0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından
Bana inanın acıyın vs. Demiyorum ama sanki benim yanıbaşında gibi kesin ve emin olarak konuşuyorsunuz 

Belki ben kendimi ifade edemiyorum tam 

Ama son durum bu 

EŞİNİN AİLESİ GAZİANTEP TE CENAZE HATAYDA OLACAK HERKES ORAYA GİDECEK BİZ İLK POSTU AÇTIĞIM DA ANTEPE DİYE DÜŞÜNDÜK ONDAN ÖYLE YAZDIM SONRA EŞİM DEDİ İKİ KERE GİT GEL OLMASIN HATAYA GİDELİM DİREKT

ANNEMİN EVLİLİĞİNİ ONAYLANIYORUM ADAMI DA SEVMİYORUM AMA BEBEĞİ BIRAKACAK KİMSEM YOK BEN TATİLE GİTMİYORUM KEYFİ BİRŞEY DEĞİL EŞİMİ İLK DEFA AĞLARKEN GÖRDÜM KARDEŞ ACISI TEK BİRAKAMAM YALOVA HAYAT ARASI 20 SAAT NE BEBEĞİM RAHAT DURUE AYRICA CENAZE EVİ OLACAK YEMESİ BAKIMI ÇOK HENGAMELİ VE KALABALIK ORTAM OLACAK HEMDE EŞİMİ YANLIZ BİRAKAMAM BU ACI GÜNÜNDE O YÜZDEN MECBURUM BIRAKMAYA 

YALAN DOLAN VS. YERİNE TOPLAŞALIP DUA ETSEK DAHA İYİ OLMAZ MI SİZDEN ALLAH RIZASI İÇİN DUA BEKLİYORUM HEPSİ BU ALLAHA EMANET OLUN

4 Cevaplar

+2 oy
(879 puan) tarafından
1.si cenaze Gürcistan'da.

2.si cenaze otopsi olmadan aileye teslim edilmiyor .

3.sü aileye teslim edilebilmesi için ailenin başvuru yapıp, tüm masrafları karşılayıp ailenin gidip cenazeyi kendisi alması gerekiyor .

