0 oy
102 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (6,940 puan) tarafından
Niyetim yılbaşında 3 günlük tatil dinlenme gibi birşey ayarlamak istiyorum okulda 2-3 gün tatil oluyo hem doğum günüm ikisi bir arada çıksın istiyorum bungalov istiyordum günlüğü çok pahalı bana uygun fiyatli hem gezelim hem balayı gibi birşey olsun çocuklarla ne kadr olur bilmiyorum ama :) sizlerden güzel fikir istiyorum kızlar 

1 cevap

0 oy
(4,671 puan) tarafından
Ankara'ya yakın yerler genelde termal otel oluyor onlarda uçuk fiyatlarda. Nevşehir filan olabilir orada butik oteller uygundu en son 
(6,940 puan) tarafından
Orası hiç aklıma gelmedi bolu geldi bı aklıma internette gecelik fiyatı 6-7 bin deyince bakmadım birde oraya bakayım teşekkür ederim canım
(4,671 puan) tarafından
Gezilecek yeri az olan yerlerde uyguna zor otel bulursun oralara gidenler turistik yerlere gidenlere göre daha az olunca fiyata pahalı oluyor
(6,940 puan) tarafından
Doğru evet eşimin işinden dolayı hiç bir tatile gitmedik bu sene zorlayarak istiyorum bakalım nasip olursa da birde Nevşehir e bakayım
(4,671 puan) tarafından
Ah o iş yerleri bizde de durum aynı inşAllah gönlüne göre olur canım çok zor oluyor
(6,940 puan) tarafından
İnşallah canım da fiyatlara bakınca bungalov daha iyi hiç olmazsa koca eve o kadar para vereceksin :D bı odaya sadece kahvaltı dahil hemen hemen aynı fiyatlar
(4,671 puan) tarafından
İnternet üzerinde ki fiyatlar öyledir büyük ihtimalle biz bi anda gidip küçük bi butik otelde kalmıştık yarı yarıya fark vardı ama yılbaşında rezervasyon olmadan riske atmamak lazım
(6,940 puan) tarafından
Yılbaşına gün yok zaten canım başka günlere baktım birde sapancaya bakayım diyorum da orası da çok uçuk fiyat ister birde Ayaş ve kızılcahamam da bungalov varmış oralar nasıl bilmiyorum
(4,671 puan) tarafından
Kızılcahamam çok pahalı ayaşı bilmiyorum ama
(6,940 puan) tarafından
Ayaş 2 geceye 9 bin de verdi daha çokta verdi seçtiğimiz eve bağlı sanırım
(4,671 puan) tarafından
Annemlere kızılcahamamda geçen senelerde günlük 7-8 bin civarı demişlerdi bu sene 10 filan vardır eahat
(6,940 puan) tarafından
Yeni bı bungalov açılmış tepe bungalov diye bir yerde oraya baktım canım da yeni olduğu için eksiği var biraz yorumlar öyle diyo fiyatı uygun diyorlar
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 364 göst.
19 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Nigar dastan (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 80 göst.
19 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Nigar dastan (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 512 göst.

411,018 soru

12,369,803 cevap

42,338 kullanıcı

Kategoriler

...