0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından
Kızlar kaynanamla aynı şehirde yaşıyoruz eltim farklı şehirde ama o kadar uzakta değil neyse yarın kaynanama geliyomş kaynanam geliyo diye beni de çagırdı ama ben gitmek istemiyorum bi güne bi gün buraya geldiğinde hadi şu kızın evine de gideyim diye hiç gelmedi ve eşimle onların yaşadıgı şehre düğüne gitmiştik eşimin abisi eve davet etmesine rağmen o gelin demedi dügün çıkışı eşini alıp hızla bizden uzaklaştırıp evine gitti böyle birisinin ayagına tekrar gitmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım 

5 Cevaplar

0 oy
(209 puan) tarafından
Sen onun değil kaynananın evine gidiyorsun. Ayrıca fırsat bu fırsat kız süslen püslen git gül eğlen tadını çıkar. Sana bir garezi varsa varlığından huzursuz olur zaten daha ne :)) 
(253 puan) tarafından
Varlığıyla o beni huzursuz ediyo ki surat beş karış sürekli yüksek sesle bagrınır gibi konuşuyo üstünlük taslamaya çalışıyo çok rahatsız edici hareketleri var kızıma bağırır bagırır davranıyo
(209 puan) tarafından
Ayy büyük eltimle anne kız gibiyiz. Benim de diğer elti bana çok bileniyor. Bende inadına onun olduğu yerlere gidip en fiyakalı elbisemi giyip kahkahamı basıp onunla yüz göz olmadan onu çatlatmış oluyorum
-Reklam-
0 oy
(7 puan) tarafından
Bizdede benzer sıkntilar oluyo hatta benim eltimler evlerine yani bisy aldklrnda cagrir sadece biz 3 kere gitmek icin niyet ettik bizi kabul etmedilr musait deglz diye bizede cok gelmezler oyle munasip bir dille programn oldgnu soyle o gun ben oyle yapardm
(253 puan) tarafından
Eşim de var ama sürekli bakarız diyip duruyo gıdıcez veya gitmicez demiyo ama gram istemiyorum ya
(7 puan) tarafından
Anlayabiliyorum gitmek istememeni ya esinin hatrina gitceksn ya bsy uydrcaksn gitmceksn ben jep esimn hatra yaptm bu zamana kdr ama bi sure sonra kendimden ödün verdgmi farkettm artk kmse icn bsy yapmyorum
0 oy
(3,734 puan) tarafından
Şahsen gitmezdim, evine davet etmemiş senin evine ayak basmamis. Kalkıp hosgeldine mi gideceksin. Ne kadar kayınvalide evi de olsa gidip onun bir taraflarini kaldirmazdim. 
0 oy
(19 puan) tarafından
Boşver Hastayım de bişey de Yat Gitme Ben olsam gitmem ne gitcem onun ayağına O benim ayağıma gelsin.
0 oy
(105 puan) tarafından
Annecim işim var daha müsait bir günde görüşmek isterim kendisiyle de gitme

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 76 göst.
0 oy
8 cevap 256 göst.
+1 oy
4 cevap 189 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ikraybukem.23 (204 puan) tarafından soruldu
0 oy