4.ye gelecek olursak bu saydıklarım 1 haftayı buluyor. Olay daha sabah 9da oldu. Nasıl bu kadar çabuk alabildiniz cenazeyi? 
(3,487 puan) tarafından
Canım post sahibi annesinin eşinin yanında kardeşinin güvende olmadığını paylaşmıştı bak postuna ama hiç bir şey yapmadı yaptıysa da görmedik yalan söylüyor diyorlar. Şimdi de kaynı vefat etmiş doğruysa Allah rahmet eylesin ama inanmıyorlar. Ve üvey babanın kardeşine zarar verdiğini düşündüğü halde çocuğunu onlarda bırakıp cenazeye gitmeyi düşünüyormuş. Benim gördüklerim buu
tarafından
Postlara baktim da anladim canim
Rabbim bilir dogrusuu tabiiki .ama eger yalansa ne gerek var bu kadar yalanlara ?
Cok garip kadinlar var hayatta
(540 puan) tarafından
Vallahi doğru şuan otohradayiz abla
tarafından
Kiz ben ablamiyim 19 yqsim var 3 yas kucugum senden sjsj
(540 puan) tarafından
Aaaa şaşırdım vallahi en küçük 20-21 yaş aralığı sanıyordum
-Reklam-
+2 oy
(397 puan) tarafından
Başınız sağ olsun canım. neden dedektif gibi araştırıyor buradakiler anlamıyorum baş sağlığı dileyin dua edin yeter ne istiyorsunuz kadından
(879 puan) tarafından
Senaryo üzerine senaryo yazdığı için olabilir mi?
tarafından
Valla aynı şeyi bende düşündüm biliyomusun bide kendileri yalan olduğuna o kadar inanmiski diğer yorumların altinada onun yalancı olduğunu yaziyolar sanki herkes doğrucu davut oldu bı bu kadın yalancı burda
(397 puan) tarafından
Dp doğru yada yanlış baş sağlığı dileyin geçin
(879 puan) tarafından
Ben doğrucu davutum evet ve bu zamana kadar yalan söylediğimi bile hatırlamıyorum Allah'ta nasip etmesin. İnsanların duyguları ile oynamaya ne gerek var ?
(397 puan) tarafından
Annee anlamıyorum yalan olsa ellerine ne geçecek doğru olsa ellerine ne geçecek bilmiyorum
tarafından
Şimdi buna kim ne kadar üzüldü ki birinin duygularıyla oynamış oldu ?
Senin doğrucu davut olduğuna da ben inanmıyorum ama yapıcak birşey varmı yok bu olayda aynı öyle işte
tarafından
Doga inan bende anlamış değilim herkes neye inanmak istiyorsa ona inansın
(879 puan) tarafından
Seni bilmem canım ama benim için her ölüm acıdır . Hassas bir insanım ki en ufak olayda günlerde ağlar namazlarımda dua ederim. O yüzden insanların duygularıyla oynanmasından nefret ediyorum.
tarafından
Seni anlıyorum ama ya doğruysa
(879 puan) tarafından
Doğru olma ihtimali tamamen 0 çünkü işleyişi biliyorum . Olay bugün sabah 9 da oldu. Cenazeyi alabilmeleri için orada otopsi olması gerekiyor. Daha sonra aile dilekçe verip cenazeyi istemesi gerekiyor. Dilekçe onaylanınca uçak/araç masraflarını karşılayıp gidip cenazeyi almaları gerekiyor ki bu süreç 1 haftayı buluyor ama cenaze yarın .
tarafından
Doğru evde doğal olumlerde bile süre iki günü bulabiliyo fakat zaten resim aticak mis oradan anlayabiliriz doğruyu yalanı
(879 puan) tarafından
Doğru da olabilir ama güzel bir açıklama yapamıyor ki hep eksik bilgi daha süreçten bir haberler
(5,853 puan) tarafından
Doğa haklı . Çok detaylı bilmem ve ilk defa bunu dike geitirirn burda bnm abimi bioe 3 gün beklettiler maalesef morgta kolay kolay olmuyor bu işleyiş
(540 puan) tarafından
Ben cenzaesen de atacağım görsel o zaman çok pişman olacaksınız bu kadar emin konusmalarinjza
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin o zman sende cenazeden bir resim paylaşırsın herkes inanır bu kadar basit yani
(540 puan) tarafından
Öyle yapayım o gün de dua toplarım sayılı
0 oy
(622 puan) tarafından
Doğrudur yanlıştır Allah bilir. Velev ki doğru eşin kardeşine sen eşine üzülüyorsun haklı olarak ama kaza değil hastalık değil kimsenin canını yaktı mı bilinmez Ameli kadar rahmet görsün. 

Şu postları da hemen kapatmayın bildirim gelmiş göremedim.
(540 puan) tarafından
Biz onu çok uyardık ya ölüm ya hapis sonu diye keşke halise girseyid
(879 puan) tarafından
Haber doğru ama kaynı olduğu yalan .
(622 puan) tarafından
Banada pek inandırıcı gelmedi ama böyle durumlarda açığı arayıp söylemek bana o kişiye istediği kaosu vermek gibi geliyo bazen inanmasam da he he deyip geçiyorum sadece post sahibi için demiyorum
(879 puan) tarafından
Sadece bu değil ki . Bu kaçıncı yalanı . Kadın resmen hayalperest
(540 puan) tarafından
Abla cenazeden fotoğraf atarım ne diyim ki Allah'a havale ediyorum bu kadar açıklamaya rağmen yaz bana Instagram sebnem_sever77

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 776 göst.
25 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 94 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde BekleyenAnnesi (802 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 26 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde noluyokk (304 puan) tarafından soruldu
+7 oy
8 cevap 381 göst.