Merhaba hanımlar,köy yerinde yaşıyoruz kızım 4 buçuk yaşında ve anaokulu için köy okuluna gidiyor.Okul başladığından beri bir sıkıntı yok dedi öğretmeni fakat son 2 aydır ağlamasıyla uğraşıyorum dedi geçen hafta. İki arkadasinin daha iyi anlaşmasını kıskanıyormuş köşeye geçip üzülüyormuş beni aralarına almiyorlar diyormus ve arkadaslari kızımın elinden oyuncağı cekip alınca ağlamaya başlıyormus,öğretmen etkinlik yapamıyorum kizinla diyor ama etkinliklerde nasıl katılıyor mu diye soruyorum çok iyi diyor.Al çocuğunu bizi bozuyor diyor otoriter olup duzeni sağlasanız diyorum bana işimi ogretiyorsun diyor.Bazi okul dışı konular için tartıştık örneğin ben okula gidince başka velinin arkasından konuşuyor başka bir Veli çocuğunu almaya gidince benim hakkımda konuşuyor ama yüzümüze gülüyor soruyorum neden böyle olduğunu inkar ediyor artık bende şaşırdım ne yapacağımi.Cocuklarla akranıymış gibi zıtlaşıyor sürekli,benimkine ağlıyor diyor diğerime şımarık diyor ötekine yırtıcı diyor baktığı çocuk sayısı da
4- 5 çocuk anca,güzel guzel otursunlar istiyor.Cocugu okula yollama dediği halde yolladığım için de bizi milli eğitime şikayet edecekmis, boşanmış bir bayan olduğu için ben kızıma,öğretmeninle samimi olma diyormuşum -ki asla böyle bir şey demem.Gecen gün de kızımın arkadaşı annesine gelip " öğretmenim sana senin annen de bir tuhaf dedi elini sallayıp deli hareketi yaptı" dedi.Yani hiç problemi olmayan kişiye bile bir şey söylüyor sonra da ben tekim burda kimse bana bişey yapmasın diyor ben çok korkuyorum bu köy yamyam gibi diyor hemde arkamizdan konuşup duruyor.Kizima soruyorum ağladın mı bugün diye hayır diyor arkadaşına soruyorum kızım ağladımi diye ben ağlama sesi duymadım diyor ogretmsn bahane üretiyor gibime geldi.Ben sizin cocugunuza İstanbul'daki verilen eğitimi veriyorum diyor herhalde bizim çocuğumuz buna layık değil.Ben bakıcı değilim öğretmenim diyor,bende en son dayanamayıp "ben sana çocuğum sıçınca götünü sil mi dedim" dedim.Daha anlatmadığım neler var. Çocuğu okula göndersem mi gondermesem mi çok arada kaldım, eşim gönder o söylensin dursun diyor. Siz olsaniz napardiniz?