0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (1,057 puan) tarafından
Kızlar dün kayınvalidem anne ve babasını bana bırakıp işe gitmişti. Bende yaşlılara elımden geleni yaptım sabah öğle akşam ara öğün ve üstüne ustelık bırde aksam yemegı hazırlayıp kayınvalıdemler de geldi. Sonra ablası fln derken baya kalabalık olduk neyse yedıler ıctıler gıttıler. Bızım toplu aile grubumuz var whatsapta. 

Görümcem dört dörtlük sofra kurmuş teyzesı ananesı dedi hep bırlıkte kahvaltı yapıyorlar beni çağırmadılar. 

Kızımda grupta babaanne benı neden cagırmadınız diye seslı mesaj attık. Oda kızım sız erken kahvaltı yapıyorsunuz diye rahatsız etmek istemedik demiş (seslı)

Bende tabakları vardı bende onu götürdüm kapıya bıraktım ınerken zile bastım . Kafam acıktı hemen ındık ordan bağırıyor kızım vallahı sen dün yorulmusssundur dıye çağırmadım dedım ne dersen de ben sana küstüm kalbımı Allah buluyor gunahı sana dedi.

Istedıgını de sana kustumm dedim 

Ya ne alaka sabah kahvaltı yaptıysak öğle yine yapardık. Madem çok yoruldum mutfağı da kızın toplardı ben mıyım haksız yere küsen 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızın kaç yaşında? Eğer aklı eriyorsa kendini aile tarafından dışlanmış hissedicek(kendimden biliyorum) 

Malesef bazı insanlar kendilerini bu şekil birşey sanıyorlar
(1,057 puan) tarafından
3 yaşında ama herseyın farkında malesef
-Reklam-
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Bence haklısın bir daha kahvaltı yapardınız o da size öğle yemeği olurdu daha iyi olurdu. Ayıp etmişler gerçekten..
(1,057 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm valla
0 oy
(10,272 puan) tarafından
Resmen ayrım yapmışlar çok haklısın bence. Bidaha da en ufak hizmetimi bile esirgerim ben olsam
(1,057 puan) tarafından
Bırde bana gunah yüklüyor ne alaka ıse
0 oy
(13,598 puan) tarafından
Çok haklısın
(1,057 puan) tarafından
Haklı olmaktan ınsan yoruluyor
0 oy
(18,224 puan) tarafından
E tamam işte dün yorulduğun için bugün hazır sofra şahane olurdu :) 
(1,057 puan) tarafından
Ama beni düşünmüş guyaaa
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Gelinler neden hep dışlanıyor, hizmetçi yerine konuyor anlamıyorum
(1,057 puan) tarafından
Bende anlasam
0 oy
tarafından
Başka hizmetçi bulsunlar kendilerine 
(1,057 puan) tarafından
Aynı şeyi düşündüm
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Mesafe koyun bu durumu çok yaşadım kızınızda insanların yüzünü görmüş oldu 
(1,057 puan) tarafından
Kızım daha küçük 3 yaşında ama hiç sevmıyor babammesımı
(2,371 puan) tarafından
Hissediyor o yüzden

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 132 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busra_oyku33 (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 98 göst.
5 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulgul5555 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 145 göst.
21 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (817 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 533 göst.

410,193 soru

12,335,202 cevap

39,342 kullanıcı

Kategoriler

...