+1 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9 puan) tarafından
Kızlar rahim filmi zormu Kayseri'de şehir hastanesinde kim çekiyor ve rahim filminden sonra nevar?

5 Cevaplar

+1 oy
(4,437 puan) tarafından
Ben korktugum icin anestezili olmustum. Tam anestezi vermiyolar ama kisa sureligine baygin oluyosun. Sedye gibi bi yere uzandim. Ne ara oldu bitti ben uyandim anlamadim :). İsteyen doktor da bi sorun yok demisti ama bi sene sonra ayni sikayet devam edince baska doktora gösterdim filmi. Sol yumurtaligim iltihapliymis. Sonucu da tek bi doktora gosterme bence
(323 puan) tarafından
Merhaba rahim filmi cektirdiniz mi ben çarşamba günü çekeceğim adetimin 8 günü aklıma takıldı adet biter bitmez mi çekiliyor 
(9 puan) tarafından
Evet çektirdim 12 Aralıkta
(323 puan) tarafından
Adetin kaçıncı günü cektirdiniz
(9 puan) tarafından
11. Günü adetinb
(323 puan) tarafından
Banada 8.gunu dedi  yarın anestezili olacak
-Reklam-
+1 oy
(4,289 puan) tarafından
Korkma kendi sıkınca biraz baskilaniyor gibi oluyor karnin Dr bana kendini sıkma bak daha rahat edeceksin dedi o an dediğini yapınca fark ettim gerçekten daha rahat oluyor.

3-5 dk kadar anca sürüyor smear testi gibi onun tam yatarak yapıyorlar bacaklarını topluyorsun.Sanki o an karnında çok gazın varmış gibi hissediyorsun.Ama hemen bitiyor.Ben rahim filmi sonrasi 2. Ay regliden sonra hamile kaldım bidsey çıkmamıştı ama oralar sivi ile temizleniyor mu ne oluyor artık bilmiyorum 35 yaşında hamile kaldım.Benim özelde oldu kendi doktorum yapmıştı anestezi istedim ben kesinlikle kabul etmedi beni ikna etti 1 hafta 10 gün ilişki kesinlikle yok dedi sonra serbest dedi.
(323 puan) tarafından
Merhaba rahim filmi cektirdiniz mi ben çarşamba günü çekeceğim adetimin 8 günü aklıma takıldı adet biter bitmez mi çekiliyor 
+1 oy
(9,848 puan) tarafından
Rahim filmi ablam ve yengem cekılmıstı cok zor demişlerdi o zaman bı ablam daha cektirdi ama anestezi ile cekildi hissetmedi anestezi olmadan tüplerini yakıyodur muhtemelen.
(9 puan) tarafından
İnşallah benimki kolay olurya
+1 oy
(323 puan) tarafından
+1 oy
tarafından
Rahim filmi kendini basarsan ağrılı ama abartılacak derecede değil. Bende anestezisiz çektirdim 2 3 dk sürdü. Benim rahimde şekil bozukluğu olduğu öğrenildi. Sonrasında 15 dklık bi operasyonla düzelttiler. Sorun cıkmaz inşallah sende bir sorun olursa dr söyler ona göre tedavi uygular. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 109 göst.
21 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena-55. (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
22 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kyubrasj (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 429 göst.
19 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
27 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,035 soru

23,658,935 cevap