0 oy
620 göst.
Diğer kategorisinde (19,483 puan) tarafından
1 yudum falan icmistir heralde görmedim. Ama ağzı az kokuyodu. Ambulansı aradım. En yakın hastaneye getirin dediler. Şimdi hastanedeyiz. 8 saat gözlem . Bişey yedirip icirme emzirme dediler. Başına gelen var mi. Bişey olur mu Allah korusun 

24 Cevaplar

0 oy
(7,944 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kuzuya Rabbım korusun inşallah kötü bir şey yoktur 
(19,483 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun. Görünürde bişey yok. Ama kontrol altında tutuyolar
-Reklam-
0 oy
(779 puan) tarafından
Canım çok çok geçmiş olsun ya yavruna Allah şifa versin Allah korktuğunu uğurlatmasın inşallah
(19,483 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun dostum
0 oy
(1,612 puan) tarafından
Kuvvetli bir kimyasal görünüşte tahriş hasar yoksa az içmiştir bişey olmaz Allahin izniyle 
(19,483 puan) tarafından
Ya evet doktor çamaşır suyu içse neyse de parlatici kuvvetli bı kimyasal dedi .
(724 puan) tarafından
Yukarıdan dolaptan alırken ağzı açıkmış belki bi damla gözüme denk geldi 1 ay boyunca gözüm kanlanmış kızarık gezdim 2 3 sefer göz doktoruna gittim damla kullanarak iyi oldu gerçekten de haklısınız çok ağır bi kimyasal
(19,483 puan) tarafından
Ayy Allah'ım korumuş. Çok geçmiş olsun .
(724 puan) tarafından
Sağolun Allah razı olsun ve çocuğunuz iyiymiş çok sevindim Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin miniğe
(19,483 puan) tarafından
Amin dostum Allah razı olsun ❤️
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Rabbım korkuttugunu başına vermesin 
(19,483 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(12,583 puan) tarafından
içini ferah tut, az içmiş Allah'tan.. bi kere benim markette üstüme döküldü, yukarı rafa koymuşlar, ağzı da açık. alırken düştü gözüme baya geldi haliyle biraz da yuttum.. şükür bir şey olmadı. 
(19,483 puan) tarafından
Allah korumuş seni de. Doktor çamaşır suyu içse neyse de parlatici kuvvetli bı kimyasal dedi. Korktum ben de.
(12,583 puan) tarafından
o da mı öyleymiş amaann. Allah korusun
(19,483 puan) tarafından
Aminn
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun 

Benim başıma gelmedi ama daha ben küçükken komşunun oğlu ekmekle birlikte yemişti çok şükür birşey olmadı 
(19,483 puan) tarafından
O ekmekle yiyince bişey olmamıştır Allah'ım korusun tüm yavruları
tarafından
Amin siz içinizi ferah tutun❤
(19,483 puan) tarafından
Sağol dostum
0 oy
(850 puan) tarafından
Benim oğlum şampuan içmişti ağzı kokuyodu ve bizde tam olarak ne kadar içtiğini görememiştik. Marketten aldığımız eşyaları yerleştirdiğim sırada kaşla göz arası alıp içmiş. 1 gece hastanede müşadede kaldık mide koruyucu ve sıvı takviyesi yaptılar çok şükür bişey olmadı. Artık gerek olmadıkça yıkama yapmıyolar semptomlara göre hareket ediyolarmış
(19,483 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun size de. İnşallah bizim de bir sorun olmaz. Ben bişey olmaz diye dusunuyodum. Yine de nolur nolmaz 112yi arayip sorayım dedim. Hemen hastaneye getirin dedi. Doktor da burda çamaşır suyu içse neyse de parlatici kuvvetli bı kimyasal dedi. Müşahede altındayız.
(850 puan) tarafından
İnşallah sizde sorunsuz atlatırsınız. Çok geçmiş olsun. Yaşadığınız duyguları çok iyi anlıyorum. Biz o koşuşturma içinde hastaneye giderken az kalsın kaza yapıyorduk Allah korudu
(19,483 puan) tarafından
Amin çok sağol Allah korumuş sizi
0 oy
(817 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım kapakları emniyetli değil çocuklar açabiliyor aynı iş benim başıma geldi kendi evimde uzanamadığı yerde annemin evindeydik bulmuş bir yerden mutfakta ona yemek hazirliyordum bir döndüm arkamı dikmiş ağzına üzeri de islakti belli ki ben görmeden de içmiş hastaneye götürdük 8saat beklettiler bizide hiç bişey olmadı çok şükür çok geçmiş olsun 
(19,483 puan) tarafından
Size de çok geçmiş olsun. Evet kapaklarını çok kötü. Ben de halıyı boyamış kızım halı yıkama makinesiyle onu yikayayim dedim. Çıkmadı leke. Parlatıcı geçirir belki dedim. Onun için getirdim. Normalde hep yüksekte kızımın ulaşamayacağı yerde durur. Makinenin suyunu döküp geleyim dedim. Unutmuşum onu orda. Hemen gittim banyoya suyu döktüm geldim . O sırada olmuş olan.
0 oy
(720 puan) tarafından
Yakın zamanda oldu daha yeni, oğlum içmiş ama aklıma kötü birşey gelmedi kusturdum bol su ve zeytinyağı içirdim Allah'a şükür birşey olmadı 

