0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (4,063 puan) tarafından

Kiwi halı yıkama makinesi almayı düşünüyorum hanımlar kullanan var mı memnun musunuz? Bir de halı yıkanınca bir here asmamız gerekiyor mu eğer öyleyse asacak yerim yok 

Güzel yıkıyorsa artık halıları yıkamaya vermeyiz oradan kâr ederiz :D  koltuk ve cam siliyor olması da cabası  Almak istediğim ürün de bu

image

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Koltuklar için mukemmel halı yikamadim henüz kullandığım kadarıyla tavsiye ederim o fiyata o performans fazla
(4,063 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
tarafından
Rica ederim camlarda da denedim leke filan birakmiyo ama bana pek pratik gelmedi PVC kısımlar için mecburen bez su vs gerekiyor bezi çıkardıktan sonra da bu makinayı deterjanı vs doldurup ekstra teferruatla uğraşmam şahsen ama bu kişisel bı tercih tabi. Güle güle kullan
-Reklam-
0 oy
(19,483 puan) tarafından

image

bende bu model var. Bu bile çok işimi goruyo. Ben alırken senin bu modelden olsaydı onu alırdım . Bence almalisin
(4,063 puan) tarafından
Bunun başlığı küçük ve cam silme özelliği yok sanırım
(19,483 puan) tarafından
Aynen . Asıl bu koltuk yıkama için bence ama almış bulundum
(4,063 puan) tarafından
Teşekkürler ♥️
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Çok güzel canım ben hasta olmama rağmen öyle bir iştah verdi ki hemen üç halı puf iki tekli berjer yatak başlığımı yıkadım. Bu günlerde de bı hali iki koltuk yikicam hastayım diye gözüm yemiyor çünkü güç kuvvet istiyor ama tertemiz yapıyor kesinlikle tavsiye ederim. Halıya çay mı döküldü direk makineyi getir çayı olduğu gibi içine çekiyo. Bende senin gibi halı yıkamaya vermem kâr ederim diye düşündüm. İşime de yaradı açıkçası. Mesela biri haber veriyo yarın oturmaya gelcem diye o dakika yıkamaya veremezsin ama halı yikama makinesiyle yikayabilirsin.
(4,063 puan) tarafından
Peki halıyı yıkayınca kuruması için bir yere asmam gerekiyor mu böyle bir yerim yok kuruması nasıl oluyor
(1,292 puan) tarafından
Valla canım asilsa güzel olur ama benimde asacak yerim yok akşam yatmadan yıkıyorum sabaha kurumuş oluyor
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Ben bundan kullanıyorum yıkayınca halıyı asıyorum hava alsın diye ama sen olduğu yerde bırakıp bir kaç saat kimseyi sütüne bastırmasanda olur sonuçta su sıkıyorsun illa bir ıslaklık oluyor
(4,063 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
0 oy
(540 puan) tarafından
Bende kiwinin farklı modelini aldım 

Gayet memnunum 
(4,063 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
0 oy
(30 puan) tarafından
Bende var memnunum baya gıı. İstiyor yoruyor ama iş görüyor yarın hatta stor perde yıkıcam cam fln diliyorum gayet iyi 
(4,063 puan) tarafından
Teşekkür ederim, evet işlevi fazla
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Ilk cikan modelini kullaniyorum. Haliyi yikadigim yerde birakip cam aciyorum 2 3 saate tamamen kuruyo iyi cekersen. Ilk defa aliyo olsaydim bu modelini alirdim.
(4,063 puan) tarafından
Teşekkür ederim, bunun çekim gücü başlığı daha büyük diğer modellerine göre bir de cam da siliyor diye bunu tercih edeceğim
0 oy
(129,283 puan) tarafından
isparta yerine eskisehire gelseydin hali asacak yerin olurdu☺️
(4,063 puan) tarafından
Balkonum var aslında ama bizeem önceki arkadaş demir taktırmış lojman olunca bir şeyler yapmak da zor :))
0 oy
(398 puan) tarafından
Kargoda yarın geliyor deneyeyim yazarım 
(4,063 puan) tarafından
Bekliyorum, inşaallah memnun kalırsınız ♥️
(12,533 puan) tarafından
Bende surda bekliyim yazarsan :)
0 oy
(5,777 puan) tarafından
Benimkinin aynısı cnm bide fakirin lavanta deterjanı aldım iki ay önce 4 bucktu şimdi 6.ve üzeri olmuş ben genelde halı ve koltuğu akşam yaptım  

Yalan olmasın asmadim bı yere vala halıyı pencerem açıktı sabaha bişey yoktu. . ay nasıl temizliyor insanın içi rahatlıyor;))) 

Yine yapmam lazm ama üşeniyorum;)
(4,063 puan) tarafından
O zaman değer parasına. Dolapta da gördüm 4000 hiç kullanılmamış orada da olabilirim video suna bakayım da bi gerçekten sıfır mı
(398 puan) tarafından
Fakirin deterjanını hangi marketten aldınız
(5,777 puan) tarafından
Cnm bn Hepsiburada aldım makinayla birlikte
0 oy
(6,661 puan) tarafından
Baya iş görüyor sanırım bende almak istiyorum eşim alırız dedi almasını bekliyorum :D almasını beklerken koltukları sildim ama :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 121 göst.
0 oy
2 cevap 65 göst.
0 oy
0 cevap 58 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Funda6363 (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 278 göst.
4 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Y.emin (115 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,602 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...