Meraba canlar sorunum şu artik eşim beni çok sinir etmeye başladı daha beş ay önce doğum yaptım ve biraz kilom kaldı hayliyle ve birazcık yemeği azaltsam sütüm hemen etkileniyor zaten zar zor yetiyor bebeğime biraz az yeyince iyice azalıyor eşimde takmış benim kiloma bugün bana şuna bak heryerin sallanıyor dedi ve ben çok kırıldım okadar çok kilolu deyilim 77kiloyum boyunda 1,65 zaten 73 le hamile kaldım ilk hamileliğimde çok kilo aldım ve veremedim bi türlü ilk gebeligimde 62le gebe kalmıştım 78le doğum yaptım allahtan ikinci gebeligimde sadece 9kilo aldın ama bu iki gebelik arasında iki kere bebegin kalbi durdugu icin kurtaj oldum birde ameliyat oldum yani anliyacaniz cok yiprandim bütün bunlara rağmen bile kiloma laf ediyor sanki kendisi çok zayifmis gibi ve ben artık çok bunaldim bu durumdan daha bebeğim çok küçük ve bana ihtiyacı var ama eşim sürekli psikolojik baskı yapıyo ve ben artik cok bunaldim beni beyenmiyomusun dediğimde sen herhalinle güzelsin diyo madem öyle niye böyle yapıyo