0 oy
362 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
En ufak birseyde bağırır çağırır bana.  Markete gittik 2 gün önce hadi hadi demeye başladı neyse sustum. Nereye gitsek hadi hadi der. Bana dedi fazla bisey alma para yok neyse tmm dedim. Kaynima borç vermiş bu. Kaynimda geri vermiş. Bu diyor ihtiyacım yoktu niye attın bilmem ne. Dünde geldi bana sarılmaya çalışıyor bırak dedim. Bende 2 gündür surat yaptım.  Kendisi en ufak şey küfür hakaret ben surat yapınca suçlu olurum. Bana gelince para kısıtlı millete gelince var . Moralim bozuk ağlıyorum napmam gerekir 

9 Cevaplar

+1 oy
(577 puan) tarafından
Buradaki esas sorun para mı sence? 
tarafından
Değil genel anlattım kendisi hep haklı sıkıldım soğudum
-Reklam-
0 oy
(398 puan) tarafından
Ben de yalnız çıkınca rahat alışveriş yaparım eşim sıkılıyor çok kararsızsın diyor 
0 oy
tarafından
Esim de ayni hadi hadi der..ilk zamanlar uzulurdum ..sonra konuştuk hani niye böyle falan ..aceleci oldugunu soyledi ..bende artik biliyorum onunla gittigim yerleri
tarafından
Sadece bu olsaydı ben sadece bir kadini yazdim
0 oy
(5,623 puan) tarafından
Kuzum ben hep derim evliliğin birinci kuralı sevgi saygı onlar biti mi hepsi birbirine giriyor 

Her iki insanda birbirine muhtaç erkek çalışır kadın daha fazlası çalışır ev iş güç yemek çocuk vs yani şunu her iki tarafta çözmesi lazım bir ömür beraber geçireceksiniz biri ilede Altan almadı lazım her konunun sakince konuşulup çözülmesi lazım 
tarafından
Aynen öyle kadınlarda evde çalışıyor maalesef fedakarlık
(5,623 puan) tarafından
Tabikide bir kadının her daim işi daha zor erkekler maaş alıp izin günleri var en azından
0 oy
(149 puan) tarafından
Vallahi hiç kusura bakmasın ya kardeşine artistlik yapmayacak para konusunda ya da seni sık boğaz etmeyecek marketten aldıkların senin kişisel eşyaların olmuyor sonuçta beraber tüketiyorsunuz.kufur eden erkekten de nefret ederim bu arada ya Allah kolaylık versin. Sen alttan alma ki anlasın hatasını haksız da olsam üstte çıkarım her zaman erkekler şımartmaya  gelmez bence
tarafından
Aynen sanki bi tek ben yiyorum hayret bisey
0 oy
(448 puan) tarafından
Sürekli hadi hadi diyor bir yere bir şeye bakmaya girsem hadi demese bile hareketleriyle bakışlarıyla hadi diyor mesela benimle mağazaya gelmiyor kapıda bekliyor. Erkeklerin çoğu böyle ben bazen alışverişe kendim gidiyorum rahat rahat ne alacaksam alıyorum arayıp gel beni al diyorum
tarafından
En iyisi bence
0 oy
(630 puan) tarafından
İki taraf olarak karşılıklı duygularınızı söyleseniz daha iyi. Bu şekilde tepki gösterince uzarda uzar. Siz içinize attıkça herşey gözünüze  daha da batar.

Alışveriş konusunda da çoğu erkek hadi hadicidir. Bir dahakine tek gitmeyi teklif edin. 
tarafından
Çok haklısın ne diyin bacim
0 oy
(642 puan) tarafından
Sen haklısın..colugun cocugun rızkını bide tek maassınız..  bi zahmet alan kaynın ödesin...Esin olacak o adamda sana para yok diye baskı yapmasın!!!kaynından parasını alıp sana versin
0 oy
(1,428 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum....

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 446 göst.
0 oy
4 cevap 107 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
50 cevap 1,331 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Doubletrouble (86 puan) tarafından soruldu