlısı olsun;))

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 40 göst.
0 oy
3 cevap 55 göst.
24 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Berfo ana (950 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
23 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde mevsim_999 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 260 göst.
23 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde mevsim_999 (5 puan) tarafından soruldu

408,435 soru

12,271,400 cevap

37,603 kullanıcı

Kategoriler

...