0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (1,502 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar ya benim arada midem komple yukarı göğüs kafesimin yukarısina doğru kayıyor ve kayınca çok ağrıyor başına gelen var mı randevu aldım da az önce de oldu öyle olunca felaket ağrı oluyor 

8 Cevaplar

0 oy
(9,229 puan) tarafından
Oda ne laaaa nasıl kayıyor nasıl anlıyorsun huyunu degisik
(1,502 puan) tarafından
Valla bildiğin komple mide çıkıyor yukarı oynuyor yerinden değişik evet ‍↕️
(9,229 puan) tarafından
Kız neyi bekliyon hastaneye gitmek için ne demek yerinden oynuyor ve sen bunu nasıl hissediyorsun tövbe estağfurullah tövbe bir yaşıma daha girdim
(1,502 puan) tarafından
Valla bir yıldır böyle ve hep ihmal ettim bı gideyim bugünde böyle olunca çok değişik bişey gerçekten
-Reklam-
0 oy
(4,787 puan) tarafından
Mide nasıl yukarı kayıyor anlamadım yanma filan mı oluyor 
(4,787 puan) tarafından
Hayatımda ilk kez duydum böyle birşey cnm geçmese acile git yada genel cerrahiye
(1,502 puan) tarafından
Randevu alicam canım bir yildr böyle
(4,787 puan) tarafından
Kız bir yıldır ölümümu bekledim ne ettin :)) hastaneye gitmek icin
(4,787 puan) tarafından
Göbek düşmesini biliyormusun  cnm senin bence göbeğin düşmüş çevrende bilen biri varsa göster göbeğini benimde öyleydi eşimin teyzesi yaptı odur o birdaha olmadi
(1,502 puan) tarafından
Ya bakıyorum geçiyor bende önemsemedim aslında:)
0 oy
(336 puan) tarafından
Mümkün değil mide gazdır o dedigin
(1,502 puan) tarafından
Yok canım mide nefes alıyorum elimi atıyorum tekrar yerine geliyor
(336 puan) tarafından
Mide yukarıya çıksa ölürsün diyafram delinir
0 oy
(528 puan) tarafından
Siskinliktir canım sana öyle geliyordur 
(1,502 puan) tarafından
Yok canım eminim olduğu zaman üç dört dk sürüyor komple kayıyor elimi atıyorum nefes alıyorum tekrar yerine geliyor
0 oy
(827 puan) tarafından
Göbek kayması olabilirmi o dediğin canım bi diğer adiylada göbek düşmesi o olabilirmi acaba kalp gibi atar elini bastırınca ve çok ağrı yapar 
(1,502 puan) tarafından
Yok canım göbeğin üstü tam mide işte
(827 puan) tarafından
Tamam canım göbeğin kaymış işte midenin olduğu yere ara ara bendede olur o su toplar cok fazla ağrı yapar kayın validem aç karna ovarak yerine koyar geçer sonra bilen bi büyüğün falan varsa yapabilirler
0 oy
(3,034 puan) tarafından
O dediğin şeyi yasiyorum surekli ben kendim göbeğimi yerine getiriyorum ama.cok ağrı yapar sana nasıl dayanıyorsun özellikle açken çok kayar su toplar yerine oturmazsa hastaneye gitsen bisey yapamazlar ona canım 
(3,034 puan) tarafından
Benimde sizinki gibiydi göbek kaldıran kadin çok zorlandı midemin altına kadar gitmiş yeri su toplamış zor oturdu 1 haftada hiç ağır iş yapmadım eğilip kalkmadim hoplamak zıplamak yasaktı benim  göbeği demir havan varya onunla yerine oturttu kadin Allah razı olsun ondan
(1,502 puan) tarafından
Umayy sağol canım
(1,502 puan) tarafından
Kuzucuklarin annesi canım ağrı yaptı mı yaparken o islemi
(3,034 puan) tarafından
Yok ama baya bi uzanman lazım çünkü geç oturuyor yerine istersen özelden yaz ama demir havan varmi evde
(1,502 puan) tarafından
Yok canım evde
0 oy
(13,523 puan) tarafından
Afakanın kalkıyordur benim de yılda 2 defa olur çok üzülünce ya da stresten oluyor benim doktorlar maalesef anlamıyor göbek kayması bakan bi kadın bul 
(1,502 puan) tarafından
Bahsetiggim gibi demi canım seninde ama anlamadığım tam göğüsün yukarısına gidiyor çok kötü oluyor elimi koyup bekliyorum iniyor tekrar yerine
(13,523 puan) tarafından
Evet canım anladım ne yaşadığını
(1,502 puan) tarafından
Yaa inslh ağrı yapmaz çok sağol canim
0 oy
(81 puan) tarafından
Ben bunu agır birşey kaldırınca yaşıyorum dediğin gibi gögsüme kadar sanki bir yumru çıkıyo elimle az ** ekleyince iniyo o an nefe almakta zorlanıyorum agrıyo yani . Bende hiç doktora gitmedim ama o anı yaşayınca korkup üzün süre agır kaldırmam
(1,502 puan) tarafından
Ay tam olarak böyle acaba nedir mide mi kayıyor
(81 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum 3 4 kere yaşadım ama korkuyorum yaşayınca

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 483 göst.
0 oy
3 cevap 157 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Es25 (3,828 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 24 göst.