0 oy
119 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (152 puan) tarafından
İyi akşamlar herkese ben pcos hastasıyım 2. Çocuk düşünüyorum 1. Çocuguma kolay hamile kaldım 2 hafta doktora gittim Tarsus'a verdi ve adet olunca 2.ve 5.gün arası gel yumurta lar çatlamamışmı Bakacaz çatlamadıysa çatlatma iğnesi yapacaz dedi prolaktin adet olmadan önce 12 seviyesinde çıktı bitkisel olarak kuru  incir ve havuç kürünü duydum daha önceden deneyen oldu mu

4 Cevaplar

0 oy
(102 puan) tarafından
Bende 3 gebelik geçirdim ikisi düşük 1 tane kızım var hepsine kolaylıkla hamile kaldım ama kaç aydir kalamıyorum hamile bende ağır pcos var amh 16 civarı

İnsülin direnci için şeker hapi verdi doktor pholicaps verdi inositol içerikli bu ay sogan suyu denedim ama sanırım yine olmadı darlanmaya basladim
(152 puan) tarafından
Bende soğan suyı falanda denedim ama kan az geliyo bende pcos için toz takviye alıyorum bakalım Allahım isteyen hak eden herkese nasip eder inşallah
-Reklam-
0 oy
(245 puan) tarafından
Valla canım bende pkoyum . İlk çocuk dediğin gibi tek seferde klomen+çatlatma iğnesi ile oldu Elhamdülillah . Ama ikinci de baya uğraştık olmadı en son aşılama yaptık Elhamdülillah  tuttu.oda tutmasaydı direk tüp bebeğe geçecektim 
(152 puan) tarafından
Allah bağışlasın. Bakalım pazartesi ne diyecekler yumurta çatlatma iğnesi falan pahalı mı
(245 puan) tarafından
Çatlatma iğnesi en son 800 dü sanırım . Aşılama da tabi ilaç ve aşılama ücreti daha pahalı
0 oy
(104 puan) tarafından
Bu pcos çok zor ya bende aynı dertten yanayım iki üç seneden beri var bende o yüzden regl çok düzensiz ondan hamile de kalamiyorum sen kaç ayda bir regl oluyorsun canım 
(152 puan) tarafından
Valla 6 aya bile çıktı kızımda çok düzenlendi ama sonra stresli bi. Hayatım oldu o mu etkiledi naptı olmaz oldum 5gün tarlısalmkullandım pazartesi gıtcem bakalıö inşallah olumlu konuşur
(104 puan) tarafından
Bende öyleyim iki ayı geçiyor bu yüzden çok doktora gittim hep tiroid yada süt hormonu kilo deyip gönderdiler varsa böyle iyi bir bitki karışımı ben bile denerim şuan
(152 puan) tarafından
Soğan kürü ve hayıt suyu içtim bi. Araştır istersen
(104 puan) tarafından
Deneyecem canım sağol
(152 puan) tarafından
İnşallah faydası olur
(104 puan) tarafından
İnşallah:))
0 oy
(630 puan) tarafından
İlk gebeligim 11.ayda oldu evliligimin kızım 3 yaşına girecek 3 yaşına girecek Mart ayında polikistik över var bende de 2.de hemen olmaz diye doktora gittim herhangi bi doktora yani durumumu anlattım folik asit verdi o ay hamile kaldım ama adetlerim duzenliydi benim ilkinde soğan kürü falan çok şey denemiştim bunda hiç bişey yapmadım oldu 
(152 puan) tarafından
Birazda nasip işi Maşallah anneli babalı büyüsün inşallah
(630 puan) tarafından
Tabiki ve stresten uzak durmanız gerek olmuyor söyle böyle düşünmeyin rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin
(152 puan) tarafından
Amınn amin inşallah bakalım pazartesi gıdecem doktora yumurtalara bakacam çatlamışmı çatlamadıysa çatlatma iğnesi yapacam dedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 51 göst.
0 oy
3 cevap 118 göst.
+1 oy
1 cevap 31 göst.
0 oy
1 cevap 93 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Halime tonka (160 puan) tarafından soruldu

413,115 soru

12,437,802 cevap