Geçmiş olsun canım inşallah birşey olmaz ❤️
(19,483 puan) tarafından
Ben de seyreltsin diye hemen şu icirdim. 112 yi arayıp sorayım dedim. Tedbir için. Ben de bişey olmaz diye dusunuyodum. Ama hemen en yakın hastaneye gelin dedi. Burda da doktor çamaşır suyu olsa neyse de parlatici güçlü bı kimyasal dedi. Korktum ondan. İnşallah bizimki de bişey çıkmaz
(720 puan) tarafından
Ben bu kadar kuvvetli olacağını düşünmemiştim canım bundan sonra bende tedbirimi alayım Allah şifa versin inşallah kuzuma dikkat edin canım ve son durumdan bize de haber verin
(19,483 puan) tarafından
Hala.hastanedeyiz.gozlem için. Kan tahlili röntgeni temiz geldi şükür. Emzirmek yedirip içirmek yasak bekliyoruz
(720 puan) tarafından
Ay canım şuan ne haldedir kim bilir kıyamam :(
(19,483 puan) tarafından
Şükür çıktık . Biseyi yok Allah'a şükür
0 oy
(161 puan) tarafından
Nasıl  sorumsuzluk bu tarz şeyler çocukların ulasamcagi yere koyacaksın hata senin 
(19,483 puan) tarafından
Hatanın benim olduğunu biliyorum. Hata kimde diye sormadım. Başına gelen yaşayan bilgisi olan var mı diye sordum. Deterjanlarim her zaman yuksekte çocuğumun ulaşamayacağı yerde durur. Bir anlık dalginligima gelmiş. Dikkat et kinadigin şey başına gelmesin. Çünkü kimsenin yavrusunun bunları yaşamasını istemem.
(720 puan) tarafından
Şu yorum kadar saçma sapan şey yok ya canı yanmış bir anneye nasıl bu şekilde konuşabilirsin ki. İlla bu durum evde başına gelmeyebilir. Oldu ki misafirliğe gittiniz . Herşey anlık herşey. Hangi anne çocuğunun kimyasal içmesini ister ki
(19,483 puan) tarafından
İstemem tabi ki. Ben hata kimin suçlu muyum demiyorum . Kendi kendine hata senin diyo. E kimin olacak. Benim tâbi ki. Soruya cevap yok ancak linç var
tarafından
Yorum sahibi dikkat et Allah evladıni korusun inşallah birgun böyle bir post acmazsin
(19,483 puan) tarafından
Allah'ım korusun tüm yavruları
0 oy
(1,801 puan) tarafından
Bizim de başımıza geldi temizlik yapıyordum eline almış açmaya çalışmış acamamis yere uzanmış sanirim busefer dişleriyle çekmeye çalışmış oda direk açılmış tabi ağzına ve gözüne girmişti hemen götürdüm kanına falan bakıyorlar gözlem altında tuttular sabaha kadar sonra bişey çıkmadı gönderdiler çok geçmiş olsun canm inşallah birsey yoktur 
(19,483 puan) tarafından
Size de geçmiş olsun. Çok dandik kutuları var ya. Kızım da daha küçük. 17 aylık . Emzirme de yok dediler. O sıkıntı. Nasıl oyaliycam bişey yedirip icirmeden emzirmeden. Şükür şimdi uyudu. İnşallah kolay geçer
(19,483 puan) tarafından
Size de 8 saat bişey yiyip içmeyin dediler mi
(1,801 puan) tarafından
Yok cnm öyle bişey demedi bize eğer hiç durmazsa biraz çizgi film ver az da olsa dikkatini çeker oyalanır
(19,483 puan) tarafından
Ya nasıl oyslayacagimi şaşırdım. Bı saat değil iki saat değil. Açıyorum çizgi film kaç saattir. Ağlamaya başladı yavaştan
0 oy
(10,221 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım bişey olmaz Allah'ın izniyle. Parlatıcı diğerleri kadar kimyasal içermez sanıyordum ama o daha kötuymuş :/
(19,483 puan) tarafından
Öyleymiş ☹️ sağolasın dostum
0 oy
(2,019 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım.

