0 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (324 puan) tarafından
Kızlar kalkıp bebegi emziremiyorum çok ağrım var normal mi bugün 5. Günüm dik yürüyemiyorum daha 

10 Cevaplar

0 oy
(4,230 puan) tarafından
Herkes bir olmaz canım. Ama genel olarak cevap verecek olursam gayet normal. Ama dik yürüyemiyorum diye de salma. Zorla kendini. Ne kadar hareket o kadar hızlı iyileşir yaran. Geçmiş olsun sağlıkla büyüt yavrunu
-Reklam-
0 oy
(295 puan) tarafından
Dik yürüyemiyorum diye salma kendini. Ağrının olması normal 2 sezeryan doğum yaptım çok erken toparlanmış biri olarak söylüyorum sadece emzirmeden emzidmeye otur. Ne kadar çok hareket edersen o kadar çabuk toparlarsın.
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Bol bol yürü agrım var dıye yatarsan bır ayı bulur ağrının geçmesı agır kaldırma kendını zorlama ama ayakta ol salma ay agrıyor yatayım deme hareket ettikçe azaldıgını göreceksin dur dik bırsey olmaz korkma agrılardan ameliyat sonuçta ağrıyacak tabi ki yatarsan süreç uzar canım geçmiş olsun
0 oy
(103 puan) tarafından
Canım dikiş yerini zorlamadan bol bol oturup kalk. Ayakta dur. İlk sezeryanım spinal olmuştu ağrı olmadı hiç. İkincisi genel anestezi ile olmuştu. Onda ağrım oldu ne kadar ayakta dursam da. Sen bol bol kendini yormadan hareket etmeye bak. Genel mi yoksa spinal mi oldu sezeryanın. Yaşınız uzun hayırlı olsun. Gözün aydın bu arada
0 oy
(2,019 puan) tarafından
Benim bugün 11. Gün

Kendini zorlayıp dik yürümen lazım bende ilk 3 Gün öyleydim ondan sonra kendimi zorladım ne kadar yürürsen o kadar iyi olursun.

Ben 5. Gün bebeğimi başka bir ilçe hastane götürdüm bol bol yürüdüğüm için daha da iyi oldum.

1 hafta sürmedi yatak kullanmam. Uzanmam.

Halen sezeryan yerim çok ağrıyor özellikle akşamları yoruluyorum ama öyle böyle geçer inş.
0 oy
(12,533 puan) tarafından

Kız kalk dobarlan ben 5. Günde oğlumu puset elimde tek başıma kontrolüne götürdüm doktor bile dediki kimde yok mu senmi getirsin arkama baktı :) sonra ordan üst kata çıktım kendi kadın doğum doktoruma pansumanımı yaptırdım eve geldim

0 oy
(2,577 puan) tarafından
Benimde boyleydi 1 hafta 10 gun cok agrim oldu sonra yavas yavas azaldi
0 oy
(291 puan) tarafından
Benim de uzun sürmüştü ağrısı. Ben dikiş yeri acır diye karnıma bir şey sarmadım ama saranlar daha rahat yürüyormuş duydum. Böyle bi yazmayla sıkmadan, sadece karnını toparlayacak şekilde sararsan daha rahat yürürsün. 
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Sezaryene göre degisir. İlkinde 15 gün yatalak gibiydim. Tuvalete bile zor gittim. İkincide 4. Gün bebeğim sarilik oldugu için gece hastaneye gittik 14 kilo olan oğlumun bebek arabasini surdum.5 saat hastanede hem yürüdüm hem kafesinde oturdum. Kötüysen dinlen hiç psikolojini bozma. İlkinde ben aylarca bebegin gazını çıkaramadım benim karnım çok açıyordu. İkincide doğum yaptığımın gecesinde bebeğe bakıp  hastanede tek basima geziyordum
0 oy
(909 puan) tarafından
Hareket berekettir yürüdükçe hareket ettikçe iyi olacaksınız ağrıyor diye yatıp kalırsanız geçmez hareketlenin yaraya kan akışı hızlansın daha çabuk iyileşsin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 171 göst.
30 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 49 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,716 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
0 oy
5 cevap 400 göst.
17 Aralık 2019 Diğer kategorisinde admin (163,657 puan) tarafından soruldu