0 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından
Eşimin arkadaşının karısı memlekete gitti kocası eşine gitmeden önce 9000 TL verdi sonra 2 gün sonra 10.000 TL kredi çekti gönderdi 3 gün sonra da sağdan soldan borç alıp 6.000 TL'ye gönderdi geçen eşimle arkadaşı işten dönerken eşime bana ekmek ve sigara alabilir misin demiş eve giderken eşimde almış sonra adam eşime derkenmeye başlamış işte böyle böyle eşime bir sürü para gönderiyorum hala da istiyor benim cebimde kendimi harcayacak hiç param yok eşim de demiş ki abi sen çalışıyorsun o kadar emek veriyorsun yani neden üstüne para almıyorsun ben yabancı değilim seninle konuşmuşluğumuz oturmuşluğumuz var ama bu durumda olman garip değil mi sence de demiş  ne yapayım para göndermezsem ya da bir gün bile izin yapıp işe gitmezsem kızıyor eşim laf ediyor seninki etmiyor mu demiş benim eşimde ben burada karımı yermek için söylemiyorum ama o işe ben gidiyorum yoruluyorum yorgun olduğum zaman izin yapmak benim hakkım kazandığım paranın içinden kendime para ayırıp kendi ihtiyaçlarımı görmem de benim hakkım demiş üzüldüm gerçekten duyunca bazı evlilikler bana menfaat uğruna gibi geliyor böyle şeyler duyunca bazen erkekler karalarına ihtiyaçlarını karşılasın diye para vermezken bazen de kadınlar böyle yapıyor ve gerçekten de bu şekilde yapan kadınlar kocaları tarafından daha çok el üstünde tutuluyor gibime geliyor biz alttan aldıkça Bizim üstümüze geliyorlar sanki

10 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Annemin bir sözü var .. evin kadını düşüncesiz olduysa vay o evdekinin haline

Evi ev yapan aileyi aile yapan kadindir ..

(540 puan) tarafından
Güzel sözmüş vallahi
-Reklam-
+1 oy
(2,161 puan) tarafından
Hiç sevmem böyle erkekleri. Başka bir adamla oturup karısının dedidokusunu yapıyor. Senin eşin de gelip sana anlatıyor. Çok ahlaklikar maşallah.
+1 oy
(19 puan) tarafından
Başkasının Özel hayatını burda yazmanız Saçma değil mi, İşiniz gücünüz Dedikodu Allah sizin gibilerden korusun bizleri
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Herkeşin hayatına kismeler garışamaz sjsjsjsjsj

Evlilikte bız olmak bır olmak düşüncesi mihenk taşıdır. 

Bunu başaramayan evlilikler ya sürünmeye yada bıtmeye mahkumdur. 

Bencil olup kavga dövüş korku salarak her istediğimin olmasından,ama huzurun olmamasındansa, huzurla aşkla saygıyla her istediğimin yavaş yavaş olması taraftarıyım . 
0 oy
(1,135 puan) tarafından
Benmde annemin bir sözü var:) erkeğin birini iki etmiceksin ne kadar alttan alırsan o kadar degersizlesiyorsun kanıtlı:))
(578 puan) tarafından
Bu sözü bende duymuştum. Yerine göre davranıp yoldan çıkmasına müsaade etmeyeceksin :)
(1,135 puan) tarafından
Aynen canm öyle :)
0 oy
(578 puan) tarafından
Birkaç yıl önce bir söz okumuştum. 

"Erkekler için harcama yaptıkları şeyler daha değerlidir. Kolay kolay elden çıkaramazlar." Bu cümleye kısmen katılıyorum. İsraf boyutuna gelmeyecek şekilde eve giren paranın miktarına göre kadın yerinde harcamalı. 
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Bir ilişkide taraflardan biri diğerinden menfaat sağlıyorsa orda sevgi saygı yoktur bitirilmesi gerekir. Her zaman söylerim bazen erkekler kadınları sömürüyor bazen kadınlar erkekleri. Aklı olan kendini kullandırtmaz 
(540 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(13,707 puan) tarafından
Annem hep der erkeğin 2 kaşığı varsa birini sen kıracaksın diye. Lazım değilse de işte varsa da yok de der tabi bu adamı borca sok anlamında değil ama gerçekten öyle kendimizden odun verdikçe degersizlesiyoruz. Eşinin arkadaşının esi de abartmış yani biraz
(540 puan) tarafından
Yani en azından adam sigarasını ekmeğini öteberi ihtiyaçlarına kadar para alsaydı kendimi
(13,707 puan) tarafından
Ama şu da bi gerçek öyleleri el üstünde tutuluyor adamlar ağzına s.canlardan hoşlanıyor
0 oy
(10,070 puan) tarafından
Yani 2.3 günde 25 bin mj vermiş karisina ya kadın ne yapoyo bu kadar parayı adam değil mi dili yok mu sorsa tepki verse çok saçma geldi bana. Ya adam söylüyor bence. Ama soylede birşey var iyi kadına kötü koca iyi kocaya kötü kadın denk gelir tabi herkes için geçerli değil ama çoğu böyle. 10 yıldır toplasam eşim bana 25 bin harcamamistir
(540 puan) tarafından
Öyle bende 5 yıllık evliyim eşim ilk olmasın diye çoğu zaman mağazadan değil de pazardan giyiniyorum
0 oy
(3,131 puan) tarafından
İyide adam adam olsun vermesin yani . Laf ediyor ne demek. Kendine ekmek almaya para bırakmayan erkekte nebilim. Ben aç kalırım yeterki karım laf etmesin bumu yani. Kadın da suç yok burda bence erkekte de var. 
(540 puan) tarafından
Tabi ki de

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 405 göst.
0 oy
14 cevap 381 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde berkin (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy