0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından

Şimdi bn neneme bakıyorum diye bakıcı parasından yararlanıyorum ve bi arkadaşımın 2 çoçuğuda engelli ilk çoçuğndan evde bakım parası alıyor ama diğer çoçuğu yeni rapor çıkartmış sizde 2 ci çoçuğu içinde evde bakımdan yararlanır mı? Yani her 2 çoçuktan ayrı ayrı evde bakım parasından yararlanır mı

4 Cevaplar

+2 oy
(200 puan) tarafından
Evet canım alınıyor
-Reklam-
0 oy
(712 puan) tarafından
Bu konuda hiçbir bilgim yok ama mantıken bence yararlanır tabii ki canım ikisini de ihtiyaçları farklı sonuçta ikisine de ayrı ayrı besttir yatak örtüsüdür falan ayrı ayrı olmuyor sonuçta
0 oy
(399 puan) tarafından
Teyzemin 2 oğlu dmd kas hastası yürüyemiyor ikisininde ayrı ayrı aldı büyük oğlu geçen yıl vefat etti alabilir yani
(260 puan) tarafından
Allah sifa versin. Vefat eden oğlu kaç yaşında vefat etti tam olarak sebebi neydi kalp kasları zayıfladığı için mi yoksa ciğerinde mi sorun oldu ?
(399 puan) tarafından
25 yaşında vefat etti. Canım dmd kas erimesi vardı galiba çünkü benim erkek kardeşim de dmd kas hastası şuan 20 yaşında oda.
(83 puan) tarafından
Ayyşşşşş çok zor acı rabbim sabır versin :( arkadaşım ilk çoçuğu spinae bifi diğeride serebsal palsi
(260 puan) tarafından
Benimde bebeğim dmd daha bir yaşında :((((
(399 puan) tarafından
Ah kıyamam canım
0 oy
(78 puan) tarafından
Valla bellide olmuyor aslında benimde kızım engelli bacaklarında hareket yok yürüyemiyor bırakın yardımı fizik tedavi hakkımı zor aldım bagıra çagıra
(83 puan) tarafından
İlk çoçuğun mu
(78 puan) tarafından
Yok 3.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
8 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (795 puan) tarafından soruldu
0 oy