0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar sizce pik mi genelde öğlen 1 gibi yapardım bugün evde değildim saat 3 TE anca yapabildim 

image

5 Cevaplar

+1 oy
(3,802 puan) tarafından

Kurumadan falan anlamam ama alttaki pozitif gibi canım. Merak ettim kız testler ne kadar :)

tarafından
Kuzum 32 + 2 erken gebelik testi 400 TL idi trendyolda evet bugün ikisi hemen hemen aynı koyulukta inşallah olur geçen ay kimyasal oldu klomenle hamile kalmıştım yumurtlamam zor oluyor sanırım çünkü geç hamile kalıyorum bunları denemek istedim bu ay bakalim nasıl olacak
(3,802 puan) tarafından
İnşallah doğrudur canım Rabbimgönlüne göre versin ❤️❤️
tarafından
İnşallah cnm çok sağol
-Reklam-
+1 oy
(6,086 puan) tarafından
Evet bugün pik noktada ama stres yapma olur mu stres çok etkiliyor 
tarafından
İnşallah cnm yapmamaya çalışıyorum aslında dua et lütfen teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın 
0 oy
(448 puan) tarafından
Pik degıl canım Max cızgısı daha koyu yumurta Lama olunca  yunurtalama cızgısı Max çizgisinden  daha koyu olur  ama en fazla 2  günü var  
(448 puan) tarafından
Sende pko mu var bıde hep duzensız gıtmıs
tarafından
Oğluma hamile kalmadan önce pco vardı hiç regl olmazdım hep adet söktürücü kullanırdım 3 sene sonra oğlum oldu kendiliğinden doktor nasıl hamile kalmışsın dedi oğlum doğduktan sonra her ay düzenli regl olmaya başladım hemen hemen günü gününe son 1 senedir usg muayenesjne giriyorum birkaç farklı doktora sordum hatta pco vardı diye şuan ne tahlilerde nede görünürde pko yok dediler bende anlamadım şuan reglim düzenli ama
tarafından
En azından koyulaşma var ama yani degilmi ikisi aynı koyulukta takibini yapmaua devam edeceğim bakalım ne olcak
0 oy
(3,107 puan) tarafından
Bugünü değerlendir pik gibi ama yarın da testte devam et
tarafından
Edecem canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 239 göst.
19 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 716 göst.
14 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 47 göst.
0 oy
4 cevap 195 göst.
14 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bi garip kul (25 puan) tarafından soruldu

410,943 soru

12,366,414 cevap

42,058 kullanıcı

Kategoriler

...