0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (720 puan) tarafından
Kizlar kalp çarpıntim vardi günde iki üç defa,sonra gogsumun ortasında bı ağırlık olurdu boğazıma kadar sıkan bir şey olurdu ,iki hafta önce tabi ben anca cuma gününe randevu bulmuştum ama o iki günden sonra daha da hiç çarpıntim olmadı ,yani 4-5gundur canpintim vs yok.ekg temiz dedi holter takacaz dedi 1gun üstümde kalacakmis.pazartesi takılacak fakat benim çarpıntim vs geçti ,acaba kendimce gerek yokmu diyorum .

Holter takınca sadece ogunki kalp atışlarınimi kaydediyor.birde ritim bozukluğu olanlar sizlerin ki nasıl oluyor ayda bir vs türden mi,.

4 Cevaplar

0 oy
(338 puan) tarafından
Evet 24 saatlik rutim takip edilir eforlu ritim 
(720 puan) tarafından
Acaba ben emziriyorum sıkıntı olurmu acaba cikarmi üzerimden onun endişesi varda
(338 puan) tarafından
Çıkmaz canım ama emzirmeye mani birsey değil telefon boyutunda bir batarya
-Reklam-
0 oy
(233 puan) tarafından
Bende ritim bozukluğu var canım kalbim duraklar sonra güüümmmm diye bi vurur nefesim kesilir anlık sonra düzelir panik atakta olabilirsin taktır kafanda soru kalmasın 
(720 puan) tarafından
Bendede öyle oluyor canım ilk gün durmadan oldu sonraki gün gogusumun ortasında sanki taş gibi bır şey vardı ağırlık yapan nefes alırken zorlanirdim,sonraki gün çarpıntıya devam etti ,randevu alana ladar gidene kadar bir şey yok
(233 puan) tarafından
Büyük ihtimalle piskolojik ama genede git taktır holteri bana 5kere takıldı 5incide ritim bozukluğu olduğu çıktı diğerlerinde her zaman olan şey olmamıştı çünkü hep piskolojik diyorlardı sonunda 300 ek atım çıktı yinede piskolojik ile alakalı kafama birşey takınca yada bi tartışma yaşayınca eşimle filan yorulma uykusuzluk hepsi çok etkili ama kalp doktorlarına göre o ek atımlar önemsiz ve tehlikeli değil korkma o yüzden
(720 puan) tarafından
Çok sağol canım bilgilerin icin
(233 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Benimde öyleydi doktora gittiğim gün ve akşamı ben hiçbişey yok sanıyordum ama ben fark etmeden çarpıntım olmuş ilaç kullandım bir ay kadar sonra hamilelik doğum derken ilacı kullanmam yasaktı şimdi tekrar çarpıntı hissedince geri kullanmaya başladım ne olur ne olmaz taktırın belki sizin hissetmediğiniz bir çarpıntı oluyordur ve varsa da en azından önceden tedbir alırsınız 
(720 puan) tarafından
Değilmi bu da doğru canım haklısın
(1,717 puan) tarafından
İnşallah bişeyiniz çıkmaz ama stres yapmayın bu aralar çok ben genelde stresli ve sinirli biri olduğum için daha çok çarpıntım oluyor doktor söylemişti :))
(720 puan) tarafından
Bende sinirli stresli bı insanım hele bu iki çocukla artık sinirden basım ağrır hep
(1,717 puan) tarafından
Genelde o yüzden oluyormuş
0 oy
(136 puan) tarafından
Ben çok taktım o cihazdan maalesef o taktıkları zaman içerisinde çarpıntı olmazsa hiç birşeye yaramıyor yıllarca çok çektim çarpıntı dan sonra gittikçe arttı nefes darlığı baygınlık hissi çarpıntıdan sonra halsizlik yorgunluk vs. İlk hamileligimde çarpıntı dan bayılmıştım acile girene kadar durmuştu doktorlar numara yaptığımı ağır strestendir dediler.ikinci hamileliğimde sezeryan esnasında baya zorladılar beni doktorm çok kötüydü meğerse bu carpintimin sebebi kalbimde elektrik kaçağı gibi bir kaçak sinir varmış ameliyata kötü geçince tam hortlamış doğumumun üçüncü günü kalp krizi geçirdim acile gidene kadar bu bile durmamisti doktorlar cihazları bozuldu ondan bu  kadar hızlı nabız aldıklarını sandılar sonra ekg den yakaladılar panik atak yada ritim bozukluğu olmadığını çok iyi bir hekim sayesinde o siniri yakalayıp yaktı şuan çok çok iyiyim gerçekten çok dikkat etmeniz lazım gittiğim kardiyoloji doktorlari bana ritim bozukluğu olduğumu sanıp hap vermişti o haplar beni daha da kötü hala sokuyordu uyuşuk oluyordum dusuyordum ara ara.yani demem o ki belki ritim bozukluğu değildir.
(720 puan) tarafından
Kalp kapağında hafif acilmam var canım çocukluktan beri ,kalp romatizması yani ama iki hafta boyunca şiddetli çarpıntim olmuştu ,göğüste ağrı vs ama smdi yok ,yarın gidicem takacaklar ama takmasam mi diyorum
(136 puan) tarafından
Doktora söyle taksanizda büyük ihtimalle birşey yakalamaz cihaz deyin carpintim durmuş durumda deyin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 202 göst.
3 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &BORAN& (2,965 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
18 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
25 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 146 göst.
16 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine314 (227 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,806 soru

23,711,972 cevap

312,313 kullanıcı

...