0 oy
316 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,454 puan) tarafından

Kızlar biliyorsunuz meme kanseriym. Çok şükür başka yerimde yok. Kemoterapi de işe yaramış göğsümdeki ve koltuk altimdaki küçülmüş. Pazartesi doktoru arayacagm salı gidip ameliyat günü alacagm. Bu hafta olmazsam en geç öbür haftaya ameliyat olurm. 2 5 yaşında Bi kızım var. Sol göğsüm alinacak. Lenflermde kaç tane alinacak bilmiyorum. İnşallah hiç alınmaz ya da az alınır. Zaten 2 3 gün hastanede yatarm. Yanımda annem kalır. Eşim kaynanam ile kızıma bakar. Ameliyattan sonra kaynanam da kalmayı düşünüyorum. Ama hastaneden çıkınca direk eve mi gelirm kaynanam a mi oba karar vermedm. Şimdi diyeceksiniz neden annen değil kaynanan. Annemgilin evi küçük. Kardeşm var liseye giden. Babam abim çalışıyor. Ben orda kalsam eşim zten kalmaz. Kızımda asla orda durmuyor. Hep bana düşüyor. Ben bu süreçte ne onu kucağıma alabilirm ne onunla uyuyabilirm. Kendimi kaç günde toparlarm bilmiyorum. Annemde bana mı baksn kizima mi yoksa başındaki 3 erkeğe mi.. zaten doğumdan sonra da 2 ay kalmıştım kaynanam da. Bu seferde kalirm 2 3 ay. Çünkü ameliyattan sonra bide 28 gun boyunca her gün ışına gidecegm. Kaynanamgilde kimse yok Bi kayın babam var. Evleri müstakil. Kayın babam da eli boldr alır gelir. Yemeyi icmeyi severler. Kızımda zaten onları sever. Ben ords yemek bile yapmadm hiç hep kaynanam yapar. Kayın babamda iyi adamdr Bi lafını duymadm ki adam benden daha şu bile istemez  :)) esimde bugün dedi kaynanama ameliyattan sonra sizde kalacagz diye.  Gorumcem hemen niye dio :)) kesin onlar dedikodumu yapmıştır anasında kalsn flan diyede.  Yapacak bizey yok mecbur orda kalacagm. Zaten kemoterapi alırken benim kaynanama Bi yükm olmadi. Siz olsanız böyle durumda nerde kalırsınız?

10 Cevaplar

0 oy
(734 puan) tarafından
Kendi evin çok daha rahat olur kaynananı çağır o kalsın sende. Allah şafi adıyla şifa versin inşallah canım ❤️ 
(1,454 puan) tarafından
Uzun süreli kalamaz ki sonuçta ev biti var yemek bekleyn temizlik bekleyen. Bizim oraya gitmemiz daha mantıklı
(734 puan) tarafından
Rahat ederim diyorsan kalın canım sen bilirsin en iyisini
-Reklam-
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Tabiki kayinvalidemde
0 oy
(2,544 puan) tarafından
Ilk bir hafta kendimde kalmasini isterdim. Sonra toparlanamazsam kayinvalidemde kalmak daha mantikli bana göre. 
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Bu durumda kayınvaliden de kalman daha iyi olacak canım hem eşin de birlikte olursunuz  çok geçmiş olsun 
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Neresi senin için rahatsa sen orda kal eşinle kaynananla konuş ona göre de karar ver kimseye de bakma takma kafana kayınbabam iyi diyorsun o da sorun olmaz o zaman kendi evin tabi en rahatı ama kaynanan sende çok kalmaz onun evi iyi olur bence 
0 oy
(1,731 puan) tarafından
Kaynanamda kalırım, nerde rahatsam nerede iyi bakiliyorsam orada kalırım önemli olan senin toparlanman ve iyileşmen çünkü.
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Kendi ağzınla vermissin canım zaten cevabi
0 oy
(10,221 puan) tarafından
Valla canım sana yük olduğunu hissettirmeyp guzelce ilgilenecekse kaynananda kal. Zaten doğumda kalmıssn bilirsin nasıl davranp bakıp bakmayacağını. En azından kızın da eşin de yanında olur. Görümcen varmış o da ilgilenir kızınla.. 

ben geçen ay hastalandım ateş baş ağrısı boğaz derken yataktan cıkıp çocuklara bakamıyordum, hemen kayınvalidemi çağırdk geldi. Sağolsun 2 gün kaldı iyi edip gitti beni. Annem de yakın ama onun da başında dediğin gibi 2 erkek, babam kardeşim var. Kayınvalidemin gelmesi dha rahat oldu benim için
0 oy
(4,253 puan) tarafından

Kendi evinde daha rahat edersin ama yemek yapacak toparlayip edecek kisi kaynanan. Senin duzeninde yapabilir mi bilmiyorum. Onun acisindanda o kendi evinde rahat eder diye dusunuyorum. Eger ikisi de senin icin sikinti degilse bence kaynananda kal.

Bu arada cok cok cok gecmis olsun <3
0 oy
(170 puan) tarafından
Kim ne derse desin bu imkanlarda bu şartlarda kaynanamda kalırdım net 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 356 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 552 göst.
23 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kubra2310 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy