0 oy
59 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (51 puan) tarafından
5 yasindaki kizim genizetinden amelyati oldu 1 hafta önce  surekli basim agriyor diyor amelyattan itibaren artik korkuyorm birsey mi oldu acaba die.. yasayan var mi acaba kac gun surer basagrisi

3 Cevaplar

0 oy
(28 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun bı doktora götürün neden ağrı olabilir ki acaba Canım benim yegenimde olacak bı hafta sonra süreç nasıl ilerliyor 
(51 puan) tarafından
Ameliyat rahat gecti cok iyiydi.. aynigun yaburcu olunuyor  3 saat birsey yemiyor icmiyor sonrasinda tabcu ediyorlar sıkıntı yoksa
(28 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun inşallah yegeniminde güzel geçer
-Reklam-
0 oy
(5,084 puan) tarafından
Benim de yeğenim oldu cnm oda 4 gün boyunca baş ağrısı oldu bide birşey yiyemiyordu ağrısı filan oluyordu ama maşallah geniz eti amilyatindan sonra çok iyi oldu yeğenimin artık ağrısı kulağına vurmuştu  ameliyat şarttı 
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsM benim oğlum 1 ay önce geniz eti bademcik ve kulak içi çizilmesi ameliyakı oldu 

Sadece yemek yiyemedi, arada kulağı açıyordu

Ama hiç başım ağrıyor demedi. Benim oğlumda tam 5 yaşında oldu, ama her çocuk farklıdır bizimki 10. Günde tam anlamıyla iyileşmişti, siz kontrole gitmediniz mi canım?

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 25 göst.
11 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem_A (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
0 oy
11 cevap 314 göst.
0 oy
2 cevap 87 göst.
9 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu

408,049 soru

12,252,846 cevap

37,173 kullanıcı

...