İçini ferah tut bir şey olmaz inş.

Bir daha da başına gelmez inş.
(19,483 puan) tarafından
Allah razı olsun dostum şükür iyi . Çıktık hastanede
(2,019 puan) tarafından
Çok şükür
Sevindim adına ❤️
(19,483 puan) tarafından
Sağol dostum ♥️
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun , inşallah hersey yolundadır.
(19,483 puan) tarafından
Allah'a şükür. Çıktık hastaneden. Gayet iyi şuan
(4,173 puan) tarafından
Gözünaydin çok sevindim
(19,483 puan) tarafından
Çok sağol dostum
0 oy
(197 puan) tarafından
Benim oglumda agzına aldı bir yudum ya yuttu ya yutmadı acı geldi çıkardı agzındakinide çok şükür bişey olmadı boğazı tahriş oldu 2 gün sesi kusık gibiydi
(19,483 puan) tarafından
Allah korumuş. Doktor çamaşır suyundan daha tehlikeli diyo.
(197 puan) tarafından
Siz çıktınız mı hastaneden nasıl kızın
(19,483 puan) tarafından
Çok şükür gayet iyi evdeyiz şimdi
(197 puan) tarafından
Çok şükür geçmiş olsun Allah bütün yavrularımızı korusun
(19,483 puan) tarafından
Amin dostum çok sağol
0 oy
(8,661 puan) tarafından
Yanlış anlama canım sadece demek istedim Allah korkutuğunu uğratmasın ama böyle kimyasal şeyleri yukar doplara koy hic bir türlü yetişemiyolar benim hep yüksek dolaplarda 
(19,483 puan) tarafından
Kız benim tüm deterjanlarim hep yukarilardadir yıllardır. Ama bugün halıyı yıkarken kullandım. Yanımda duruyordu. Sonra yerde unutup çıkmışım. Her zaman önce kullanıp masaya kaldırırdim. Bugün dalginligima geldi
(8,661 puan) tarafından
Ozaman öyleyse tm canım çok korkarım ben kimyasaldan işallah bişey olmaz eve gidersiniz hayırlısıyla çocuklar meraklı oluyo biraz
(19,483 puan) tarafından
Çok şükür geldik. Gayet iyi şuan. Ama bı anlık dalgınlık işte . Tedbir alsan da her zaman gözün açık olmak zorundasın. Allah'ım korudu
(8,661 puan) tarafından
Suçlama canım kendini bende aşağıya koydun diye dedim yoksa demem bile olabilir sende insansın hata sonuçta Allah korumuş bişey olmamış
(19,483 puan) tarafından
Çok şükür Allah'a
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Ay çok geçmiş olsun kuzucuk iyi mi 
(19,483 puan) tarafından
Çok şükür iyi dostum. Oynuyo abisiyle
(2,813 puan) tarafından
İyi masaallah Allah korusun
0 oy
(3,620 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ya şimdi nasıl elif 
(19,483 puan) tarafından
Valla doktor aynen böyle söyledi işte. Öyleymiş demek ki. Ben de sasirdim
(3,620 puan) tarafından
Şimdi nasıl peki keyfi yerinde mi
(19,483 puan) tarafından
Çok şükür gayet iyi. Dün de çok iyiydi. Hiçbir fark yoktu. Bilmiyorum sadece ağzına mı götürdü yutmadi mi bilmiyorum. Ama ağzında hafif koku vardı yani. Belki de kapağı ağzına götürdü tadı kötü olunca geri çekti hemen. Bilemiyorum
(3,620 puan) tarafından
Çok şükür ya olsun sen iyi ki tedbirli olmuşsun ne olur ne olmaz
(19,483 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(580 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun üst yorumda gördüm çıkmışsınız gözünüz aydın.tek bi an'a bakıyor maalesef ateş gibiler Allah hepimizin çocuklarını korusun 
(19,483 puan) tarafından
Evet Allah'ım korusun tüm yavruları
0 oy
(2,280 puan) tarafından
Ne durumdasınız bizde aynı problemi yaşadık 1 yaşında bebeğim içmiş ambulansı aradım geldiler hastaneye gittik 4 6 saat hatırlamıyorum hastanede kaldık mide koruyucu serum verdiler şükür bişey çıkmadı kanlarında röntgeninde falan geçmiş olsun ♡
(19,483 puan) tarafından
Aynı bizimki de şükür sonuclari  iyi geldi. Evdeyiz şimdi. Gayet iyi çok şükür Allah razı olsun ♥️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 89 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (877 puan) tarafından soruldu