0 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından

Merhaba kızlar 2 senelik evliyim 1 yaşında kızım eşim de bende 2. Çocuk istiyoruz hem kızım da çocukları bebekleri çok seviyor böyle çocuk fln görünce koşuyor yanlarına.misal dün AVM gitik onun yaşınada bi kız çocuğu vardı benimki koştu hızlı adımlarla bebeğe sarıldı fln çok güzeldi çok hoşuma gitti oturduğum yerde yaşıtları yok kapıya fln çıkaramiom bu yüzden her neyse çok uzun oldu.5 ayıdır ikinci çocuk düşüncemiz var ama olmuyor soğan suyu fln da içtim olmuyor acaba süt mu koruyor gebeliği ya da kadın doğuma mi gitmem gerek. Bilgisi olan yazabilir mı lütfen.cok uzun oldu hakkınızı helal edin <3

11 Cevaplar

+3 oy
(18,099 puan) tarafından
Çocuğum çocuk seviyor diye kardeş yapmak iyi cesaret :) inşallah hayırlısı ile nasip olur 
(133 puan) tarafından
Ben daha çok istiyorum:))
(18,099 puan) tarafından
Bende istek var çaba yok oğlum üç yaşında ama ikisine yetememekten korkuyorum yaş sendromlarında ömrüm tükendi kardeş kıskançlığı yaparda ayarı bozulur diye korkuyorum
-Reklam-
+1 oy
(5,528 puan) tarafından
Yaa bebeginiz daha cok kucuk degil mi ? Hemde emziriyomussunuz yani dusunsenize hamilesiniz diye emzirmeyi biraktiginizi falan. 

En az 2 yasina kadar emzirin. Bebeginiz daha cok kucuk ve size cok ihtiyaci var. 

Bilincli olarak bu kadar kucukken 2.cocugu yaparsaniz ilk cocuga buyuk haksizlik etmis olursunuz. Dogum yaptiginiz ilk aylar en cok yenidoganla ilgileneceksiniz ve buyuk ihmal olacak. 

Ayrica ne bileyim sorun bende mi benim ki 3 yasinda hala uyku sorunumuz var. Az buyuse de uyusak dinlensek diyoruz. Sizin aylariniz da gunduz cok az uyurdu gece saat basi kalkardi. Zorgunlerdi. 2 ve 3 yasta baya zor geciyo. 
(133 puan) tarafından
Çok şükür maşallah diyelim benimki evet gündüz çok fazla hiperaktiv ama gece uykusu iyi 12 de yatar Sabah 7 de kalkar ama dediğim gibi gündüz çok yaramaz koltuktan koltuğa ziblar neler neler
(5,528 puan) tarafından
Masallah iyiymis.
Ne bileyim ,uykusu,maddi-manevi ihtiyaclari. Annenin psikolojisi,cocugun gelecegi bunlar komple dusunulmeli. Ama suan 2.bi bebek olursa bu bebeginizi cok ihmal edeceksiniz.
0 oy
(29,123 puan) tarafından

Süt hormunlari etkiler tabide bebişin çok küçük daha sanki her çocuk çocuk sveer fln da bilemiyorum hakkınizda hayırlısı olsun vakti gelince Rabbim nasip eder

(133 puan) tarafından
Teşekkür ederim emzirme şeyi de ben versem bebeğim içer misal öyle meme krzi yok öyle gelip istemez ben versem alır kesem mi memeden bu hep vardı ilk zamanlardan ben versem içer öyle krizi fln yok bu normal mı
(5,528 puan) tarafından
Benim bebegiminde hic krizi olmadi. Normal bi durum.
Ama sutunuz varsa emen bebegi kesmeyin ne kadar cok faydasi var gunumuzde artik 3 yasina kadar emzirmek oneriliyo.
0 oy
(4,354 puan) tarafından
Kardeş konusunda öyle olmuyor maalesef benim oğlumda başka çocukları bebekleri seviyor ama kendi kardeşinin sürekli tepesinde
0 oy
(13,764 puan) tarafından
Yumurtlama dönemi takip ettınız mı? 

Süt koruyor laf bence bizde çok istedik anca 11 aylıkken öğrendim hamile olduğumu 

Tam 18 ay var küçüğüm yaşına girecek çok şükür arkadaş oldular sıfır kıskançlık 
0 oy
(2,270 puan) tarafından
kız maşallah senin kızın uslu demekki:)) benimde 1 yaşında kızım var, ikinci çocuk fikrini geçtim eşim bazen şakasını yapıyor o bile bana korkutucu geliyor:)) Allah isteyenlere versinn.
(133 puan) tarafından
Üslü mu ah ah koltuktan koltuğa zibliyor vidio vs. Atılsa atım üslü mu görun:))
0 oy
(5,244 puan) tarafından
Benim kızda 17 aylık bende ikinci çocuk istiyorum  ama bazen çok yorulunca vazgeçiyorum sen bir kadın doğuma git
0 oy
(2,632 puan) tarafından
O 1 yaşında bir bebek ne anlar kardeşten. Ayrıca aynı evde öyle olmuyor sonuçlar. Kızım 27 aylık hâlâ cesaretim yok, cidden bende sorun var sanırım
(133 puan) tarafından
Vallahi benim kızım gayat de anlıyor çocuk görese bi yerde drk konuşma çabasına giriyor drek yanına gidiyor sarılıyor vidio gelse de atsam:)))
0 oy
(608 puan) tarafından
Merhaba Allah gönlünüze göre versin kızım 3 yaşında 2.bebegime hamileyim bazen acaba erken mi diye düşünüyorum sizin cesaretinze maşallah diyorum:))
(71 puan) tarafından
Büyük kızım 3 yaşında, küçük kızım 1 yaşında, 1 hafta sonra da ikizlerim doğuyor hahahahah. Yorumunuzu görünce yazasım geldi, beterin beteri var merak etmeyin :)
(608 puan) tarafından
Sizi çok tebrik ediyorum başarılar diliyorum:) :D
0 oy
(3,352 puan) tarafından
Yaşın kaç bilmiyorum ama bence öyle görüp aldanma kardeş olunca kıskançlık çok olur çünkü kızın da daha ilgiye muhtaç 
(133 puan) tarafından
22 yaşındayım eşim 28
(3,352 puan) tarafından
Benimle yaşıtsın benim kızım 3 yaşında olmak üzere 2 cesaret edemem inan ki 1 yaşında daha bebek asıl zorluk bundan sonra başlıyor acele etme derim  ama tabiki senin kararın
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Yaşın kaç bence bu kadar acele etme sendromlari kötü oluyor.
(133 puan) tarafından
22 yaşındayım eşim 28

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 145 göst.
0 oy
7 cevap 289 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ruhiye (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 159 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (417 puan) tarafından soruldu
0 oy