+3 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Huhu pek giremiyorum napıyosunuz Salı günü oğlumu cimlastiğe götürdük o kadar güzel bir duyguydu ki onu öyle görmek. Gözlerim doldu. Girmeden önce sorduk işte hasta olan çocuklar geliyor mu diye gelenleri gönderiyoruz dediler. Biz ordayken iki hasta çocuk geldi. Girmeyecektik lâkin oğlum çok çok istediği için geri dönmedik ve bugün aşırı derecede hapşırma ve burun akıntısı var. Kronik astımı var 3 yaşını yeni bitirdi. Çok üzülüyorum yani daha iyileşeli 15 gün olmadı ve hastalık sürecimiz bir iki ay sürüyor.

image

Ev yapımı elma sirkesi yaptım organik çok merak ediyordum olur mu diye elhamdülillâh oldu. 

image

Böyle de zencefil zerdeçal bal elma sirkesi yaptım gün içinde az az vericem şifa versin Allâhım amin.

image

Kabak aldık dün onları kestim şekere yatırdım.

Ocağa Kara lahana çorbası koydum.

Oğluma havasını verdim. Namaz kılarken uyumuş şimdi balkonda bir iki parça hali var onları toplamaya çıkacağım. 

Siz de ne var hanımlar?

7 Cevaplar

0 oy
(2,050 puan) tarafından

Geçmiş olsun 

kolay gelsin

Bebeğimi uyuttum. Ağrılarım var uzanıyorum 

• Annem gitti çok buruk ve mutsuzum:'(
tarafından
Yâ üzülme yine gelir ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun sonra afiyet olsun:)bende işleri bitirdim bebeleri doyurdum namaz kıldım bebemi uyuttum çay icecem cnm ❤️...bu arada Allah kabul etsin 
tarafından
Afiyet olsun ❤️ çok teşekkür ederim
0 oy
(457 puan) tarafından
Sen tam benim kafadasın valla ellerine sağlık. Elma sirkesi tarif alabilir miyim cabım 
tarafından
Elmaları güzelcene kestim ben yıkamadan yaptım çekirdeklerini falan çıkardım sonra kavanozun içerisine koydum üzerine de su koydum biraz ekmek 2-3 tane de bulgur böyle 2 ay beklettim bugün de süzdüm meyveleri
0 oy
(2,320 puan) tarafından

Allah şifasını versin kuzunun. Bizde de aynı. Eve hastalık girmesin:( nerelisin sen bacım?

tarafından
Ben mi anaa bak biri daha sormuş ben Yunanistan Selanik maciriyim. Bursa'nın köyünde doğdum büyüdüm. 5 yıl oldu İstanbul da evlendim burada yaşıyorum. Coook geçmiş olsun size de :((
(2,320 puan) tarafından
Kara lahana , kabak ve bide samimiyet tam Karadenizli gibisinde :)
Sağolasın
tarafından
Hee eşim Trabzonlu anne tarafım Rizeli
(2,320 puan) tarafından
Var birşeyler belli :) ❤️
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Sen nerelisin ne yalan söyleyeyim bende senimerak ediyorum ✓
tarafından
Ben Yunanistan Selanik maciriyim. Doğma büyüme köylüyüm Bursa'nın köyünde doğdum. İstanbul a evlendim. 5yil olcak İstanbul da oturuyorum.
(1,950 puan) tarafından
Bende orduluyum Ordu'da oturuyorum✓
tarafından
Yâ ne güzeldir oralar
(1,950 puan) tarafından
Yeşillik hep
0 oy
(3,486 puan) tarafından
Eline sağlık bacım bebemle uğraşıyorum 
tarafından
Teşekkür ederim ☺️
0 oy
(17,422 puan) tarafından
Ellerine sağlık. Benim de Adana'dan bebekli misafirlerim geliyor diye sobanın olduğu odaya beşik kurdum. Oğlan uyusun şırdan mumbar var onları temizleyip hazır edecem yarına. Sonra battaniye Yorgan vs çıkaracam. 
tarafından
Ooo ellerine sağlık

İlgili sorular

+5 oy
22 cevap 769 göst.
6 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,556 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 475 göst.
14 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,556 puan) tarafından soruldu

411,029 soru

12,371,696 cevap

42,447 kullanıcı

Kategoriler

...