0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (248 puan) tarafından
Kızlar yarın saat 14.35te direksiyon sınavım var ve son hakkım çok korkuyorum çok heyecanlıyım ne olur benim için dua eder misiniz bu heyecanı ve stresi üstümden atamıyorum:( ilk sınavda paralel parkta kaldırama vurdum 2 ve 3te de aynı yerde kaldırıma vururum korkusuyla her şeyi unutup kaldım :( ne olur dua eder misiniz benim için Allah gönlüme ferahlık versin 

6 Cevaplar

+1 oy
(7,076 puan) tarafından
Kuzum malesef sakin olmadıkça geçilmiyor inşallah iyi bir komisyona denk gelirsin bende ikincide geçtim ilkinde sürem az kaldı bir traktör yüzünden çok yavaş gittim komisyon süren az dedi paralelde panik yapıp aracı kaydırdım ikincide yine titreyerek girdim sinyal kalkış vs hiç hata yapmadım ama paniktim komisyon aşırı rahatlattı o sayede hatasız bitirdim sınavı 
(248 puan) tarafından
Komisyonlardan yana hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye dek sadece bu heyecanı yöntemiyorum çok korkuyorum bildiğim tüm kurtama hamlelerini unutuyorum o an o parktan bir çıksam gerisini halledeceğim ama paralelde takılıyorum işte
(7,076 puan) tarafından
Hayırlı haberler bekliyorum inşallah inşirah suresi oku hatta bende okurum sana ☺️
(248 puan) tarafından
Allah razı olsun senden okurum çok teşekkür ederim ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayyy hayırlısı ile geçersin inşallah canim
(248 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah Allah biliyor ya gönlümü çok istiyorum çok
tarafından
Rabbım gönlüne göre versin inşallah canim
(248 puan) tarafından
Amin inşallah canım ☺️
0 oy
(36 puan) tarafından
Ben iki ay önce aldım dideral kullandım resmen ayaklarım titriyordu iyi geldi bana baya kulanan var ve papatya çayı içtim geçtim 
(248 puan) tarafından
İlaç kullanmak istemiyorum açıkcası a**papatya çayını duymuştum deneyeceğim
(36 puan) tarafından
Naptin gectinmi
(248 puan) tarafından
Kaldım kısmet değilmiş canım ☺️
(36 puan) tarafından
Bir dahakine inşallah canını sıkma yaparsın
(248 puan) tarafından
Yok yok o an baya bi üzüldüm ama sonra geçti vardır bunda da bi hayır diyorum ☺️
0 oy
(6,909 puan) tarafından
Öncelikle sakin olmadıkça yapamazsın canım bende ilkinde kaldım ve haksız yere bıraktı beni  ikincide de saolsun hocalarım iyiydi korkularımı heyecanimi başlamadan hafifletti Rabbim inşallah bu sefer geçmeyi nasip etsin İnşirah suresini oku ferahlık için 
(248 puan) tarafından
Komisyonlardan hiç sıkıntı yaşamadım kendi kendime heyecan yapıyorum ☺️ Allah razı olsun okuyacağım ☺️
(6,909 puan) tarafından
İnşallah geçmişsindir canım
(248 puan) tarafından
Yok be canım kaldım çatır çatır kaldım valla ☺️
(6,909 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım yaaa valla hep diyorum Rabbim herkese tek seferde geçmeyi nasip etsin aynı şeyi bende yaşadım çok iyi anlıyorum seni
(248 puan) tarafından
Amin canım amin ☺️
0 oy
(1,567 puan) tarafından
İnşallah geçersin canım.ya Allah yardımcın.etsin
(248 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah ☺️
0 oy
(748 puan) tarafından
Canım gectinmi sınavı naptin
(248 puan) tarafından
Kaldım canım dosyayı yaktım ☺️
(748 puan) tarafından
Yaa hayırlısi olsn canm yeni dosya actirrsin vardır bundada bı hayır
(248 puan) tarafından
İlerleyen senelerde inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 123 göst.
0 oy
7 cevap 354 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde zeynepcelik (2,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 524 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 95488jhb (0 puan) tarafından soruldu

409,858 soru

12,322,470 cevap

39,000 kullanıcı

Kategoriler

...